tiistai 29. maaliskuuta 2011

Bedroom

Mukavaa päivää kaikille, ja vihdoinkin aurinkoista, ainakin täällä suunnalla:) Pistää kummasti uutta puhtia ihmiseen, tuo aurinko nimittäin. Auringon innoittamana, oli mukava herätä aamulla aikaisin, ilman väsymystä, täynnä puhtia! Kahvit valumaan, petivaatteet ulos ja makuuhuonetta somistamaan:)
Meillä on todella todella pienet makuuhuoneet, siksi tuo meidän jättisängyn sommittelu vie tilaa. Löytyi sitten eiliseltä Ikea reissulta raikkaat, vaaleat tekstiilit makuuhuoneeseen, kyllä tuntuu suuremmalta tuo meidän koirankoppi nyt :D
Kyllä tuonne tekee mieli illalla sujahtaa ja sukkelaan! Pestyt, tuuletetut, raikkaat ja muhkeat petivaatteet kutsuvat minua jo päiväunille. Hups, mutta eihän meillä nukuta päikkäreitä ;)

Kauniita uniaVerhot on vielä hakusessa, samassa värimaailmassa purjehditaan kuitenkin, ruusujakin pitää vielä makuuhuoneeseen hankkia, vaaleanpunaisia tietenkin ;)
Nyt täällä lähdetään nauttimaan ulkoilmasta!

//Jasmiina

4 kommenttia:

 1. Kaunis blogi sinulla,täytyy tutkailla tarkemmin=D Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)
  Aurinkoista (toivottavasti) viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Saas nähdä millaiseksi makkari vielä muuttuu verhojen, muutaman tarran ja sisustusesineen kera :) sormet syyhyää!

  VastaaPoista