torstai 24. maaliskuuta 2011

Empty walls

Kodissamme on paljon epäkohtia (omaan silmään) joita tahtoisi muuttaa. Seinät pitäisi tapetoida / maalata, lattian väri on väärä, kaakelit ovat rumat. Listani voisi olla loputon :D Asumme siis tällä hetkellä kerrostaloasunnossa, mutta haaveissa muuttaa ihan ikiomaan kotiin, kunhan varsin potentiaalinen talo tulisi vastaan. Kotiamme koitan kovasti rakentaa omannäköisemmäksi kaikista näistä silmiin pistävistä epäkohdista huolimatta.

Tyylini on muuttunut vuosien varrella huimasti.
Aluksi asuntoon muutettuamme, silmiäni hiveli aasialainen tunnelma, tumma puu, tyhjät pöydät, tyhjät seinät.
Tutustuessani blogimaailmaan, niihin tuhansiin kauniisin koteihin (kaikki kodit ovat mielestäni kauniita), persoonallisiin sisustuksiin, alkoi minunkin ajatusmaailmani kääntyä ja JYRKÄSTI. Pikkuhiljaa kotiäidiksi jäätyäni alkoi huonekalujen uudistus ja entisöinti, maalisuti heilui kodissamme meilkein päivittäin! Järjestykset muuttuivat ja tavaroita/pikkuesineitä alkoi hiljaa hiipiä pitkin pöytiä ja nurkkia, seinille ilmestyi hyllyjä ja tavaraa. Olin tyytyväinen.

Tällä hetkellä se epätyytyväisyys on vallannut taas mieleni :D Oivoi jos marssisin yhteenkin kauppaan, ostaisin sen varmasti tyhjäksi. Tämän takia en voi mennä, haluan hiljaa miettiä, suunnitella, harkita ja tehdä mahdollisimman paljon itse omaan kotiimme. Löytää niitä vanhoja aarteita, maalata, tuunailla, mitä vain!
Aikaa alkaa olla niukasti tätänykyä, vauva-aikana kaikki oli helpompaa. Nyt kohta 2 vuotta täyttävä neitokaisemme on alkanut näyttää lujaa luonnetta ja kovaa tahtoa !
Haaveiluun on onneksi vielä aikaa :)
Kotiin haaveilen tällähetkellä :

maalia

merihenkisyyttä

itsetehtyä

itsetehtyä

itsetehtyä

Nyt saa haaveilu päättyä tältä erää. Luuttu ja hella kutsuvat!
Alkaisi jo tulla lämpöisempi, pääsisi parvekkeet pukemaan kesäasuunsa ja ikkunatkin pitäisi pestä (yleinen ongelma: sormenjäljet)

Ehkä illalla vielä iloisempaa asiaa, voisin esitellä hieman meidän eteistä joka koki muodonmuutoksen eilen :)

//Jasmiina4 kommenttia:

 1. Mulla oli ihan sama juttu! Jokunen vuosi sitten meillä kaikki oli mustaa/tummaa. Sitten pikkuhilja maalasin ensimmäisen kalusteen valkoiseksi, siten toisen.. Ja nyt ollaan siinä tilassa, että maalaisin mielellään valkoiseksi jopa telkkariimme, mutta en ole saanut mieheltäni lupaa siihen (en kyllä ymmärrä miksi).. :D

  VastaaPoista
 2. Rohkea rokan syö;) meillä taas ukkokulta ITSE ehdotti että "tuunattaisi" telkkari, digiboksi ja kaikki muu turha HiFi laitteisto maalaisromanttiseksi! Huh, kyllä meinasi emännältä kahvit holahtaa väärään kurkkuun :D

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla harvinaisen romanttinen mies Sulla :))

  VastaaPoista
 4. Omanelämäni ihanin <3 mutta, eipä ole VIELÄ toteutunut tämä HiFi laitteiston tuunaus! sitä odotellessa... :D

  VastaaPoista