perjantai 15. huhtikuuta 2011

Vaaleanpunaista iltapäivää

Viikonloppu se jälleen koputtelee oven takana :)
Tänään on ollut rankka päivä, olen ollut auttamassa äitiäni siivomalla hänen asuntonsa ikkunat. Nyt ei vähään aikaan kiinnosta edes omia ikkunoita pestä. Yllätykseksi äidilleni siivosin siinä samalla vielä hänen koko asuntonsa, kyllä ilahtui äiti :) Oli kyllä omaankin kotiin ihana tulla kun täälläkin oli yllätykseksi siivottu :) ihanaa!
Siitä inspiroituneena hieman ripottelin olohuoneeseen vaaleanpunaista.Torkkupeittoa ja tyynyä, kynttilöillä hieman lisäripaus vaaleanpunaistaRuokailtiinkin olohuoneen pöydällä, vähän kuin retkellä :D totuus on se että meidän ruokapöydän päälle on kasaantunut tietokoneesta lähtien kaiken maailman työasiat, nyt se rakas isäntä häärii yhdessä huoneessa ja tekee sinne työpistettä :D onhan sillä siellä pikku apuri hääräämässä rätti kädessä! :)

Meillä ei kauaa sohva pysy laitetun näköisenä, tyynyt lentelee, peitot mytätään ja koko sohva vallataan..Kiitos ja hyvää viikonloppua :D

//Jasmiina

Sisustus Aitan puotiinkin on luvassa tänään uutuuksia, käykäähän kurkkimassa :)
Vielä lähtee -10% KAIKISTA tuotteista :)
Siihen suunnittelukilpailuunkin kerkeää vielä osallistua :)
Aittaaaan!

6 kommenttia:

 1. Miten ihanan romanttisia ovatkaan nuo vaaleanpunaiset kynttilät! (:

  VastaaPoista
 2. Niin ovat :) harmi kun nämä omani eivät vain tuoksu..

  VastaaPoista
 3. Vaaleanpunainen ihanan pirteä väri :) Terasille laitoin kanssa valkoisen ja ruskean kamuksi :)

  Uskon sen, että tyynyt lentelee sohvalta, niin käy meilläkin ;)

  VastaaPoista
 4. Ihana väri tuo vanha roosa! Mä kävin hakemassa Ikeassa aikanaan hoitoalustaa ja nuo tyynynpäälliset oli sillon just tulleet sinne. Ja lähti mun mukaan esikoisen huoneeseen.
  Ihana torkkuja viimeisessä kuvassa!

  VastaaPoista
 5. Ihana vaaleanpunainen! <3 Meillä ei oo tänä keväänä ollu mitää pastelliväriä,tumman sininen vaan valloittaa edelleen!
  Tyynyt ja kaikki muukin on meilläkin aina miten sattuu!Just kuvien ajan pysyy jonkinlainen järjestys ja sitten pieni tuholainen tulee ja levittää taas kaiken!:)

  Mukavaa tulevaa viikkoa!<3

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne :) <3
  Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ! :)

  VastaaPoista