perjantai 7. lokakuuta 2011

Help needed

Mulle on iskenyt jälleen pieni sisustuskriisi..juuri kun luulin ettei se enään viimekertaisen jälkeen iske takaisin. ja nyt tarvitsen teidän apua! Minä en nimittäin päätä seinään hakkaamallakaan saa yhtä seinää sovintoon asunnon kanssa. kirosana kirosana kirosana
...jotenkin seinä ei vain soinnu ruokapöydän ja tuolien kanssa kuten haluisin. se näyttää jopa nopeasti tavarat seinälle-menetelmällä kyhätyltä :D lautashyllyn haluan säilyttää tällä seinällä, mutta mitä sen kaveriksi? siirtäisinkö sen suoraan linjaan pöydän kanssa? hyllyjä kaveriksi? kaikki vinkit ja ideat ovat tervetulleita ja arvostaisinkin apuanne tässä asiassa. olen nimennyt seinän sekametelisopaksi..
Olen nimittäin huomannut meneväni aivan toisiin aatoksiin, toiseen maailmaan jos jokin seinä / nurkka on alkanut askarruttamaan. sisäinen feng-shuani kärsii :DD noeivais ihan totta! ja jokainen reikä joka löytyy seinästä. jos en niitä pian paikkaa, voi meidän asunnossamme kuvata tämänvuotisen Reikä seinässä - ohjelman! 
Ongelma numero kaksi löytyy täältä. Tuo hyllyn ja pöydän välinen rako EI VAIN TOIMI. ja en viitsisi enään kolmatta kertaa laskea hyllyä alemmas ja tehdä taas uusia reikiä seinään.. silmissä sitä rakoa ei huomaa mutta linssin läpi kyllä?! sopisiko kenties kaksi kappaletta tuollaisia laulakoita hyllyn ja pöydän väliin? vai onko se täysin toivoton ja epälooginen ratkaisu..eli loppujen lopuksi minun täytyy tehdä vielä 16toista reiät seinään hyllyä laskemalla? help...


ehkä ainut nurkkaus joka tällä hetkellä toimii

Kaikki älyttömätkin vinkit huomioidaan! 
Mä lähden nyt kouluttamaan meidän imuria, ollut aika vikuri viimepäivinä kun ei ole suostunut imuroimaan..mutta nyt pistän sen ojennukseen! keinolla millä tahansa! :D

Kiitän ja kumarran jo etukäteen kaikista ideoista <3
Annetaan halaus tärkeimmille.

Idearikasta (vink vink;)) perjantaita!

ps. laskin äkkiseltäni ainakin 5 reikää jotka näkyi kuvissa...

16 kommenttia:

 1. Moikka Jaz! Mä en ole teillä käynyt enkä näin ollen osaa hahmottaa huonetta ja sen kokoa ihan täysin, mutta noiden kuvien perusteella lykkäisin ruokapöydän päädystä kiinni keskelle seinää (tai ehkä himpun verran oikealle kun vasemmalla on se koristeovi) ja yläpuolelle sitten sen hyllykön samaan linjaan. Mutta kuten sanottu, en ole nähnyt koko huonetta, joten en osaa yhtään sanoa, miltä loppuhuone sitten näyttäisi tuon operaation jälkeen :)

  Viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Ei nuo kyllä kuvissa pahalta näytä, ollenkaan... ;) Mut semmoinen idis tuli mieleen, että jos laitat lautashyllyn pöydän kanssa linjaan ja kun toisella puolella on tuo ihana ovi, toiselle puolelle sopisi ikkunan poka =)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mitä jos tuohon keittiön seinään lykkäisi jonkun kauniin tapetin?
  Vaikka sellasen "paneelimaisen" jollon yläosa jäis valkoiseksi ja kuviollinen (vaikka raidallinen) peittäis seinän alaosaa.
  Kuvittelin sen jotenkin heti tuohon seinään. Se vois tuoda yhtenäisyyttä ja hauskuutta, vaikkei tavarat olisikaan aina samassa linjassa.

  VastaaPoista
 4. Minäkin laittaisin hyllykön samaan linjaan pöydän (aivan ihana) kanssa.
  Oikealle puolelle lisää peltisiä mainoksia tai tauluja.
  Ei hullummat ne koukut ja kun vielä ripustat niihin jotakin kivaa.
  Tai sitten pieniä tauluja tai valokuvia siihen väliin.
  Tai se musta kynttelikkö,mikä sinulla on maassa.
  Kivaa WE !

  VastaaPoista
 5. Voikukkapelto vei jalat suusta ! Siinä se oleellinen jonka ympäriltä on hyvä jatkaa...

  Ongelma kaksi, ennenkuin alat laittaa hyllyn paikkaa uusiksi, otapa se peili viereiseltä seinältä ja sovita siihen hyllyn alle....

  VastaaPoista
 6. PS.Luin äsken edellisen postauksesi sytykeruusuista ja hieno IDEA.Kokeilla täytyy ja pian.Tuloksesta en ole kovin vakuuttunut,mutta...

  VastaaPoista
 7. hyvältä näyttää kyllä noinkin, mut jos jotain laittasin niin joko tapettia seinään tai jotain noiden tuolin sävyistä tavaraa hyllyyn, niin sekin jo yhdistää pöytäryhmään !
  Ihania yksityiskohtia löysin kodistasi :)Reikiä en nähnyt lainkaan!

  VastaaPoista
 8. Mmmmminä laittaisin pöydän vasten seinää (kuten meilläkin on). Ja se hylly vähän korkeammalle, mutta samalle linjalle pöydän kanssa. On heti symmetristä.
  Mutta sitten tarvitset sähkömiestä, joka vetää sen lampun pöydän kohdalle :)

  Minulta kun puuttuu 3D-katse, niin en tiedä yhtä, miltä siellä kokonaisuudessaan näyttää. Voi olla, että mun neuvo on ihan takapuolesta :D

  VastaaPoista
 9. Mulla on nyt jotenkin "aivot narikassa", eli musta ei oo minkään sortin apua..mutta toivottelen HYVÄÄ viikonloppua!!

  VastaaPoista
 10. Uppee vanha ovi...Ehkä tuon pikkusen tarjotinpöyvän siirtäsin...Hmmm:)

  VastaaPoista
 11. Mun on myös hurjan vaikea nyt hahmottaa tuota tilaa, mutta:

  myös minä tökkäisin pöydän (on muuten upea!) samaan linjaan kaapin kanssa. noin ne näyttävät jotenkin irrallisilta.
  ehkä jotain pientä taulua ym. muutama kappale astiakaapin hollille?

  sitte tuo rako hyllyn alla.. jos se ei silmään näy, musta sen korjaamisessa ei oo kauhee kiiruskaan. toisaalta parit koukut sinne alle ei ole iso duuni, ja ne on kyllä hyvän näköisen koukut.

  sulla on aivan ihana maku (:

  VastaaPoista
 12. Kaunis koti teillä! Minäkin siirtäisin hyllyn ja pöydän samaan linjaan. Mutta ihan uutena en minäkään osaa tilaa yhtään hahmottaa..=)
  Pepin idea peilin siirtämisestä kuullostaa hyvältä.
  Poikkeahan vieraillulle blogiini kun ehdit.:)

  VastaaPoista
 13. Helou, minusta hylly ja pöytä olisivat samassa linjassa paremmat ja saattaisin laittaa pöydän päädyn kiinni tuohon takaseinään eli hyllyn alle. Oven saattaisin siirtää tuolta seinältä jollekin toiselle seinälle ja sen pienen tarjotinpöydän myöskin toiseen paikkaan. Tosin vaikea hahmottaa kokonaisuus näin kuvien välityksellä. Ei muuta kuin pyörittelemään. Niin ja voisiko tuo keittiön/ruokailutilan hyllyseinä saada jonkun sävyn pintaansa, lattea, vaaleaa harmaata, hiekkabeigeä..?

  VastaaPoista
 14. Voi,hyvältähän tuo kotisi näyttää ja jos jotain haluat tehdä, tee se omalla sydämelläsi <3

  VastaaPoista
 15. Kiitos paljon kaikille ihanista neuvoista, vinkeistä ja kommenteista <3

  Mulla alkaakin olla jo aika selvät sävelet siitä mitä teen ;))

  Kiitos<3

  VastaaPoista