tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulufiilis?


mörkö mikä ilma. terkkuja putiikilta - täällä minä istun hiukset kiharalla ja vaatteet märkänä! lovely.
en kyllä enään kestä kauaa näitä sateisia ilmoja. en ole päässyt kunnolla edes ulkoilemaankaan. jotenkin koko joulufiilis katoaa maan ollessa ruskea ja taivaalta sataessa pelkkää vettä. missä on valkoinen joulu?
onneksi netistä löytyi Jouluradio joka piristää hieman fiilistä;)

mulla on muuten myös jotain ihan kamalaa tunnustettavaa..en ole vielä ostanut ainuttakaan joulukukkaa (lue: hyasinttia) kotiin saatika, vielä pahempaa, ainuttakaan joululahjaa! en ole tehnyt kortteja. en mitään. miksi? ei minulla ole aikaa ja stressi on kamala!!


noh. toivottavasti mulla ei jää viimiselle viikolle kaikki ostokset..
Olettekos te jo pukinkontin täyttäneet? vai hiipiikö stressi?14 kommenttia:

 1. Samma hääär!! Mut ei oteta paineita, eihän...? =)
  Keli on täälläkin oikein über-mörkö! Vettä sataa ja lumet saa kyytiä. Ei kovin jouluista. Mut hei, sulla on tosi kiva paita/tunika/mekko! Jos se yhtään lohduttaa ;D

  VastaaPoista
 2. Voikukkapelto : no yritetään olla ottamatta ;D Kiiiiiitos :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ihan samat fiilikset....ja kaikki vielä tekemättä :/ No onneksi ensi viikko vapaata ja aikaa pistää hösseliksi :)

  Mukavaa ja stressitöntä joulun odotusta! <3

  VastaaPoista
 4. Mulla puuttuu enää kolme lahja, mutta ne ovatkin kaikista pahimmat. Isälle ja kahdelle veljelleni pitäis saada jotain järkevää..
  Huoh.. :)

  VastaaPoista
 5. Joulukortit löytyi jo toistamiseen kaupan hyllyltä! =D ja osaksi jo kirjoitettukin.... hih.. ei viimetipassa! Joululahjat on hyvällä mallilla. Pari pakettia pitäis vielä käydä hakemassa, mutta nekin on helppoja ku tiedän mitä haen. =D Ensi viikolla en enää kerkeä mihinkään, koska töissä menee kaikki aika eikä sieltä pääse "liukenemaan" niinkuin muuten...

  VastaaPoista
 6. Mun täytyy ylpeänä ilmoittaa että kaikki, siis kaikki on ostettu ja jopa paketoitu!

  VastaaPoista
 7. Mä oon kans jo melkein kaikki hommat hoitanu. Lahjat (paitsi miehelleni) on ostettuna ja joulukortit askarreltu ja kirjotettu, huomenna vien ne postiin. Yleensä olen ihan viimetippaan näitä juttuja hoitamassa, mut ehkä tämä sairasloma ja äitiysloman alkaminen on tuonu sitä aikaa sen verran lisää että oon saanu ajoissa asiat kuntoon.

  Koitahan ottaa iisisti ja heitä ressi roskiin. Kyllä sä vielä kerkeet kaikki jutut hoitaan!

  Lähetän täältä säkillisen joulufiilistä sulle!

  VastaaPoista
 8. Toden totta, tää keli on ihan sanonko mistä :( Kuuntelen just Michael Bublen joululevyä ja yritän päästä joulufiilikseen. Valmistelut ihan hyvällä mallilla...onneksi...

  VastaaPoista
 9. Mitäpä jos ottaisit vähän iisimmin tänä jouluna :) Joulukortteja saapi kaupasta ja kun teet lahjalistan ja suunnittelet vähän mistä mitäkin ostetaan, uskon, että ehdit hoitaa lahjahankinnat nopeasti.

  Minulla onneksi kaikki "tarvittava" on jo hankittu, muttei olekaan tuollaista kiirusta kuten sinulla. Viikonloppuna pitää vielä kierrellä kaupoilla ja katsoa, jos löytyisi jotain ylläreitä. Sunnuntaina ajattelin pitää lahjojen pakkaussession. Siitä se tunnelma lähtee! Täälläkin meinaan sataa joka päivä vain vettä.

  VastaaPoista
 10. Minultakin puuttuu vielä suurin osa lahjoista. En ymmärrä, mihin tämä joulukuu oikein katosi! Miten niin muka aatto on jo Ensi viikolla?! Noh, kyllähän tässä onneksi vielä ehtii:)

  VastaaPoista
 11. Ei ole mullakaan vielä kaikki lahjat valmiina. Mutta ei oteta paineita. :) Jouluradiosta mäkin tykkään! Autolla ajaessa vaikka pienikin rauhallinen hetki radiota kuunnellen voi rentouttaa kivasti.

  VastaaPoista
 12. Oi, ja minä luulin, että mulla tulee kiirus....kehtaanko sanoakaan, että iso osa pakattu, muutama kirja pakkaamatta, muutama kirja postissa.....ja sitten ihmetelläänkin kuinka pakataan kolme Victoria Ghostia ! se yksi pieni Lou Lou Ghost on niiden rinnalla pikkujuttu!

  Että täällä kaikki aika hyvin.
  Mitä nyt vähän pöllö olo.
  ...jostain syystä :)

  VastaaPoista
 13. Tänä vuonna pukinkonttiin menee paljolti itse tehtyjä asioita, kiire vaan meinaa tulla että saako kaikki valmiiksi.

  Onneksi meillä korvessa on tuloillaan luminen joulu, ellei sade vie lunta mennessään ennen sitä. En osaisi kuvitellakaan joulua ilman lunta.

  Jospa sinnekin ennen joulua edes vähän lumipeitettä tulisi (:

  VastaaPoista
 14. Tänä vuonna pukinkonttiin menee paljolti itse tehtyjä asioita, kiire vaan meinaa tulla että saako kaikki valmiiksi.

  Onneksi meillä korvessa on tuloillaan luminen joulu, ellei sade vie lunta mennessään ennen sitä. En osaisi kuvitellakaan joulua ilman lunta.

  Jospa sinnekin ennen joulua edes vähän lumipeitettä tulisi (:

  VastaaPoista