maanantai 18. huhtikuuta 2011

Aurinko

Nyt se on täällä! Mikä? no AURINKO <3
Ei ole paljoa kerennyt kotona istua, ulkoiltu on, koko viikonloppu ja kyllä se lämmittää, fyysisesti ja henkisesti, aurinko siis. Sunnuntaina saatiin aikaseksi siivota toinen parvekkeista, pestiin ja puunattiin, ikkunat hinkattiin, sanomalehdellä saa mielestäni kaikista parhaiten ikkunat kiiltämään ;) ah, mikä kevään tuoksu sinne tulikin kun vein viljelyksiä hieman nauttimaan ulkoilmasta. Olivat pikkuiset ensimmäistä kertaa ulkona, eivät kyllä pahaa siitä tykänneet :) Tänään pitää vihreitä taimia jälleen ulkoiluttaa.
Kovin ovat kasvaneet, ihan mielettömästi sanoisinko :o Eilen niitä koulin isompiin ruukkuihin, mansikoita, munakoisoa, chiliä..mm ;) joku siellä oli pölytysasteellekin siirtynyt, huomasin vain niitä siirrellessä kun joku heitti pölläyksen ilmaan.
Kukkiakin piti kotiin saada, ehdottomasti !
Ei käyty virpomassa sunnuntaina, oli niin väsynyttä porukkaa kotona kaiken siivouksen ja muun jälkeen. Kävikö kukaan perheineen? :) Tuntuu että virpojia käy joka vuosi vähemmän..meidänkään ovelle ei kukaan eksynyt :/

tästä tulee pian laventelin tuoksua kotiin

Kotiinkin pitäisi vielä pääsiäisaskarteluja tehdä, pari kranssi suunnitelmaa mielessä ja risuasetelmaa :) Onneksi on koko viikko aikaa toteuttaa, katsotaan mitä niistä sitten tulee ;)
Tänään on mennytkin koko päivä työskennellessä, hirveä on hulina ja kiire, kesäistä tilaustakin tein verkkopuotiin, ison sellaisen, toivotaan pikaista saapumista ;)
Nyt alkaa imuri laulamaan, niin ne vain joka pöly (lue:koirankarva) näkyy lattioita pitkin auringon säteiden korostamana :D

Ihanan aurinkoista viikkoa kaikille!

viherpeukalo terveisin ;)

//Jasmiina

5 kommenttia:

 1. Meilläpäin virvotaan vasta nyt lauantaina!
  Harvoin meillekkään trullit eksyy,joudutaan itse syömään munat!:D
  Hienosti sun taimet on kasvanut!!:) Jee!

  Mukavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi miten paljon kaikkia yrttejä oot istutellut...pitäisköhän laittaa kans...oon vaan niiiin huono kasvien kanssa :S :D
  Koirankarvoja joo on nurkat täynnä...ei luulis kun on kuiteskin vaan chihu, mutta kyllä siitä vaan lähtee karvaa, huh! :D

  Kiva pääsiäisviikon jatkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Niina : Eiköhän tuo munavarasto meilläkin tyhjene omaan suuhun ;) :D

  Päm : On tullu kylvettyä juu vähän liikaa, tossa kuvassa on ehkä puolet :D toivotaan runsasta satoa!
  Mutta kannattaa laittaa, itse koen jotenki ns. terapiana hoidella noita taimia ja seurata niiden kasvua :)
  Niin ja että vielä meidän lyhytkarvaisesta lähtee niin paljon karvaa ! :D

  Ihanaa viikkoa molemmille ! :)

  VastaaPoista
 4. Olisiko joskus mahdollista saada postausta oman yrityksen pyörittämisestä, sen aloittamisesta jne.? Itsekin toivon perustavani yrityksen tulevaisuudessa ja mm. se mistä saat hankittua myytävät tuotteesi, kiinnostaa kovasti(:

  VastaaPoista
 5. Kiva idea, meinasin vastaavan postauksen vähän aikaa sitten toteuttaa mutta ajattelin ettei ketään kiinnosta.. kyllä, toive huomioitu! :)
  Kiitos ideasta!

  VastaaPoista