keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Parveke DIY

Huh ja hyvää päivää!
Meillä ollaan koko aamu ulkoiltu ja ahkerasti. Nautittu auringosta, jälleen, mistäs sitä taas tietää jos mokoma päättää kadota! Tänään olisi tarkoitus pestä parvekkeen ikkunat, ehkä, ainakin sisäpuolelta, molempien parvekkeiden. Ihana olisi jo päästä laittamaan parveke totaalisesti kesäkuntoon. Oletteko te jo laittanut parveketta/terassia? Mikä on teidän kesänne väri? :)

Eilen tosiaan sain tuunattua parvekkeelle tulevan pöydän loppuun.

Kaikki alkoi siis tästä


Pöydän hioin kevyesti, putsasin ja aloin sutimaan maalia pintaan. Kannen kerkesin saada siis valkoiseksi, ennenkuin tuli lähtö Ikeaan. Kotiin palattuamme, se kuuluisa lamppu välähti pääni päällä. Väri oli selvä.
Sitten vain sinistä ja valkoista sekottelemaan että sain halutun värin.
Tämän jälkeen innostuin vielä enemmän ja aloin huom. vapaalla kädellä sommittelemaan tekstiä kanteen. (olin niin laiskalla päällä etten jaksanut sabluunaa tehdä)


Tässä kyllä käytin sabloonaa, paitsi ääriviivoissa

Tältä se sitten loppujenlopuksi näytti :D Olen kyllä tyytyväinen (mites muutenkaan), sain halutut värit pintaat, tuli vielä täsmälleen sama sävy kuin tavaroissa joita parvekkeelle hankin. Sain haluttua vapaankäden huumoria, epätäydellisyyttä, pöydästä tuli miellyttävä :)


the sea house


parit ruukutkin pukeutui samaan sävyyn

Parvekkeella istuessani, voin sitten kuvitella asuvani merenrannalla, kuunnella lokkien huutoa, vedes sohinaa (lue:suihkulähde?PIENI), hörppiä kahvia ja nuuskia tuoreiden yrttien tuoksuja :) Kesä, TULEJO!Parvekkeellekin on vielä paljon hankittavaa, matto, muutama tuoli pitäisi vielä maalata.
Sitten täytyy pohtia, mikä olisi toisen parvekkeen värimaailma ja "teema" :D

Päivänjatkoja!

//Jasmiina

2 kommenttia:

 1. Mulla on tapana sanoa,että tuunaus muuttaa kalusteet "taviksesta designniksi" ja niin kävi sinunkin pöydällesi,onnistunut tuunaus!
  Meillä partsin värit vielä hakusessa,mutta perhosteemaa tulee varmasti,niinkuin monena aikaisempanakin kesänä,rrrakastan perhosia!
  Keväistä kekiviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hyvin sanottu! Eihän tuo pöytä nyt mitään viimeisintä huutoa ole, mutta tekee minut onnelliseksi ja se on mielestäni pääasia :)
  Oi, perhosia, kaunista :)

  VastaaPoista