tiistai 31. tammikuuta 2012

please clean your mouth

Niin ne lomapäivät vierähti, ehkäpä liian nopeasti. Noh, kohtapa sinne tulee lähdettyä jälleen takaisin, luonnon keskelle, puuhaamaan ja hääräämään hiljaisuuden keskelle, nauttimaan kaikesta:) Ihanasti teitä oli osallistunut myös arvontaan, jukra miten teidän toteutuneita tai toteutumattomia haaveita oli ihana lukea, kiitos:) ♥ Arvonnan voittajankin arvoin;)
Sitten seuraavaan, jonka puolesta ymmärrykseni jälleen on loppu. Kiitos vain vinkistä, taas on keskustelupalstat laulaneet. Miksi? Kateellisuudesta? Katkeruudesta? Ilkivallasta? Mistä? sitä minäkin ihmettelen. Valokeilassa on jälleen ollut perheeni joka saa minut suuttumaan. Sanon vielä kerran, sinä henkilö jolla on huonosti asiat, jotta sinun täytyy purkaa paha olosi minuun ja perheeseeni, ole hyvä ja tule purkamaan meille äläkä levittele perättömiä asioita pitkin internettiä. Ota aikuismainen ote käytökseesi ja seiso sanojesi takana jos niissä on jotain perää. 
Tämä kertoo jälleen taas paljon itsestäsi ja itsetunnostasi. Kiitos. 
Ja muutenkin kaikille - miettikää ainakin kolmesti ennenkuin avaatte kasvottomat suunne keskustelupalstoilla, vaikka sinä et uskalla naamaasi näyttää, minä näytän, olen minäkin ihminen. Minullakin on tunteet täällä ruudun toisella puolella. Samoin sinuakin loukkaisi moiset puheet, eikö? Itsehän en sinua alennu haukkumaan, vaikka mielenikin tekisi. ja btw..en elä mieheni siivellä;) Nyt kuitenkin tuntuu siltä että pakko poistua blogimaailmasta hetkeksi..päiväksi..kahdeksi..viikoksi? Siksi aikaa että saan unohdettua halveksivat puheet palstoilta. Kiitos kuitenkin teille bloggaajille ja lukijoille

ainiin..
voittaja..

Marika
Mukaan! Haave joka nyt heti tulee mieleen ois piiitkä loma! Mieluusti pois kotiympyröistä. Ja palkallinen tietty :)

Onnea

palataan joskus.

21 kommenttia:

 1. Voi ei! Yhtään en tiedä mitä teistä on kirjoiteltu mutta joka tapauksessa TODELLA harmillista, että ihmiset arvostelevat kasvottomina ja jossakin keskustelupalstalla.

  Ihan yleisesti en tajua muutenkaan miksi pitää arvostella ihmisten elämäntyyliä tai sitä kuka perheessä tienaa, eikö se ole jokaisen perheen oma asia? Tai ainakin sen pitäisi olla!

  Voin vain kuvitella miten pahalta moinen sinusta tuntuu, kun minuakin harmittaa puolestasi, enkä edes tunne sinua, kuin blogin kautta. Jaksamista sinne <3

  VastaaPoista
 2. Voi apua... :( Aivan käsittämätöntä, miten joku ihminen voi saada nautintoa muiden mollaamisesta ja mustamaalaamisesta. Voin vain kuvitella, miltä susta tuntuu. Tsemppiä ja voimia - toivottavasti palaat kuitenkin pian tänne takaisin. Älä anna kiusaajan masentaa!

  VastaaPoista
 3. Komppaan Voikukkapeltoa. Ota etäisyyttä. Paskiaiset tehköön, mitä parhaiten osaavat. Hyvikset jatkakoon vaikka vain piruuttaan. ;)

  Muistathan myös raportoida palstan moderaattoreille.

  Tsemppiä ja halit. :)

  VastaaPoista
 4. No joko taas??:O
  Ei jaksa ymmärtää miten toiset kehtaa/jaksaa jauhaa toisten asioita :(

  Mut muista että sunkin blogilla on paaljon enemmän tykkääjiä kun noita toisia ihme tyyppejä, täällä ootellaan sua takaisin <3 Toivottavasti siis palaat pian!:)

  Virtuaalihalit <3

  VastaaPoista
 5. No just... Kannattaa jättää moiset p*askapuheet omaan arvoonsa ja jatkaa kaikesta huolimatta! Meitä blogin lukijoita ja tykkäilijöitä kuitenkin on varmasti paljon enemmän kuin noita panettelijoita. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Voi eikä, ihana olet, jätä tuommoiset huomiotta vaan! Mulla ainakin tulee ihan surku sun puolesta, tosi ikävää. :(
  Se keittiön teippaaminen hygieniaongelmineen ja muineen meni vielä ihan huumorilla, mutta tämmöinen ei ole kiva :/

  Toivottavasti jatkat pian, mutta oikeassahan olet siinä, että kannattaa etäisyyttä ottaa jos tuommoinen vaivaa!

  Tsemppiä!

  B

  VastaaPoista
 7. Harmillista tuommonen!!!
  Tsemppiä sulle kovasti ♥

  VastaaPoista
 8. Ei V O I olla totta!
  Älä anna jollekin paskiaiselle periksi, rinta rottingille ja eteenpäin, sano mummu lumes!!

  Äläkä yritäkään yhtään hävitä mihinkään!
  Mä tule kaivamaan sut pois sieltä montusta :))
  ....mää tierän mis sää asut, juu nou...tai siis ainakin osoite on tallessa, krhm...

  Ai niin, onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
 9. Kaikki sympatiat multa sulle ja toivon että jatkat , olet insipiraatio :)

  VastaaPoista
 10. *Blogiisi ihastunut, kerran kaupassasi käynyt* Karhulan tyttö ihmettelee tuollaisia kommentoijia, että joku viitsii...toivottavasti olet pian takaisin:)

  VastaaPoista
 11. Voi ei, sinuaki ja perhettä ko siellä palstalla nyt vuorostaan :/ Elä luovuta vaikka pahalta tuntuuki, joku p*skanjauhaja siellä, mutta meitä on tosi paljon enemmän lukijoinaki jokka tykkää blogistasi, joten elä kauaa oo pois :) Tai siis tietekki niin kauan olet ku sinusta tuntuu mutta me ootellaan täällä <3 Tympiä että yks moukka josaki palstalla saa ja aiheuttaa usiammalle kymmenelle, sadalle lukijalle tämmöstä :/ ja tietekki sulle kans :/ Voimia <3

  Ja onnea voittajalle :)

  VastaaPoista
 12. Eikös se ole joku sananlasku olemassa että jos annat pikkusormen,se vie koko käden(ainaskin Sirkesalo lauloi noin=D),varmasti veetyttää mutta älä anna periksi,jotain tälläistähän se ilkeilijä saattaakin haluta,siis sun poistumista takavasemmalle...Suomi nyt vaan on semmonen maa että positiivinen kaunis nuori onnelliselta vaikuttava kekseliäs taitava ihana sisustusyrittäjä (sekin vielä;))saattaa aiheuttaa kateutta=O Pusipusi ja halihali<3

  VastaaPoista
 13. Voi helevata että ne/se jaksaa!!! Älä anna periks, sitä se haluaakin... Puhallat nyt hetken, täällä me odotellaan :)♥

  Ja ihanaa, laitan s.postia tulemaan :)

  VastaaPoista
 14. Argh, pistää vihaksi vaikka tosiaan minäkään en tiedä mitä sinusta/teistä on kirjoiteltu tällä kertaa. Kateellisia siellä ne kirjoittelijat ovat!
  Pidä pää pystyssä!! Sinun blogiasi kuitenkin seuraa monen monta "tsemppaajaa" ja oikeasti kiinnostunutta henkilöä jotka aivan takuuvarmasti ovat onnellisia ja iloisia sinun puolestasi. Me tiedetään ettet sinä miehesi siivellä elä. Ilmeisesti se joka sinua nyt piinaa, ei lue blogiasi vaan taitaa vain katsella sen kuvia. Olethan kuitenkin blogissasi monesti kertonut olevasi yrittäjä!.. Sinulla on mahtava blogi ja hieno yritys!! Jatka samaa rataa! ;)

  VastaaPoista
 15. Voi arghh!!! Kateelliset ne siellä ulvoo kun eivät itse osaa elämästänsä nauttia, älä välitä! Ole ylpeä, j nauti! Se niitä vasta ärsyttäkin! ;) Tollaset keskustelu palstat pitöis kieltää lailla, ei niissä ainakaan mitäänjörkeä ole!

  VastaaPoista
 16. Voi ei! En yhtään tiedä (eikä tarvitsekaan tietää) mistä nyt on kyse, mutta johan on pikkumaista touhua!

  Älä yritäkään kadota minnekään - me jäädään kaipaamaan sua <3

  Nokka pystyyn ja uutta päivää kohti!

  VastaaPoista
 17. Voi ääh mitä ääliömäistä touhua taas. Älä anna periksi tollasille. Sitä ne hakevat, että kohde loukkaantuu ja suuttuu. Ymmärrän että oot loukkaantunut ja suuttunut, mutta sä oot NIIN tollasen yläpuolella. Jos yhtään niitä ko. palstoja selailee niin kyllä yleinen keskustelu ja älykkyystaso on matalaakin matalampi.

  VastaaPoista
 18. Voi itku :(

  Jätä ihmeessä moiset ääliöt omaan arvoonsa! Toivottavasti palailet pian <3

  VastaaPoista
 19. Kateellisiahan ne vaan on jotka tollasia viitsii kirjoitella ja energiaansa siihen käyttää! Tollasia ääliöitä on onneksi muutama ja meitä joiden mielestä sulla on mieletön koti ja blogi on satoja! Pää pystyyn <3

  Terkuin

  Kookos

  VastaaPoista
 20. Noita arvostelevia ihmisiä löytyy.. en käsitä mitä mielihyvää he saavat toisten arvostelemisesta.

  Voisi kertoa heille allaolevan:

  Ennen kuin tuomitset minut.. Pue kenkäni jalkoihisi.
  Kävele ne kadut, jotka minä olen kulkenut. Käsittele menetys ihmisistä jotka olen menettänyt. Kestä kaikki tunteet ja tapahtumat mitä olen kokenut. Kompastu jokaiseen kiveen johon törmäsin. Nouse aina uudestaan ylös ja kulje täsmälleen sama elämä kuten minä tein.
  Vasta sitten voit tuomita minut tai elämäni.
  Sitten vasta voit tietää miten minun elämäni on mennyt...muuten et.

  VastaaPoista
 21. Anonyymi : ihan totta! hyvä teksti! kiitos siitä :)

  VastaaPoista