maanantai 28. maaliskuuta 2011

Yllätysreissu

Iltoja pikaisesti!

Tänään meikäläiset maalailut jäikin hiukka kesken kun isäntä ilmoitti töistä tullessaan "nyt lähdetään IKEAAN"! okei. no eipä siinä muuta kuin purkkien kannet kiinni, tavarat kasaan ja autoon:) Mukavia tuollaiset extempore lähdöt, vaikka meinaahan siinä aina pikku stressin hikipisara nousta, meillä kun matkaa tuo kohta 2 vuotias neiti meidän äkkipikaisten päätösten mukana :D Neiti nukahti autoon matkalle, heräsi pirteäni, syötiin pakolliset ikean lihapullat ja shoppailemaan!
Tehdäänkö teillä ikinä reissuja 5minuutin varoitusajalla? :D ihan hauskoja sellaiset, ei aina tarvitse joka menoa suunnitella ja kirjata kalenteriin:) Piristävää oli, sen voin sanoa, ja ihan hurjaa ihmisvilinääkään ei tarvinnut katsella, näin arkena kun sinne paukkasi, autonkin sai helposti sisäänkäynnin eteen ilman kiroiluja :)

Ostokset esittelenkin teille huomenna, samoin kuin DIY-projektini:)

Mukavaa iltaa kaikille ja lämpimästi tervetuloa uuden lukijani :)lammastaHerkullista iltaa toivottaa omanelämäni-masterchef

//Jasmiina

3 kommenttia:

  1. Extempore reissut on kyl piristäviä :) ikean lihapullat hyviä, tuli ke syötyä :D ihanan näköisiä nuo kaikki ruuat ja ainekset! nams!

    VastaaPoista
  2. Extempore reissut on kyl piristäviä :) ikean lihapullat hyviä, tuli ke syötyä :D ihanan näköisiä nuo kaikki ruuat ja ainekset! nams!

    VastaaPoista
  3. Hillitsi kummasti sisustuksesta syyhyäviä sormia tuo reissu :)

    VastaaPoista