keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Sisustelua ja käsitöitä

Voitteko taas kuvitella mitä tapahtuu kun saat hormoniyliannostuksen? ja vielä kaikenlisäksi uloskaan ei voi mennä. Sitten alat vain vaellella pitkin nurkkia, otat tavaroita sieltä sun täältä käsittelyyn, keräät kaikki johonkin yhteen kasaan (ruokapöydälle) ja alat sommitella ja tuunailla kaiken uusiksi. Näinhän siinä taas kävi.

Lähtötilanne oli  r u m a  pöytä ja vielä  r u m e m p i  nurkkaus.


Sitten laitat vain musiikit soimaan, tukan nutturalle ja pistät kirjaimellisesti haisemaan?
Silloin voi saada jotakin kaunista aikaiseksi. Rutkasti maalia, kärsivällisyyttä (jos teet kaiken 2 veen kanssa;)) ja kiva inspiraatioituminen(?)


Maalasin punaruskean sivupöydän rooooonskisti valkoisella maalilla, töpöttäen, minulla kun on tullut kammo pensseleihin? :D näin saa vanhat keittiösienetkin kierrätettyä, joten päivän ekotekokin tuli tehtyä;)


Ne puulaatikot laitoin pöydän alle, sinne saa kätevästi kerättyä kaikki sisustuslehdet, ovat täten käden ulottuvilla seuraavaa inspiraatiota kaivatessa:) Laatikoihin tuskin maalilla kajoan, näyttävät kivoilta juuri sen värisinä.


Hyllyä täytyy kenties laskea hieman alemmas, vai mitä mieltä te olette?


Tuosta pyörästä on valmistumassa tänään myös yksi Do it yourself tuunaus;) mutta se vasta illalla koska minulla on ilmeisesti älä poraa yksin-kielto..Nyt lähden jatkamaan hommia! Olisi vielä tämännäköinen urakka selvitettävänä..puuuuh.


Ja lattiaa en edes kehtaa teille kuvata :DDD
Sain myös mukavan tunnustuksen, siihenkin palaan illalla:) Samoin kun kaikessa siisteydessä (toivottavasti) iltahämärässä tulen teidänkin blogeihin piipahtamaan <3

Kivaa, myrskyisää, päivää kaikille ja tervetuloa jälleen uudet lukijat <3

Jasmiina

12 kommenttia:

 1. Pöydästä tuli tosi kaunis, koko nurkkauksesta itse asiassa :) Puulaatikot lehdille on kiva ja toimiva idea, itsellänikin on lehtiä sellaisissa.

  Mukavaa loppuviikkoa toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

  VastaaPoista
 2. Mahdottoman onnistunut hommeli kaikkinensa ♥ -mitä nyt sitä hyllyä kyllä pitää siirtää alemmas, oletten aivan oikeassa ☺ (eli siis me molemmat olemme ☺☺☺)

  Ah, ihanaa, illalla postaus tulossa -äsken kun makselin yhden laskun, tulin lueskelemaan blogeja ja totesin melkein tyrmistyneenä ettei k u k a a n ole tehnyt päivitystä. Just nyt. Heti.
  Pelastit tilanteen ☺

  VastaaPoista
 3. Joskus kun saa jotain tuollaista aikaan, niin ei voi kuin kysyä itseltään, miksen ole tätä keksinyt/ toteuttanut jo aika päivää sitten.. Käykö sullekin niin?!
  Upea tuli sekä pöydästä että nurkkauksesta!
  Puulaatikot sopii tonne alle just tollasina just täydellisesti!
  Toi pyörä on kans upea, jään tosi innolla oottelemaan tuunausta, olen nimittäin itse saamassa appiukolta vanhan rukin ja pitäisi päättää säilyttääkö koko höskä vai irroittaakko pyörä ja tuunata se...sitten vielä että seinälle vaiko johkin nojailemaan jne.jne.
  Ai, sä uskaltaisit sentään tarttua poraan yksinkin? Siis jos saisit ;D

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän magee tuli pöydästä valkoisena ja noi puulaatikot niin ihanan rouheet siellä alla....tykkää kokonaisuudesta! :)

  Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 5. Siinä se nyt on se ihana asetelma,kun vähän vihjailit ettet sellaisia saa aikaiseksi,hyvinhän tuo näyttää sujuvan=D Pöydästä tuli upea ja puulaatikot on niin kauniin väriset ettei niitten kanssa kannata sutia heilutella eiku siis sientä tuputella;)Liisan kanssa ihan samaa mieltä tuosta "miksen mä tätä aiemmin keksinyt" hommasta,niin se vaan menee...Ai sulla on porauskielto,mulla on älä maalaa sähkölaitteita spraymaalilla kielto,ihan vähän vaan palo sulake tässä yks päivä,pienestä nuo miehet vetää herneen nenään=D

  VastaaPoista
 6. Tuntuu, että kaikki muut ovat tänään olleet ylitehokkaita. Itseäni on vaan laiskottanut. Kiva siis katsella mitä muut ovat aikaan saaneet :)

  VastaaPoista
 7. New England Rose : Kiitos paljon :) Minunkin mielestä nurkkauksesta tuli todella kiva ja nyt haluan joka nurkkauksesta vastaavanlaisen :D Kivaa keskiviikkoa!

  Pepi : Juu, no johan mä kerkesin sen värkätä alemmas, isäntäkin oli samaa mieltä, auttoikin lopulta kun multa jo kerkisi yksi lasipullokin hajota ruuvatessa :S :D

  Liisa : No olet ihan asian ytimessä!!! Hyvä ettei isäntäkin sanonut että miksei olla tätä jo aikasemmin näin laitettu?! Kiitos hormoonien ;) Minunkin mielestä pöydästä sommitelmien kera tuli huippu, kiitos:)

  Varmaan huomenna postaan rukinpyörästä, kiva idea jos isäntä sen vain toteuttaa...kun en saa porata..:D Joo! Kyllä mä laittaisin poralla heiluen jos vain saisin! Kiviseinät ja kaikki! Oon vissiin vaan niin vahinko-onnettomuus-sakkia niin en saa ;D Kivaa iltaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. Päm : Kiitos, tykkään itsekin tosi paljon :) Ja kiva kun oot taas blogimaailmassa;)

  Kivaa iltaa sulle!

  Kirsi : Ei juu sutia tuputella laatikoihin;) haha, en mäkään ymmärrä miksi ne miehet niin "pienestä" ne herneet nenään vetäsee ;D ihan kun koko työkalupakkikin on vain niitä miesten juttuja ;DD

  VastaaPoista
 9. Eihän tässä löydy sanoja..oi!!!Ihanaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 10. Ai ku ihana! Suoraan kuin Jeanne d'arc living lehdestä :)

  Hmm.. mistä Sä sen hormoniannoksen sait? :D

  VastaaPoista
 11. Tulikin tuost porasta mieleen, että täytyykin tuoda se Lillasta kotiin...tai ostaa toinen...

  Ei sitten tullutkaan iltapostausta, vai?
  Pöh ☺

  VastaaPoista
 12. Riitta Sinikka : Kiitos :)

  Kristi : varmaan taas "se" aika kuusta :D

  Pepi : No ei tullut iltapostausta..tuli isäntä kotiin siihen aikaan ettei enään viitsi (lue: ei saa) naapureiden kuullen porailla..:/

  VastaaPoista