tiistai 31. toukokuuta 2011

Tunnustuksia

Sainpahan jo toistamiseen You are beautiful- tunnustuksen, tämä tuli tälläkertaa Annalasta, kiitos :)

 

You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogi kirjoittajille. Tunnustuksen saajan pitää julkaista 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään pienen selityksen kera ja jakaa tämä tunnustus kolmelle eteenpäin. No itse en jaksa tätä enään jakaa, mielestäni tämä on tarkoitettu kaikille bloggaajille, kaikilla on ihanat kodit ja blogit <31. Muumit <3 Meillä ei muita lastenohjelmia katsotakkaan kuin muumeja. Ennen kuin tiesin odottavani tytärtämme, hamstrasin ja haalin kaikki muumin meille, katsottiin niitä aina kahdestaan miekkoseni kanssa :D kai se oli sellainen aavistus että lapsonen on pian tulossa ;) kaikki 101 jaksoa löytyy dvd:ltä ja niitä katsotaan.


2. Meillä syödään usein tapas-maisesti. Paljon kaikkea eritavoin laitettuna. Voisin elää pelkästään syömällä sitä sun tätä ja juomalla viiniä ;D Meillä on siis TODELLA usein tapas-maisesti ruokaa.


3. Mieheni <3 En ole takuulla ennen häntä edes tiennyt mitä on rakkaus. Nyt tiedän, ikuisesti <3 älä ukkoseni suutu kun laitoin kuvan tänne ;) <3


4. Viime keväänä ajoimme PÄIVÄKSI lappiin, ja takaisin huruteltiin yhtämatkaa yöpymättä missään. Se oli sellainen halkisuomen-nähtävyys matka :D Tollaisia kavereita näkyi kokoajan Rovaniemen jälkeen.

Huihai, siinähän sitä taas oli kerrakseen :) Ja tunnustus tosiaan on tarkoitettu KAIKILLE <3
huomasin muuten taas uusia lukijoita, tervetuloa <3

Tänään onkin superaurinko päivä täälläkin, pakko mennä jatkamaan rusketusta ;))
//Jasmiina

2 kommenttia:

  1. Ihana kuva Teistä! <3
    Hmm.. taidan kaapata tälläisen tunnustuksen itselleenkin, mulla kun on nykyään tapana tunnustella itseään :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3
    Ainahan se on hyvä tunnustella itseään ;)))

    VastaaPoista