keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Aiheeton bloggaaja

Nyt on ihan harmi, siitä että en ole saanut taas vähään aikaan yhtäkään kunnon postausta aikaiseksi. Aamut viruu totutellen silmiä pimeään, putiikille päästyäni on vasta valoisaa ja kävellessäni kotiin, on jälleen pimeää joten kotona kuvaaminen on lähes mahdotonta.. ja toisaalta en haluaisi hukuttaa teitä pelkästään vain työasioilla.


Meinaan nimittäin tehdä niin että annan vallan teille päättää mistä postaan. Kerro minkä postauksen sinä haluaisit minulta ja toteutan sen. Koska olen muutenkin saanut toiveita juttuideoiksi ja niitä on ollut kiva toteutta joten rohkeasti vain kertomaan mitä haluaisit lukea ja nähdä.


 Askartelua? ja minkälaista askartelua?
 

sisustamista? koiria? ruokaa? sanavalta on nyt teidän.

ja jotta tämä ei olisi niin yksinkertaista, lähtee parhaimmalle postausidealle pikkuinen yllätys <3 en kerro mikä;) Ei tarvitse linkittää jakaa tai liityä lukijaksi osallistuaksesi, kerro vain mistä haluat että postaan.
Nyt jatkuu työläisen päivä.

ps. on muuten ihana tulla kotiin kun on kämppä siivottu ja ruoka odottaa pöydässä, kiitos isäntä <3
pps. mistä saan pois nuo varjostukset noiden kuvien reunoilta?

16 kommenttia:

 1. Koiria! ;) Oma lehmä ojassa, kun samaa rotua löytyy meiltäkin. Chihujen hupsutukset tulee aina luettua huolella!

  VastaaPoista
 2. Tee koko päivän postaus!
  Siitä kun peitto nousee, siihen kun peitto vedetään niskaan!
  Mitä siis tapahtuu yrittäjä-äidin päivässä kun on koiraa, lasta, miestä, puotia....ymmärtänet yskän :)

  Postausvapaa alue on siellä vällyjen välissä :D -sinne ei kurkita!

  VastaaPoista
 3. Olin tulossa ehdottamaan samaa kun Pepi, olisi kiva kuulla minkälaisia ovat päiväsi :)

  VastaaPoista
 4. sisustus askartelu jutut ja käsityöt olisi kivoja :)

  VastaaPoista
 5. Pepilla oli hyvä idis!
  Ja kyllä minua ainakin kiinnostaa myös Sun työasiat - siis Sun työhän koskee sitä, mikä kiinnostaa kaikkia- sisustamista :)

  VastaaPoista
 6. Monasti olen miettinyt että pitäskö tehä postaus aiheesta OMA KOTI VIERAAN SILMIN. Elikkä kiertelis kotona, kuvvailis joitein paikkoja ja kertoilis näkemääsä MUKA niinku ois kylässä. Siitä vois tulla aikas hauska :)

  VastaaPoista
 7. Päivä kuvina, josssain blogissa oli sellainen ja se oli hauska! :)

  VastaaPoista
 8. ...ehkäpä askartelu-kategoriaan liittyen jonkinsortin tuunausta tyyliin "lasipurkista kynttilätuikuksi" ???? Ja voisko siihen liittää haasteen, että lukijat laittaisvat omia samaan teemaan liittyviä tuunauksia näytille??

  VastaaPoista
 9. No minä ylläri haluaisin niistä koirista kuulla... :)
  Ja kiva olisi kuulla myös yrittäjätarinasi; mistä idea syntyi, kauanko suunnittelit, mitä se vaati, jne. Pikkujuttu :)

  VastaaPoista
 10. Entäs leipomisia ja ruuanlaittoa kuvineen ja resepteineen? tai ihan yksittäisiä tähtihetkiä arjesta; kun lapsi leikkii tai herää päiväuniltaan... Käsityöt ja askartelut kiinnostaa myös aina.

  VastaaPoista
 11. Kerro itsestäsi ! Miten päädyit tämänhetkinseen elämääsi, mitä kouluja olet käynyt yms. Kaikkea miten sinusta tuli sinä :)

  VastaaPoista
 12. Pepillä oli loistoajatus, komppaan. Myös siitä mikä on päivän haasteellisin osuus, oli se sitten töissä tai kotona. Tai mitä uutta olet viimeksi joutunut/saanut opetella.

  VastaaPoista
 13. Mua kiinnostaa kaikki! =) Sisustus, työasiat (koska liittyy sisustamiseen), vaatteet, ruoka, askartelu, käsityöt, remppa, rymsteeraus... ihan mitä mieleen tulee. Tää ei varmaan helpottanut, eihän? ;D

  VastaaPoista
 14. Minua kiinnostaa kaikki mikä liittyy sisustamisseen :) Oli se sitte töissä, kotona, tuunauksia, D.I.Y.-juttuja, askartelua ja tietty joulujuttuja tykkään tähän aikaan katella tosi paljon, ja kuvat on ehottomia, kuva kertoo enemmän ko tuhat sanaa :)

  Voishan sitä vaan laittaa pelkkiä kuviaki jos ei aika riitä tarinoitten kertomisseen :)

  VastaaPoista
 15. Hei! Löysin blogisi jokin aika sitten googlen kautta ja olen jäänyt "koukkuun" ;) Pidän paljon tyylistäsi kirjoittaa, sekä antamasi lumivalkoiset (sisustus)ideat tuovat mukavaa inspiraatiota tämän sateisen ja harmaan, pitkäksi vänähtäneen syksyn keskelle. Näin joulun alla olisi mukava lukea jouluaiheisia DIY postauksia :)Ainiin! Onnea ja menestystä putiikille!

  VastaaPoista
 16. Minja : Voi kiitos paljon ihanasta kommentistasi <3 alkoi kyllä tämä adventtiaamu iloisesti nyt:) Kiitos!
  ja DIY juttuja tulee varmasti lisää!

  VastaaPoista