tiistai 5. huhtikuuta 2011

Ne PAJUNKISSAT

Ensiksi haluan kiittää teitä kaikkia lämpimistä ja kannustavista kommenteista, kiitos <3

Seuraava ilonaihe, ne PAJUNKISSAT, löysin niitä (lue: mies löysi!!) Lähdettiin eilen illalla koko perheen voimin kävelylle, ensimmäisellä tienpätkällä kotikulmillamme se isäntä sitten tokaisi että "tässähän niitä kasvaa ja vaikka kuinka paljon!" nojaa. eipä kasvanut silloin kun minä niitä etsin!
Nyt on kissat koristamassa olohuonetta :) ajai, ei ole pääsiäisistä minulla ilman niitä! Ehkä tänään ne sitten tyttären kanssa puetaan pääsiäiseen, eihän toiset varsi paljaana voi olla ;D
Laitoin pohjalle hieman väriä tuomaan keltaista koristehiekkaa.


Eilen hain postista vaatetilauksen ja siellä minua odotti kauniisti paketissa ihana olkihattu :D Olen rakastunut olkihattuihin, isoihin varsinkin. Ihana kävellä sellainen iso komistus päässä pitkin rantoja. Eipähän tule auringonpistosta! ;) jos se aurinko joskus tulisi..
Ja hui, mitä onkaan tapahtunut meidän meloonille, mennyt ryökäle kasvamaan ihan hurjasti ! Ei riitä tukikeppikään. Vastikään oli toinen ihan pikkiriikkinen. Tietääkö muuten kukaan viherpeukalo, kasvatetaanko cantaloupemelooni maatapitkin vai tuettuna? :O olen mystisesti kadottanut kyseisen taimen kasvatusohjeet.

rouskis rouskis

"hei kaveri, säästä nyt ees muutama.."

Ainiin, sain myös kivan tunnustuksen, täytyypi se tehdä vielä tässä myöhemmin :)
Mukavaa tiistaita !

//Jasmiina

psst. Nooran blogissa Valkoista unelmaa puutalossa on käynnissä arvonta, käykäähän osallistumassa ;)

pssst. Sisustus Aitan Facebook sivulla on yhä käynnissä 20€ lahjakortin arvontaKLICK KLICK ja tykkäämään ;)

4 kommenttia:

 1. Itekään en ole pajunkissoja pongannut, mutta kaikki muut kyllä ovat (: Ihanan piristävä ja keväinen toi keltainen hiekka, sopii todella hyvin pajunkissojen kanssa (:

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! :) Meinasi minullakin usko loppua pajunkissojen löytymiseen, mutta löytyihän niitä sitten vihdoinkin :D
  Tienvarsia pitkin vain laahustelemaan:)

  VastaaPoista
 3. Löysin tällaisen ohjeen:"Kun taimessa on 3 kasvulehteä, katkaise latva. Valitse sitten kehittyvistä haaroista kaksi, ja tue ne mieluusti narujen varassa pystyyn kuten avomaankurkkua kasvattaessa. Katko haarat vielä kerran, kun niihin on kehittynyt 2-3 lehteä." Muutamassa paikassa luki myös jotain taimenen laittamisesta sukkahousujen sisään, joiden avulla sitä myös tuettaisi. :)

  VastaaPoista
 4. Vai sukkahousuja, no johan nyt :D saapahan risat sellaset hyötykäyttöön! Kiitti vinkistä ;)

  VastaaPoista