maanantai 28. maaliskuuta 2011

DIY

Tänä päivänä en tee muuta kuin maalaa! Kun inspiraation tuulahdus valtaa mielen, silloin ei voi muuta kuin toteuttaa itseään.

uudet tyynyt tuli tehtyä
Tarvittiin vain kangasta ja vahvasta pahvista tehty sabluuna. Sabluunaa voi ehkä vielä käyttää muutaman kerran.Pöydälle olisi tarkoitus antaa uusi ilme, tulee toiselle parvekkeelle kesäksi. Turkoosi tulee olemaan parvekkeen värimaailma mutta koko pöytää en viitsisi tällä värillä maalata. Valkoinen? juu. Kyllä jo kannen tässä kerkesin valkoiseksi maalata. Nyt olisi kysymys teille, olisiko teillä inspiraation poikaista jaettavaksi?
Suttaisinko jalat myös valkoisella, vai kenties turkoosiksi?
Mitä kanteen lisäksi? turkooseja tähtiä, tekstiä tai kenties unohdetaanko turkoosi ja laitetaan mustalla joku kiva printti?

värejä löytyy kaapista monia ja niitä voi värjätä keskenään


Parveketta tahdon jo kovasti päästä laittamaan! Rottinki tuoli sai hieman uutta elämää myös.

//Jasmiina

3 kommenttia:

 1. Kivoja tuli noista tyynyistä (: Käytitkö millaista maalia ja tuliko maalin "rajasta" kuinka tarkka tuolla sapluunalla tehtynä?

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana blogi täällä. Löysin ttänne tuolta Valkoisen Verannan kautta ja lukijaksi jäin. Ihania noi päälliset, ihan minuun värisiä!Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
 3. Susanna : Kiitos:) käytin ihan askarteluliikkeistä löytyvää kangasväriä. Maalin rajasta olisi tullut tarkempi, minulla kun pyöri sormet maalipurkissa 2 vuotias apuri, joutui muutamaan otteeseen keskeyttämään jonka vuoksi muutama epäkohta rajauksiin syntyi. Mutta kai ne jollain saan putsattua:)

  Marjo : Kiitos paljon ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :)

  VastaaPoista