torstai 16. kesäkuuta 2011

Girls' stuff

Hei ja mukavaa kun on tullut uusia lukijoita, tervetuloa ja iiiiiiso kiitos kaikille arvontapostausideakommenteista, ihania! Ja hei, vielä kerkeää arvontaan osallistua ;)
Sisustusjuttuja kotona ei paljoa ole kerennyt tapahtua, vaikka onkin satanut ja neljän seinän sisällä on täytynyt pysyä niin ei, mitään ei saa tehtyä paitsi siivottua. Muutenkin olen miettinyt paljon blogia en lopettamista yms. mutta sen sisältöä ja nimeä. Jotenkin vain enään sisustus aitta ei nappaa. ei onkeen, ei päähän, ei tietokoneelle ei mihinkään. no okei, pari faktaa nimestä:
 • liittyy putiikkiin
 • liittyy putiikkiin
Eihän se sitten muuhun liitykkään ja koska en todellakaan halua / tykkää mistään työhönliittyvistä asioista kirjoittaa. okei onhan muutama mainostava ja suuntaa-antava postaus Sisustus Aitastakin tullut "hei katsokaa, se on olemassa jopa täällä verkossa" :D Entäs sitten? Sisustusverkkokauppoja on koko internet täynnä ja en halua blogia tukahduttaa epätoivoisella mainostuksella jos ei lasketa niitä muutamaa kertaa koska en koe asian lukijoitani pahemmin kiinnostavan, hyvin menee, yritys on pystyssä ja pyörii :D tarviikos sitä muuta siitä sitten mainita? Olen ymmärtänyt että ne jotka yrityksen kuulumisista haluaa kuulla, ovat täten Aitan facebook-ryhmässä. Näinhän se menee, pidetään työt ja huvi erillään :)
Siksi tämänvuoksi minua on alkanut tavattoman paljon tekemään mieli vaihtaa blogin nimi virallisesti Hotel Mamaksi. Onhan se nyt suloisempi ja lämpimämpi kuin sisustus aitan emännän elämää. kuka niin pitkän nimen edes muistaa :D Mietintään sitten jää vaihdanko pelkästään otsikoittain blogin Hotel Mamaksi, vai vaihdanko myös www-osoitteen? Pystyykö sitä edes vaihtamaan? :D mitä mieltä olette te, alusta asti, pienen pientä blogitaivaltani, käsikädessä kanssani kulkeneet?


Mitäs sitten sisältö? Sisustusta juu, täällä kun vain aika harvoin mitään radikaalia sisustusta tapahtuu, koska kaikki radikaalit muodonmuutokset koskien huonekaluja yms olen tehnyt jo ennen kuin edes tiesin blogeja olevan olemassa :D Mutta postaustoiveisiin saamien vastausten perusteella se kiinnostaa (ja kaunis kiitos vielä kaikille kommentin jättäneille).
Ruokaa, no aika pakostikin, meillä kun tupataan syömään joka päivä :D ja sekin ilmeisesti vastausten perusteella kiinnostaa itseänikin. Kyllähän olen aika tavoin myös arjesta, ihan arkisista asioista kertonut, tosin aika yksityisenä toiset asiat tahdon pitää. hm. nyt alkaa ajatus karkailla :D
Kysymys siis onkin, kiinnostaako ketään tyttöjenjutut? Ihan vaan silloin tällöin? Korut? Meikit? Hiukset? Vaatteet? Hajuvedet? Laukut? Kengät?  itseäni ainakin kiinnostaa.
Eli periaatteessa jutut sisustuksesta, löydöistä, ruoista, tyttömäisyydestä, arjen aasta ööhön? Itse olen ainakin aika lailla tyttömäinen, äitinäkin, nautin hiusten laitosta, meikkaamisesta, hömpötyksestä jne.
Huh. alkaapa karata juttu lisää..

 
Entäs oman pärstän käyttö ja näyttö? Itseänihän ei asia häiritse perheeni tosin haluan pitää yksityisenä ellei takaraivokuvia lasketa. tiedä sitten häiritseekö muita. :D Kyllä minua ainakin kiinnostaa kuka on kodin hengetär, kuka se on kuka kaiken kauniin tekee ja sisustaa? 

Hotel Mama vs. Sisustus Aitan emännän elämä...?
In vai Out?

//ihan vaan Jasmiina 

11 kommenttia:

 1. Hotel Mama on hyvä -jos päätät vaihtaa ☺
  -mutta teet mitä tahansa, ÄLÄ käytä tota pientä tekstityyppiä, pliiiiis!
  Meillä kun ei kaikilla enää ole terävä näkö. Paitsi ulko-☺

  Mun mielestä kaikki kirjoittaa just siltä mikä milloinkin hyvältä tuntuu, itsekin teen niin vaikka koitankin välttää ihan diipadaapaa...kuka lukee, lukee, ja jos joku ohittaa silmäilyllä, niin sitten tekee niin.

  Näinhän se menee tosielämässäkin, kaikki ei vaan aina jaksa kiinnostaa ☺ ja seuraava juttu voi olla ihan rautaa!

  VastaaPoista
 2. heh, kiitos Pepi, täytyy yrittää muistaa välttää tota pientä tekstiä! :D itselläkin suht huono näkö, mutta ehkä sen seurauksena oon suurentanu jo valmiiksi tietokoneen näytön koon äärirajoille niin ei ole näyttänyt omaan silmään tekstit pieneltä :D

  Olet ihan oikeassa!

  Kivaa päivää! :)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä tuo aiempi nimi on myös hyvä, mutta jos haluat sen vaihtaa, Hotel Mama on ainakin lyhyt ja ytimekäs :D Olisihan se siinä tapauksessa myös fiksua vaihtaa tuo blogin osoitekin, jos sellainen on mahdollista tosiaan.

  Mua voisi kiinnostaa ihan ruokaohjeitakin käsittelevät jutut, mutta suosittelen, että kirjoitat siitä, mikä susta tuntuu mukavimmalta ja mielenkiintoisimmalta! ^_^ Tälle blogille on kuitenkin tullut jo NIIN paljon vakilukijoita, että tuskin sisustus- ja huonekalujuttujen vähentäminen ainakaan karkoittaa lukijoita.

  Tyttöpuolinen kun olen, kyllä nuo naisten "hömpötykset" kiinnostavat myös! ;)

  VastaaPoista
 4. Jou Mama! Kyllä toi nimi on oikein hyvä! :)
  Ja tyttöjen jutut kiinnostaa tottakai!
  Ihan sama mistä kirjoitat, kaikkea on kiva lukea, kunhan siellä on pientä (tai isoa) huumoria :)

  VastaaPoista
 5. Hotel Mama on mainio nimi,ainakin yksi lukemani blogi(ennen my white dreams nyt by Kirsikka)on muuttanut nimensä ja en minä ainakaan joutunut itseäni uudelleen lukijaksi klikkaamaan,sitä en tiedä miten se tehdään,ei oo se puoli oikein hanskassa;)Minä ainakin luen blogiasi sujuvan ja humoristisen kirjoitustapasi vuoksi,siitähän se on kirjoitettava mikä itsestä kivalta tuntuu,ei kannata vääntää juttua kansantanssista jos se ei oikeesti tunnu omalta;)Hömpötykset ja hörhellykset on kivoja,pist vaan juttua niistäkin tulemaan=D

  VastaaPoista
 6. Minunkin mielestä Hotel Mama on hyvä vaihtoehto (kertoohan se sinusta), JOS siis päädyt vaihtamaan nimen.

  Minä tykkään lukea näitä ruoka- ja sisustusjuttujasi, mutta olen pidän myös koruista, vaatteista, hajuvesistä... kaikesta naisellisesta/tyttömäisestä!

  Mielestäni voisit jatkaa kirjoittamista niistä asioista mitkä itsestä hyvältä tuntuu - kyllä me täällä ne ilolla luemme <3

  VastaaPoista
 7. Voi ei miten ihania piristys ja kannustusviestejä olen teiltä saanut <3 Minuta kun blogi on tuntunut hyvin yksitoikkoiselta näiden juttujen perusteella, ruokaa kotia, ja kotia vielä aina siitä samaisesta olohuoneen nurkasta :D , ehkä itsekritiikki on ollut liian tiukilla ;D

  Todella paljon kiitoksia kaikille teille! Tulee aivan uutta puhtia ja intoa kommenteistanne :) Kiitos!
  Tästä on hyvä jatkaa!

  VastaaPoista
 8. Heissulivei! Hotel Mama on just mainio, saa tämä hotelliketju jatkoa....hih...
  Tykkään enimmäkseen lukea sisustusaiheisia postauksia, mutta silloin tällöin ihan kiva lukea "tyttöjenjuttujakin" ja tietty koissuista! <3
  Ihanaa viikon jatkoa, kohtahan se onkin vkl!

  VastaaPoista
 9. Päm : Taitaa mennä viikonloppu harkiten nimeä :)
  Koirista tulikin jo vähän kuvia taas <3
  Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 10. Hotel Mama on hyvä nimi jos päätät vaihtaa blogin nimeä. Tyttöjen jutut kiinnostavat kyllä :)
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 11. AnnaO : Kiitos :)
  Mukavaa viikonloppua myös Sinulle!

  VastaaPoista