tiistai 24. tammikuuta 2012

Raikastusta

Eilinen kotoilupäivä teki kyllä mielelle hyvää, samoin kuin tyttären kanssa yhdessä vietetty aika:) Kyllä sitä pientä elämänalkua kummasti ikävöi päivittäin töissä paahtaessa♥ Tästä syystä päätettiinkin että vkl lähdetään koko perheen voimin Ilomantsiin jälleen viettämään rentoa perhekeskeistä eräelämää. Päivien pidennettyä olen huomannut että kotikin kokee jonkunmoista raikastusta siinä ohella, tekstiilit taas vaalentuvat, pastellit alkaa hiipiä valkoisen rinnalle, turhat tavarat kävelevät kuin itsekseen takaisin kaappeihin.
Tällähetkellä oon jotenkin jämähtänyt tämän ruokailuosion kuvailuun, mutta se on tällähetkellä toimivin huone kotona - jollei päätyseinää lasketa, siihenkin kokoajan odotan muutosta tulevaksi, kunhan saataisiin vain isännän kanssa se toteutettua:) 
Kelkka on vienyt sydämeni, mutta mietityttää mitä muuta sille voi keksiä kuin somistepaikan pöydällä? Harmittaa jos kesän tultua heitän monet mäet riemuisasti lapsia kuljettaneen kelkan komeroon häpeämään. Onko teillä ideoita käyttötarkoitukseen?


Bongaa kuvasta luun kokoinen koira Teitä lukijoitakin on tullut jälleen lisää, vaikkei ole arvontaakaan käynnissä;) kiva tietää että blogin sisältö pysyy jokseenkin mielenkiintoisena koti/työäidin höpinöitä lukien. Pääsääntöisesti tätä henkireikää teen itselleni, mutta olette tekin hyvin suuressa roolissa, saatte tämän bloggailun maistumaan paljon paremmalta:) ja minkä ilon teidän kommenttinne tuokaan räntäisiin arkipäiviin♥ Ja kaikki ne mahtavat ideat teidän blogeistanne! Nämä muutamat negatiivisuudetkin ovat antaneet vain potkua takalistolle jatkaa bloggailua vielä ahkerammin!


Makuuhuonekin aloitti pienimuotoisen keväistymisen, mustaan tuli suuri kyllästys. Mutta näistäkin lisää joku toinen kaunis kerta;) Liika löpinä on liikaa!

ps. kysymys : koska kannattaa oliivipuu hankkia ja mistä niitä löytää Kotkan suunnalta edullisimmin/helpoiten/hyväkuntoisena? Ja onko moinen helppo hoitaa? Kiitos jo etukäteen:)

19 kommenttia:

 1. Mikä ihana kelkka! Tosi hieno. En kyllä keksi mitään. Ripustaa seinälle? Tai katosta? Harvalla ehkä on tilaa. Tosin olisko liikkeessä tilaa moiselle somisteelle?

  VastaaPoista
 2. Maiu : Kiitos! Itsekin ihastuin siihen hetki kun sen kirpparilla näin:) hm...katosta? ;)

  VastaaPoista
 3. Joku kukka/yrttiteline mulla tulis ensimmäisenä kelkasta mieleen,olispahan tosiaan makee kun roikkumaan saisit=O Raikastusta ja kamojen hävitystä on tehty täälläkin,niin hirmusti oon vieny kirpparille tavaraa että rupee jo kauhistuttamaan,keltsuakin tyhjensin oikein urakalla,tuntuu kuin korvien välikin tuulettuis kun pääsee ylimääräisestä eroon=D Kauniita kuvia taas,ruokailutila näyttää pusipusinamnamilta=D Kiva kun pääset pienelle lomalle<3

  VastaaPoista
 4. Myökin ehkä(?) lähetään viikonlopuks Ilomantsiin :) Tiiä vaikka peräkkäin hurruuteltas, tulkaa työ ensin sieltä Kotkasta ni myö liitytään matkaan Kouvolasta :D

  VastaaPoista
 5. Kirsi : Mäkin mietin että sen siirtäisin sitten partsille yrttien alle?:) mäkin alan noita kaappeja varmaan tyhjäilemään ja johonkin tuota kamaa hävittämään, kyllä hartiat kevenee :D kiitos Kirsi<3 laitan tänään sen arpapaketin matkahan! :)

  Anonyymi : Jaahans!:)

  VastaaPoista
 6. Ihana kelekka!
  Kestääkö se istua /seisoa ? sehän vois olla pikkuselle pikku penkki, missä vois vaikka pukea kenkiä eteisessä tms...

  VastaaPoista
 7. KoivukujanRiikka : Ehkä pienen fiksailun jälkeen kelpaa istua :) hyvä idea!

  VastaaPoista
 8. Siis miten teillä kävelee turhat tavarat itestään kaappiin??? Kerro heti niin laitan meidän romut kävelemään roskiin, kirppikselle, varastoon, mikä nyt mihinkin on menossa :D
  Ei tuosta kelkasta olis kukka(ruukku)telineeksi, parvekkeelle, pihalle? Paat jonnii muratin tms. köynnöstävän kasvamaan...
  -johanna, moses & muut manniset-

  VastaaPoista
 9. Johanna : kyllähän ne kävelee sinne halutessaan;D jotain varmaan yrttimäistä tai vastaavaa siihen voisikin tulla? :)

  VastaaPoista
 10. Kelkkakaunokaisen laittaisin pihalle koristeeksi, parvekkeelle kukka-alustaksi tai sisälle pidemmän/isomman kukan alustaksi.

  Mietin sille myös ns. hattutelineen virkaa jolloin istuinosan päälle ois laittanut hatut jne. ja jalaksiin henkareita, mutta taitaapa olla aika huono idea. Turhaan vaan menis peittoon koko komeus :(

  VastaaPoista
 11. Kelkka on todella ihana ja yrttien tai kukkasten seuraksi kesällä :)
  Kyllähän se koiruus tuolta löyty... suloinen <3

  VastaaPoista
 12. Marika : Pihaa ei ole niin taitaa parvekkeelle mennä:) hattutelinekin olisi kiva mutta taidat olla oikeassa - komeus jäisi vain piiloon.

  Marru : samaa mieltä taitaa moni olla:)

  Riitta Sinikka : :)

  VastaaPoista
 13. Piti tulla ihan katsomaan, että millaisia ideoita on kommentoijat laittaneet. Meillä on olkkarin pöydällä pikkuinen reki tai kelkka tai joku sinnepäin ja kesäksi menee kaappiin.
  Meillä ei voi laittaa kukkia eikä yrttejä päälle, kun kissat syö ne heti :)

  VastaaPoista
 14. Varmaan laittasin kelekan kukka-alustaksi, siihen purkki poikineen...Tai etteisen seinään nojalleen huivi- ja laukkutelineeksi :)

  VastaaPoista
 15. Toi kelkka on kyllä ihana! Nyt kun aloin ajattelemaan niin meillä taitaa tuolla varastossa lojua ihan samanlainen.. :D

  VastaaPoista
 16. Meillä on kyllä käynyt suurelta osin ihan samoin vuodenvaihteen jälkeen, että tavarat "kävelleet itsestään" kaappejen kätköihin ja ilme raikastunut muutenkin taas valon lisääntymisen myötä. Sain myös shokkihoitoa (?) yksi päivä, kun aurinko paistoi ja paljasti, kuinka pa...set ikkunat ovat kaiken sateen ja myrskyn jäljiltä, puuh... Pitänee pestä lähiaikoina taas.

  Kelkkahan vois toimia myös lehti-/ kirjatelineenä esim. makkarin tai olkkarin nurkassa, tai vaikka sohvapöydän alle jos mahtuu. Päälle vaan pinoon muutama sisustuslehti tai -kirja :) Tykkäsin myös kovasti tuosta ideasta jakkarana eteisessä pikku neidille :) Yrttitelineenä ois oiva myös...

  Mäkin haaveilen oliivipuusta. Olenkin päättänyt hankkia terassillemme sellaisen kesäksi. Otan sitten sisälle talvehtimaan, jos on hengissä vielä, heh ;D

  VastaaPoista
 17. Sirutuuli : Ei meillä onneksi kukaan tuhoa yrttejä - joten varmaan siihen käyttöön se päätyy:) mutta en varmasti raaski sitä kaappiin laittaa?:)

  Lovviisa : täytyy tänään mallailla vähän eri käyttötarkoituksia kelkalle:)

  Miia : no sitten meet kaivamaan sen esiin! :D

  Liisa : joo, kyllä kun valo lisääntyy niin kaikki kaunis likaisten ikkunoiden lisäksi tulee esiin :D yrttiteli on varmaan helpoin ja varmin vaihtoehto, siksi aionkin muita ideoita tänään kokeilla, mikä näyttää parhaimmalta kun haluaisi jotain erikoista sille keksiä:)

  Eiköhän me ne hengissä onnistuta pitämään ;D

  VastaaPoista
 18. Upea on kyllä tuo kelkka ja hyviä "käyttötarkoituksia" sille jo tulikin :) Ihania kuvia muutenkin... tykkään!
  Oliivista en osaa sanoa muuta kuin että hypin tasajalkaa ja hurraan täysiä, jos omani selviää talvesta... =D

  VastaaPoista