perjantai 20. toukokuuta 2011

Ruohonjuuritasolla

Mietin eilen, miltä asuntomme näyttää lattianrajasta, meidän koirien näkökulmasta vaikka..
Ja totesin että sehän näyttää hurjan värikkäältä ja houkuttelevalta :DPaljon näkyy erilaisia värejä.Minulle toiset värit tuottavat jonkun näköistä väriterapiaa. piristävää.


esprit, nasu, kukkaEttä sellaista meillä myös sadepäivinä :D onneksi nyt paistaa aurinko.
Me lähdetäänkin viikonlopuksi helsinkiin, isälleni ja hänen puolisolleen. Mukavaa. Tiedossa siis piknikkiä, ulkoilua, aurinkoa ja ehkä hieman kuplivaakin ;) Eli viikonlopuksi tulossa blogitauko.

Uusia lukijoitakin on tullut. todella mukavaa :) tehän voisittekin nyt kaikki uudet ja vanhat lukijat ilmoitella hieman itsestänne ja heittää kommenttilootaan vaikka bloginne osoitteen? Saisin vähän kiinni ketkä kaikki siellä blogiani lueskelee, pääsisin vastavierailulle ja saisin kasvatettua hieman blogilistaani :)

Sitten sunnuntaina suuntaammekin mökille viettämään meidän viikon mittaista kesälomaa. jei Sieltä sitten on varmasti luvassa mökkipostauksia, vielä en mökin sijaintipaikkakuntaa paljasta ;) ja älkää luulko että olisin jotenkin tietokoneriippuvainen :D ihan töiden puolesta se mediamasiina on pakko raahata sinne mukaan.

Eli, oikein aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua kaikille <3
Ilmoitelkaahan itsestänne vaikka tämän kirjoituksen lootaan! Postausehdotuksiakin otetaan vastaan! :) mutta ei vessasta ;) :D

//Jasmiina

6 kommenttia:

 1. Minä voisin tehdä samanlaisen postauksen meidän villakoirista. Nimiä en ole antanut, koska heitä on liian paljon.
  Mukavaa helsinginmatkaa! Nyt on luvannut lämmintä. Ainakin tänään aurinko paistaa ihanasti!
  Kiva että jaksat ottaa konen mökille mukaan. Alkaa ahdistaa, kun ei tule postauksia viikkoon :D
  Mä ottaisin sen mukan todennäköisesti joogatunnillekin.. :P

  VastaaPoista
 2. Teillä on kiva viikonloppu edessä, nauttikaahan :)
  Sä pääset vastavierailulle klikkaamalla kommentoijan nimeä, sieltä tulee hänen tiedot, blogilista ja myös hänen oma bloginsa ;)
  Hauskaa kesälomaa teille!

  VastaaPoista
 3. Kivaa viikonloppua!! Lueskelin aikaisempia postauksia ja huomasin aivan ihanat tuolien tuunaukset ja mut maalailut! Ihanilla väreillä olet maalannut.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa viikonloppua ja ihanaa kesälomaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kysymästä, hyvää kuuluu! :) on vaan täällä mökillä niin huonot yhteydet ettei tuo blogikirjoitus oikein tahdo sujua, aina katkeaa netti kun kirjoittaisi :S :D lämmintä on, ja rentouttavaa :) <3

  Iloista loppuviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista