sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Löytöjä

Viikonloppu on mennyt taas hujauksessa ohi. Nyt on kyllä tullut levättyä, reissailtua ja kahviteltua siellä sun täällä. Siivotakin ollaan keretty oikein urakalla, mutta vielä ei meidän huushollissa löydy intoa kunnon kevät siivolle, ehkä sekin into sieltä vielä hiipii...
Lauantaina tehtiin hieman löytöjä ;Vanha puinen kahvimylly löysi uuden kodin. Tämä on kiinnitetty seinään, sisään kahvipavut ja siitä sai jauhaa tuoretta kahvia .


Hassu vempele, eihän siitä hirveää määrää puruja tullut kerralla, papuja sai jauhaa varmasti useasti isompaa määrää varten.

emali kannukin tarttui mukaan


Vanha puulaatikko, tekstejä lueskeltuamme selvisi että se onkin todellakin vanha patruuna laatikko, kaunis mielestäni.


Tämä se sitten vasta löytö olikin ;


Herttainen heppavanhus tuli meitä matkan varrella tervehtimään, pakkohan sitä oli mennä silittelemään!Ja taas päästään opettelemaan uuden laskimen käyttöä ;) pölyistä kun tämän vielä putsaa niin se onkin oikea kaunokainen esillä, täytyy laittaa se johonkin kunniapaikalle! 

kauniit yksityiskohdat


1922-luvun rukkikin löysi kotinsa meidän nurkista, eihän se toimi mutta kaunis se on, kaikki vanha vain vetää puoleensa, ties kuka tämänkin rukin kanssa on ajat ja iät pakertanut.

Irrallinen rukin pyöräkin löydettiin, siitä olisi mukava keksiä jotain tuunattavaa, seinäkoriste, kynttelikkö? Olisiko teillä ideoita mitä sille voisi tehdä?
Nyt alkaa äidin tietokone aika taas loppua, kerkesihän tässä hetken istua :D muumi täytyy laittaa pyörimään, samalla silmällä ruokaa laittaa (okei, sen hoitaa puoliso) ja hoitaa tyttären "pipi" joka on nyt vaivannut jo muka tovin :D voi näitä lapsia.Rauhallista sunnuntaita kaikille !
//Jasmiina

2 kommenttia:

  1. Wau mitä löytöjä + että heppa vallan ihana!

    VastaaPoista
  2. Ystävällinen koni oli kyllä reissun paras löytö! :D

    VastaaPoista