keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Perheen kesken

Kotona ollaan! Eilen illalla suurinpiirtein kuuden jälkeen aukesi kotiovi. Ikävähän tuota Karjalaa taas kerran jäi, paitsi nitä kiloja joita sieltä saa en ikävöi! :D Ei tullut tulehduksia, vaikka ihan OIKEASTI siltä tuntui, nuhaisen nenän sain kuitenkin matkamuistoksi. Tänään on kova yritys saada arjesta jälleen kiinni. Rennosti kuitenkin;) Mennään vielä perheen kesken sienestämään, saunotaan illalla pitkään ja syödään keskiviikon perinnepitsaa:)

Mökkipostauskin tulee tehtyä vasta nyt, tämä mokkulani kun ei kunnolla siellä toiminut ja jos totta puhutaan, en jaksanut edes yrittääkään (paitsi parituntia?!?!), kaivattu loma ilman tietokonetta+muuta elektroniikkaa.


Matkaan lähdettiin siis perjantaina kahden / kolmen välissä:) Tässä kuvassa matkaa vielä puolet jäljellä;) Suurinpiirtein 4 ja puoli tuntia kestää meidän kotipihasta mökin pihaan ajaa. Neiti on reipas autoilija<3 Nukkuu ensin yli 2 tuntia ja loput matkasta viihdyttää itseään, helppoa:) sateenkaari saattoi matkamme<3


Kaikki kuvat nyt tulee hieman kollaasimaisesti (kuten aina), muuten teillä olisi mennyt hermot tapitellessa yli satoja kuvia;D Perille kun päästiin, oli rosvopaistin aika! No okei, tämä tapahtui seuraavana päivänä..


Maahan kuoppa, reilusti kiviä (enenmmän kuin kuvassa), monta kottikärryllistä puita, liha pakettiin, kaveriksi perunoita ja sipulia, naaaaam ja hiekan alle n. 6-7 tunniksi. Kävi koirat aika tiuhaan tahtiin nuuhkimassa maata jonka alla paisti makoili;D


Sitten olikin aikaa kalastella taas koko päivä, pakollisten sukukiertelyjen jälkeen. Ja jep, elekäähän naurako vuatteilleni :D Kunnon kalamiehellä pitää olla kunnon kalavaatteet! Ehkä siksi se isäntä ei kalaa saanutkaan;) no vikana päivänä sai kaksi, itse en jaksa edes laskea monta sain, anyone can fish - nähtävästi luottouistin!


Sauna lämpesi pitkin iltoja ja öitä. Sauna on suurinpiirtein ihan alkuperäismallissaan, hyvin perinteisenä säilytetty, ei minun mielestäni tämä mökki sauna olisi jos se modernilta näyttäisi;) ja löylyjen parhaudesta en käy edes puhumaankaan..


Oli muuten rosvopaisti superhyvää kun se kaivettiin maanalta ylös..maailman mureinta lihaa <3


Reissu oli kuitenkin ihana, kuten aina. Kaikki saivat puuhailla omia juttujaan, rentoutua ja nautiskella.

koirien haukisaalis

Toivotaan että pian taas päästään rentoutumaan paikanpäälle. Mutta on kotonakin ihana olla.
Nyt jatkan rästiinjääneitä hommia, tulen vierailemaan TEIDÄN BLOGEIHINNE ettette luule minun unohtavan;) Niin, arvontaa on luvassa pian, huomenna..perjantaina..? Minua oli myös lämmitetty parilla haasteella, kiitos tytöt<3 Niihinkin palaan pian:)

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!
Nautitaan perheistämme.

14 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia!! Varmasti ollut super mukavaa ja rentouttavaa!

  VastaaPoista
 2. Nina : Kiitos <3

  Elämää äitinä : Kiitos!! Ja rentoa oli kyllä, haluaisin jo takaisin :DD

  VastaaPoista
 3. Näyttää just sellaiselta kuvasarjalta, josta on helppo päätellä, että oli kiva reissu ☺

  VastaaPoista
 4. Oih, rosvopaisti on hitsin hyvää, olen sitä pari kertaa tehnyt vuosia sitten. Onhan siinä oma hommansa, mutta maku kyllä korvaa kaiken vaivan!

  Mukavaa päivänjatkoa toivottelee New England Rose :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloisia perhekuvia,aitoja hetkiä!!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia tosiaan ja koirien puhekuplat saivat naurahtamaan :D

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat, iloiset kuvat!
  Nauroin ääneen tuolle "minua ei jätetä ilman kuvalle" :D

  VastaaPoista
 8. Epäreilua laittaa kuvaa siitä ruokalautasesta, kun mulla ei oo muuta syötävää kun kovettunut euroshopperi patonki, kuivanutta mozzarellaa ja pahanmakuista tomaattia :))

  Ihania kuvia, kuten aina!

  VastaaPoista
 9. Pepi : Niinpä! :)

  New England Rose : Vaiva on kyllä pieni verratuna miten maku sitten palkitsee:)) Kiitos samoin!

  Riitta Sinikka : Kiitos!!:)

  Johanna: heha :D joo, vanhempi herra kyttäsi ja vahti paistia kokoajan :D

  Kristi : elähän sitten tule kurkkimaan;))

  VastaaPoista
 10. Siis mikä tunnelma ja aitous kuvissasi, tykkään ihan hirveesti taas!!! Kivaa näyttää olleen!! Mulle tuli kauhee nälkä, kun luin tuosta rosvopaistista, olen syönyt tai siis saanut maistaa sellasta vain kerran, mutta kyllä oli tosiaan hyvää!! Oon muuten koittanut karppailla ja menenkin jääkaapille napsimaan leikkelettä suoraan paketista:) Ja noi koissujen puhekuplat olivat kyllä hauskat - ne varmaan aatteli just noin!!!

  VastaaPoista
 11. navigaattorissa lukee näköjään Puhoksentie eli sieltä pääsee Kiteelle...
  Lähellä olet käynyt :)

  VastaaPoista
 12. Enkeli fani : Kiteen kauttahan me aina Ilomantsiin ajellaan :)) siellä tulee käytyä useasti! :)

  VastaaPoista