tiistai 22. maaliskuuta 2011

värjäysoperaatio

Tänään aamu alkoi tällaisella operaatiolla.

väri musta

Olen jo tovin tottunut huolehtimaan hiuksistani itse, näin olen monia vuosia välttänyt kampaajalla käyntiä ja säästänyt sievoisen summan. En toki arvostele kampaajien työtä, itselläni vain sattumoisin on hyvin huonoja kokemuksia kampaajalta (mm. hiusten poltto, lukuisia vääriä värejä, huonot leikkuut) joten olen päättänyt vastedes huolehtia kutreistani itse! Koska monimutkaisia ja erivärisiä raitoja päästäni ei löydy, värjäyskin sujuu helposti.Onhan se tottakai niin, että markettivärit haalistuvat nopeasti eikä näinollen ole yhtä pitkäkestoisia ja kirkasvärisiä kuin kampaamojen värit, mutta aivan riittoisaa minulle:) väriä sai tälläkertaa vain tyvikasvu.Tälläkertaa paketista löytyi vielä extra hoitoaine, plussaa!


Kun väri nökötti päässä, oli siinä aikaa sitten selailla uusinta H&M:n kuvastoa ja tehdä hieman kevätpäivien ostoksia;) Nykypäivänä onkin hyvin kätevää harrastaa shoppailua ihan vain koti sohvalta :D mutta saan kyllä nautintoa siitä että pääsen hypistelemään ja nypistelemään vaatteiden kankaita ja purkkien pintoja ihan fyysisestikin..

tyytyväinen asiakas!

Pitihän sitä sitten uuden tukan kunniaksi vähän somistaa tavallisia kotiasustetta, minulle riittää somisteeksi jonkun näköinen pidempi kaulakoru ja tukkaa vähän kiharalle:) Toki sipaisu puuteria poskille ja väriä ripsille, itsehän en tykkää hurjan paljon tököttejä naamaani laittaa, tosin missä välissä kotiäidillä niin hirveästi olisi aikaakaan:D


Koiratkin tässä innostui tulemaan linssin eteenKerkesihän siinä vielä siivoilun jälkeenkin pyöräyttää pari pellillistä pullaa perheelle, saa nähdä säilyvätkö edes huomiseen, saatika iltaan.


Täytyy itse mennä jo rohmuamaan se ensimmäinen pulla ;)

//Jasmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti