tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sushi

Heivaan, täällä ollaan! Kiva huomata että oli jo tekstejä kaivattu. On vain tullut hieman pidettyä etäisyyttä tietokoneeseen, muuten ei ole tullut siinä istuttua kuin pakollisesti. Ei vain ole jaksanut ja mitäs sitä väkisin kirjoittamaan :D ollaan vain huljuteltu varpaita vedessä, halailtu, oltu sukulaisten kanssa, syöty mansikoita, nautittu. olen nimittäin huomannut, että kerran istuessani tietokoneelle, seuraavan kerran kelloa katsoessani, aikaa on vierähtänyt reilusti! (ja nyt ei puhuta varteista). Mielummin kulutan aikani muuten, perheeni kesken <3 toki olihan minulla tänne blogimaailmaankin ikävä, mutta ei vain ole tuntunut olevan jutunjuurta.

Olen kyllä täällä hieman jaksanut järjestystäkin muutella, ruokailuosiossa. Ajanpuutetta sanotaanko :D


Käänsin ruokapöydän toisinpäin, ennenhän se tuossa keskellä vain nökötti, ken muistaa. Toin vähän sisustus esineitä, hyllyjä ja muuta "tarpeellista" :D


Olen suunnitellut tulevaa, pieniä rakenteluja (koska minunhan pitää aina päässäni melkein suunnitella kaikki), muutoksia kotona, arjenaskareita.. kaikennäköistä. Olisi niin suuri tarve käsillä tekemiselle, mutta aikaa ei vain tunnu olevan, vaikka ylimääräistä tuntia vuorokauteeni olen usein pyytänyt!


Nyt lupaan vierailla taas täällä useammin. Olen varmasti jäänyt hurjasti puuhistanne paitsi! Ja juttujakin lupaan tehdä taas, mutta en väkisin, omalla painollaan :) että sellaista tänne, mitäpäs teille kuuluu? :D


Viikonloppuna syötyä <3 voisin elää sushilla ja tiedän, olen varmasti maininnut eläväni monen muunkin voimalla, mutta tällä hetkellä voisin elää VAIN sushipolttoaineella.
Vielä on uudesta nurkkauksesta tulossa sisustusasiaa, se ei todellakaan ole enään niin kuvien näköinen, nuo kuvat ovat viime viikolta, on tullut laventelista lähtien sinne söpöyksiä ja tuoksuja. palaan niihin myöhemmin.

Hiki, voiko vaihdevuodet lämpöaaltoineen tulla jo tässä vaiheessa elämää? :D

ps. koiratkin on hoidossa ja niitä on ikävä <3

Ihania terveisiä lukijoille <3

6 kommenttia:

 1. Jee! Wellkamm Bäkk!! :)
  uu.. sushi.. en ole vielä ikinä maistanut.. onko totta, että se tehdään raasta kalasta? :))

  Juu, nuo vaihdevuodet iskevät aina kesäisin mullekin :D

  VastaaPoista
 2. Jep, raakaa kalaahan se on, nam <3 mutta voihan niitä itse tehdä ja soveltaa omanlaisiksi :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää pöytä noinkin päin!
  Täälläkin pää täynnä uusia suunnitelmia,kun vain ehtis toteuttaa!!

  Kiitos ihanasta paketista ja kylkiäisestä! <3

  VastaaPoista
 4. On juu Niina taas sellainen hetki että turhankin paljon olisi ideoita mutta ei aikaa toteutukselle!

  Kiva että tykkäsit <3

  VastaaPoista
 5. Ruokailutila näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista