keskiviikko 18. toukokuuta 2011

DIY

Kyllä nyt jos vielä sataa, niin täällä on maalattu koko huusholli! Sitä se teettää kun sisällä joutuu istumaan.
Tälläistä sitten tuli maalailtua vielä sinä sateisena päivänä...Maalejahan sitä piti taas sekoitella lisää keskenään, sainkin loihdittua aika herkullisia värejä, nam. miten olenkin ihastunut vastaaviin väreihin? Kai se on tämä kesä :DEnsimmäisenä sai väriä ylleen vanha lyhty, jonka löysin kaapin kätköistä ihan vain siksi että sain jotain maalattua
Olen huomannut että itse saan kaiken paremmin maalattua sienellä, tai jollain vastaavalla vampulla, kuin pensselillä. En tykkää pensselistä enään yhtään.


 
Tämän jälkeen sormet syyhyten sai väriä se valkoinen orpo pieni tuoli, joka on aina yksinään, niin huomaamattomana kököttänyt jossakin nurkassa. Nyt ei jää sekään tuoli huomaamatta ;)


Lopputulos

Ensin meinasin maalata tuolin kokonaan vaaleanpunaiseksi ja luojan kiitos niin en tehnyt :D Tuoli näyttää mielestäni näin paljon paremmalta. Pirteä lisä, aina niin valkoiseen kotiin :) tästä tuli kaikkien viirutakapuolisten tuoli. Joku karkki minulle tulee tästä mieleen, mutta en saa kiinni että mikä :D


 
Tuonne nurkkaanhan se sopi täydellisesti, ihan kuin olisi aina siellä asustellut, nyt vain tulee huomatuksi :)Lyhtykin sopii ruokapöydän päälle, väliaikaisesti, sille on vielä hakusessa se oikea paikka.


berry chairs

Lyhty kyllä sopii hyvin kohta marjoiksi ristittävien tuolien kanssa. Tänään pitäisi yrittää inspiroitua maalaamaan ne kaksi viimeistä.

Sellaista meillä sadepäivinä :)

Hotel Mama kiittää!

niin ja tervetuloa uusille lukijoille! :)

ps. temppuileeko muilla blogger? itse en näe blogissani lukijoitani muutenkuin hallintapaneelissa? :o

14 kommenttia:

 1. Vierailin sattumalta blogissasi! Upea idea maalata sienellä! Todella hyvää jälkeä tulee!

  VastaaPoista
 2. Niin minunkin mielestä se on hyvä idea, ja todellakin tulee paljon parempaa jälkeä kuin pensselillä :) Ja mielestäni maalaaminenkin sujuu nopeammin!

  VastaaPoista
 3. MUlle tulee mieleen vähän Lontoon Rae :)

  Ihania tuunauksia :)

  VastaaPoista
 4. Niin ja temppuilehan se taas. Mä en olevinaan lue yhtään blogia!! Lista ihan tyhjä.

  VastaaPoista
 5. Pämin kanssa samoilla linjoilla,lontoon raetta muistuttaa=)
  Ompahan mainio lopputulos,täälläkin sataa,mutta en minä tuommosia saa aikaseksi=)

  VastaaPoista
 6. Kristi : Kyllä mä luen ainakin vielä toistaiseksi, mutta kukaan ei lue minun blogia :D toivottavasti ei tule taas blogikatkoa..

  VastaaPoista
 7. Kirsi : Niin muistuttaa! :)
  Kiitos paljon, tykkään itsekin ihan hirveästi :)
  Kyllä niitä ideoita alkaa tulla vaikka väkisin kun sisällä joutuu olla :) Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 8. Voi kun mäkin olisin yhtä reipas sadepäivinä, ihania tuunauksia ♥

  VastaaPoista
 9. Iik, ihania värejä! <3 Pinkki on aina pop, mäkin joskus intouduin maalaamaan vaaleanpunaisella cd-telineen, sellaiset puiset pannunaluset ja yöpöydän :D Mulla tosin oli ihan värikartasta löytynyt pinkki, mutta kuitenkin, arvostan aina pastellivärejä ;) Haaveissa olisi myös maalata tulevaan kämppään pinkki tehosteseinä.

  VastaaPoista
 10. niin on <3 olen minäkin intoutunut liikaa näihin väreihin, siksi pitääkin varoa etten joka paikkaa sujauttele vaaleanpunaiseksi / lilaksi :) pikkuripauksia sinne tänne.

  VastaaPoista