maanantai 21. maaliskuuta 2011

Hemmottelua

Välillä rankan ja kiireisen päivän jälkeen on ihana istua alas, samuttaa kaikki mölytoosat, ottaa kuppi kahvia ja nauttia hiljaisuudesta. Minä hemmottelin itseäni, ja perhettä, valmistamalla suolaista piirakkaa....


Näiden lisäksi piirakkaan tuli hieman chilillä maustettua jauhelihaa ja juustoa. Päälle kaadoin vielä munamaitoa ja uuniin. Siinä sivussa syntyi sitten hieman raikkaampaa jälkiruoaksi...


Vadelmaa, mustikkaa ja mansikoita. Sekaisin maustamattoman rahkan kanssa.


Kyllä rahka piirakan rinnalla oli oiva lisä !


Ja sitten illan parhaaseen hemmotteluun, naamioita ja kuorintaa. Ah, parhainta hemmottelua päivien päätteeksi.


Kyllä minä luotan kauneudenhoitoni täysin Freemanin tuotteisiin, herkullisen näköisiä, herkullisen tuoksuisia, nuuhkiessa niitä tekisi jopa mieli maistaa !
-Freemanin salt body scrub on ehdoton ykkönen vartalon kuorintaan, iho jää mielettömän pehmeäksi ja suola saa ihon todella kimmoisaksi, ja kaiken kruunaa herkullinen tuoksu.
-Freemanin facial detoxifying mask chocolate&strawberry, mm, ihana naamio. Tekee ihosta kauniin kuultavan ja puhdistaa, sopii hyvin kaltaiselleni sekaiholle. Naamiotakin tekisi mieli maistella;)
-Toinen lemppareistani on kätevä kertakäyttönaamio, sauna mask. Tämä naamio tekee kuumottavan tunteen kasvoille, aivan kuin saunassa, mutta saunaan tätä en suosittelisi laitettavaksi. Hyvin syväpuhdistava.
-Lopuksi on ihana saada hartioille hierontaa Rasberry vartalon hieronta öljyllä, täytyy se isäntä suostutella hieromaan;)
Nämä kaikki, lukuunottamatta kertanaamiota, ovat todella riittoisia! Itse yleensä käyn tankkaamassa naamio kaappini jouluna freemanin suomen tehtaanmyymälästä, siellä tuotteet hieman markettihintoja edullisemmin ja samoin sieltä löytää myös monia tuotteita joita joka marketeissa ei vastaan tule :)
Täältä löydät lisätietoa tehtaanmyymälästä:)

Näillä eväillä alkaa minun hemmotteluiltani. Toisinaan riittää ihan vain se että saa käpertyä sen oman uroksen kainaloon:)

Leppoisaa iltaa kaikille !


Poltetaanko teillä vielä kynttilöitä iltaisin?
Minä meinaan sytyttää tänään yhden jos enemmänkin...

2 kommenttia:

  1. Nams mitä herkkuja!
    Kyllä täälläkin vielä palaa kynttilät iltaisin,nytkin!:)

    VastaaPoista
  2. Meillä ei enään niin usein kuin talvella, mutta palaa kyllä ! ainakin saunoessa:)

    VastaaPoista