torstai 8. joulukuuta 2011

Mustavalkoinen päivä kanssani

Sain monelta teiltä idean tehdä postauksen päivästäni. Mukava idea, mutta en tiedä onko päiväni niin mielekkäitä. Tässähän se nyt nähdään, eli kuvia on ainakin runsaasti luvassa. Minusta ei ole ainakaan hankalaa yhdistää äitiyttä, yrittäjyyttä ja perhe-elämää muutenkaan yhteen. 2 vuotta, hieman yli tuli kotona oltua ja nautittua tyttärestä, nyt on osat vaihtuneet:) Ikävä kyllä on, mutta on minusta ihana olla ihan omineenikin;)

Tästä siis päiväni alkaa, hyvin pitkälti. (tässä vaiheessa suosittelen teitä hakemaan hieman matkaevästä, kuvia on PALJON)


Kello pirahtaa vaihtelevasti. toisina aamuina klo 7 tänään kuitenkin 8.00, joka on minulle jo arjen luksusta koska vihaan herätä aikaisin. mutta ei minua kuitenkaan aamuisin paljoa hymyilytä.


silmät ummessa menee tuo hampaidenkin pesu vielä ennenkuin saa kunnolla vahvaa kahvia virtaamaan pitkin suonia, kofeiiniyliannostus hankittu! lapsellekin tulee kolmannella kädellä tehtyä aamupalaa, itse en ole ikinä voinut syödä aamuisin, en ikinä. paitsi sunnuntaisin, silloin saakin mennä takaisin nukkumaan jos haluaa, paitsi minä..koska joudun töihin jälleen, mutta onneksi vasta puolenpäivän aikaan.


tämän jälkeen seuraa se kuuluisa 8 minuttin ehostautuminen, itsehän en kauempaa peilin edessä viihdy. eri asia jos on lähdössä johonkin "tilaisuuteen", mutta silloinkin aikaa kuluu ehkä vartti, jos sitäkään?


vähän true match:ia, kulmaväriä, ripsaria ja poskipunaa, voila!


Tämän jälkeen onkin sitten aikaa pedata tyttären kanssa sängyt, tuulettaa asunto, käyttää karvakuonot jos isäntä ei ole sitä tehnyt ja olla vain hetkisen aikaa :)


perheen naisylivoimaa:) sitten lähdetäänkin jo hipsimään töihin, pikku saattaja mukana ;)


tylsä, LUMETON työmatkamaisema


kello onkin jo huimat puoli kymmenen kun tulen putiikille. sitten hyvästellään tyttären kanssa, räpsin valoja päälle ja luuttuan lattiat.


paikallislehdenlukua( joo, tämä kuva on otettu tänään, koska meille ei tule kymäriä, muuten tarina eiliseltä;))


siinä se päivä putiikilla pyörähtää paketoidessa, verkkokaupan pakkaukset hoitaa isäntä, joten reklamaatioita vain sinne jos joku on pielessä;), rupatellessa ja muuten vain puuhatessa nopeasti ja pian kello onkin jo viisi jolloin laitan oven kiinni ja lähden kipittelemään kotiin, kera isännän ja pirpanan jotka tulevat jokapäivä vastaan<3 kotona odottaakin siisteys (kiitos isäntä) ja RUOKAA, ihana päästä joskus äitinäkin valmiiseen pöytään ;)


sitten me siinä loppuilta rentoudutaan, syödään lisää, laitetaan kaikkien leikkien ja tonttu toljanterin jälkeen pikkuneiti nukkumaan, tämän jälkeen on aikaa joko askarrella tai puuhailla muuta mukavaa, jos jaksaa mutta yleensäkin käperrytään vain isännän kanssa sohvankulmaan ja SYÖDÄÄN taas töllötellen jotain elokuvia.
unohtamatta karvakuonoja, joiden kanssa saa taistella kilpaa parhaimmasta sohvankulmasta <3


sellainen se päivä hyvin pitkälti on, ei se hirveästi vaihtele muutenkuin toisena päivänä saadaan suukkoja enemmän, toisena vähemmän, tyttäreltä;) ja viikonloppuina käydään sitten retkillä ja ulkoilemassa:)

Mutta kyllä minä saan hyvin kaiken mahtumaan arkeeni, tytärtä toki ikävöin, isäntääkin, kuten alussa mainitsin, mutta on meillä yhä ihanat hetket yhdessä, ja aikaa on paljon, vaikka olenkin töissä:)

20 kommenttia:

 1. Kiitos!
  Oli kuule mukava(mpaa kuin voit ehkä kuvitellakaan ) viivähtää hetki jonkun muun päivässä :)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  kiva blogi:))
  kävin vkl Karhulassa mutta sain vasta nyt tietää että siellä on sun ihan putiikki, mutta jäipähän jotain seuraavaksi kerraksi kun tulen käymään. Mukavaa talven jatkoa sinulle :))

  t. annuska :)

  VastaaPoista
 3. Pepi : kiva jos tykkäsit :)))

  Annuska : no apua! ensikerralla sitten putiikilla piipahtamaan ;))
  Kiitos samoin! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi kohta "unohtamatta karvakuonoja, joiden kanssa saa taistella kilpaa parhaimmasta sohvankulmasta <3" :D Kuulostaa jotenkin niin tutulta, tosin me ei olla päästetty haukkuja enää sohvalle sen jälkeen kun saatiin toi uus sohva :)

  VastaaPoista
 5. Jannika : :D meillä ne makoilee sohvalla vaikkei saisikaan, ei niitä jaksa enään kieltää kun ne siihen sohvan reunalle tulee tanssimaan ja kerjäämään <3

  VastaaPoista
 6. Olipas mukava postaus! :) Koiriakin vilahti muutamaan kertaan!

  VastaaPoista
 7. Oikein arjen luksusta! Mukavalta kuulostaa päiväsi. Karehdin suuresti noita aamujasi kun saat noinkin pitkään köllötellä :) Meikäläisen on pompattava sängystä jo klo: 6.00 aikoihin ja päivät venyy aika myöhään ennenkuin kotona ollaan...
  Kiitos kun jaoit päiväsi <3

  VastaaPoista
 8. Maiu : Kiitos :) juu, ne pääsi vilahtamaan :)

  Marika : Auts, en kyllä ikinä voisi herätä niin aikaseen..:S en ole aamuvirkku, en sitten mitenkään :D
  Kiva kun tulit lukemaan :)<3

  VastaaPoista
 9. Voi miten ihana postaus!!!:) Tuo olisi ihan minun ideaalipäiväni, voisinpa suunnata sisustusputiikkiin töihin aina aamuisin:)

  VastaaPoista
 10. Voi sun päivä kuulosti niin mukavalta, itsellä herätys melkein joka aamu tällähaavaa 4.00 ja työmatkaa n.35km, oon niin kade, myönnän :)

  VastaaPoista
 11. Mukavalta näyttää päiväsi. :) Itse en ole myöskään aamuihmisiä, eikä onneksi tarvitsekaan herätä ennen kahdeksaa arkenakaan.

  VastaaPoista
 12. Heh.. mäkään en syö IKINÄ aamupalaa! :))
  Paitsi hotellissa on aivan pakko käydä aamupalalla.. se kyllä johtuu usemmin myös lievästä rapulastakin :D

  VastaaPoista
 13. Että voi elämä olla mukavata ;)
  Ihanalta kuulostaa teidän (sun) arki!
  Kiva kuulla, että muuallakin SYÖDÄÄN paljon, heh ;D

  VastaaPoista
 14. No kyllä Dinakin salaa aina siihen sohvalle yrittää mut sit käsken sen alas. :( Ne on jo niin isoja haukkuja et valtaisivat koko sohvan! Mut useimmiten Dina meneekin sit nukkumaan meidän sänkyyn, Rikillä ei vielä ponnistusvoima sinne riitä :D

  VastaaPoista
 15. Heidi : Kiitos :))

  Minna : hui miten aikaisin :s minusta kyllä ei olisi tuohon aikaan nousemaan! :)

  Elisabet : :))

  Kristi : arkisin kyllä joo toi aamupala tökkii :D

  Liisa : syödään syödään ;))

  Jannika : no siellä onkin juu vähän suuremmat koirat kyseessä :D

  VastaaPoista
 16. Ihana postaus! Kivaa päästä päivääsi mukaan. Iloista tämä päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 17. Kiitos, olipa ihana postaus. Sitä oli tosi mukava lukea!

  VastaaPoista
 18. Oli kiva lukea päiväsi kulusta :)

  VastaaPoista