sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kirpputorilta

Ensiksi iloitsen blogini ensimmäisestä lukijasta ! Valkoisen verannan Sanna-Riikka (toivottavasti meni oikein) lämpimästi tervetuloa :)
Toiseksi, tässä sitten näitä kirpputorilöytöjä teille joista lupasin kuvaa. Hmm. meille rantautuu tavallisten löytöjen lisäksi välillä mitä kummempia välineitä kotiin kirpputoreilta...

Jaa'a, olisiko tämä sellainen vanhan ajan tuholaismyrkytin? :D

Tiedä löytääkö paikkansa..

Vanha länsi-saksalainen laskukone, näitähän tarvitsee aina ;D

Vanhalle ikkuna-raukalle oli pakko tarjota lämmin kotiHintaakaan ei kertynyt reissulle kuin muutaman euron yli 20€. Ihan hyödyllinen reissu !
Nyt alkaa pohdinta mitä ikkunalle keksisi tehdä, vai jättääkö vallan itsensä näköiseksi? Jotainhan sille tunnetusti täytyy vaikka edes ripustaa.. :D
Mitä sinä tekisit ikkunalle?

//Jasmiina

7 kommenttia:

 1. Ikkuna on aivan ihana juuri tuollaisenaan! Itsekin olen samankaltaisia etsiskellyt mutten ole vielä löytänyt. Minusta vanha ja kulunut ikkuna on sellaisenaan melko näyttävä koriste joko seinällä taikka lattialla seinään nojaten.

  VastaaPoista
 2. Itsekin on tullut etsittyä ikkunoita todella todella kauan, harvoin niitä täältä alueelta löytyy pilkkahintaan, purkukohteetkin alkaa olla jo harvassa mistä voisi ikkunoita käydä kysymässä, täällä siis.
  Muutama ilta katseltua ollaan mekin tultu siihen tulokseen että ehkä ikkuna on kauneimmillaan juurikin noin :)

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne blogiisi juuri, ja ihanalta vaikuttaa! :)
  Tuosta ikkunasta tuli mieleen, että oma isäni on tekemässä meidän kotiin vanhasta ikkunanpokasta peiliä!
  Vanhempieni luota sellainen jo löytyykin, ja on todella ihana!
  Eli siinä olisi yksi idea. :)

  Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :)
  Kiitos ideasta :) Peiliä minäkin olen ajatellut ikkunasta tehtävän, mutta en ehkä ihan tämän näköisestä jonka löysin. Sellaisesta kolmen ruudun päällekkäisestä saisi kivan peilin :)

  Aurinkoista lauantaita myös sinne !

  VastaaPoista
 5. Oiojii mitä löytöjä! Mä oon niin kade!! :P

  VastaaPoista
 6. Hei, tuo ylin EI ole tuholaismyrkytin. Se kuului mehiläishoitajan varusteisiin eli siinä poltettiin turvetta, joka alkoi savuta -> savulla rauhoiteltiin mehiläisiä, kun mentiin hoitopuku päällä ja maski päässä hoitamaan tai vaihtamaan kennoja yms. Näitä oli vielä 60-luvulla käytössä paljonkin. (Faijalla oli n. 30 pesää, siitä tuttua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wautsi! kiitos vinkistä;) mukava tietää mikä tuo vekotin oikeasti on, nyt sille tuli heti enemmän tunnearvoa:)

   Poista