lauantai 18. kesäkuuta 2011

Bicycle

Pyöräilyhän on todella nopea ja tehokas tapa liikkua pikku matkoja, pitkiäkin. Joku muistaa ehkä minun puhuneeni pyörästä aikaisemmin, nyt se saatiin sitten vihdoin kaivettua kellarista, tyttärenkin, kiitos isäntä.


Näillä me sitten tänään sutjauttelimme pitkin kyliä, sattui juuri sellainen hetki ettei satanutkaan, tottakai täytyy mennä heti ulos! 


"äiti isi kovaa kovaa" jasso. kyllä me jo ensikertalaisiksi aika kovaa päästiin, kertaakaan kaatuamatta. Neidillä vielä opettelemista ohjauksessa ja polkemisessa, pirikelloa opittiin kuitenkin käyttämään, heh.
Piristihän se ulkoilu, oikein mukavasti. mamma se pyöräili lopuksi sitten itsekseen, kun isi auttoi tytärtä. kohottaahan se kuntoa, pyöräily, todellista hyötyliikuntaa. ilmaistakin vielä. tästä tulee tapa!

Tänään tulee illaksi sisko miehensä kera istumaan iltaa, täytyy alkaa suunnitella illan ruokalistaa;) varmasti meidän omia perunoita on tarjolla. Kurkittiin Ikean säkkiin jo eilen ja löydettiin sieltä ihan ensimmäinen perunavauvamme


Illalla päästään sitten niitä maistamaan. Mukavaa lauantaita siis :)

3 kommenttia:

 1. Pyöräily on kyllä mukavaa :)
  Nami mikä pikkuperuna, omat perunat on niiiiiin hyviä, hauskaa iltaa teille!

  VastaaPoista
 2. Onpas Teillä ihanat pyörät. Omani on tosi vanha, ruosteinen, ja ajaessaan kuuluu outo ääni, mutta kyllä sillä pääsee yllättävän nopeasti kauppaan ja takas :D

  VastaaPoista
 3. Mun fillari oottaa tuunausta!:D
  Nams uudet potut on hyviä!!Huomenna maistellaan kaupan pottuja!Mitäs herkkuja tarjoilut vieraillenne!?

  Muksaa viikkoa! <3

  VastaaPoista