maanantai 9. tammikuuta 2012

A Snowy day

Kivaa alkanutta tammikuun toista viikkoa! Tämä vuosi on kyllä startannut nyt tosi hyvin käyntiin:) Paljon asioita saanut puuhattua ja tuunattua, ollaan pysytty terveinä ja hei, tänne on tullut lunta - joten ollaan päästy pulkkailemaan, hyötyliikuntaa parhaimmillaan!


Tänään on satanut vielä lisää lunta - oikeastaan koko päivän ♥ Koko päivä on mennyt siis ulkoillessa. Koirat ei ole niin lumesta nauttineet, pikemminkin värjöttelevät vain sylissä.
Tänään sain muutenkin vapaapäivän merkeissä puuhailtua kaikennäköistä kotona. Ensinnäkin - sain koko keittiöprojektin loppuun, kiitos tosin myös isännälle kuka hoiteli yläkaapistoa. Viimistä silausta vailla olevat vetimetkin hain tänään postista ja vaihdoin. Pulkkareissun jälkeen oli hyvä into päällä ja keittiö on valmis:) Siitä tosin postaus vasta huomenna;) Kiitos kuitenkin kaikille ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen ♥ Ja Pepille tiedoksi, ruukkutaidetta lähetetään huomenna postin mukana kohti mummulaa!
Tänään vielä itsellenikin muutamat ruukut maalasin. Väri on siis tässäkin ennen maalausta ollut hiekan/oranssin/beige. Ruukku sai uuden keittiön kunniaksi yrttejä:) ah, rakastan kun keittiö on täynnä tuoreitä yrttejä ♥ 
Tein myös sanomalehdestä taimiruukkuja ja laitoin hieman basilikaa kasvamaan minikasvihuoneeseen:) Kevättä kaipaan kokoajan enemmän ja enemmän, vaikka nyt nautin tällähetkellä lumisesta maasta
Teitä lukijoita on muuten tullut lisää ihan hurjasti! Tervetuloa jokaiselle:) Ajattelinkin että järjestän pian arvonnan, ihan vaikka uuden vuoden kunniaksi;)

Palataan pian keittiö postauksen merkeissä!
-Jasmiina

7 kommenttia:

 1. Ihanaa pulkkailua, suloiset chihuahuat ♥ ja nätit ruukut yrtteineen!!! Ihana päivä - ihanan päivän oon saanut tänään viettää onneksi itsekin :)

  VastaaPoista
 2. Mua ei sais pulkkamäkeen millään.
  Jos ulos on pakko mennä, niin mielellään istuskelisin kans jonkun sylissä :D

  VastaaPoista
 3. pulkkailu on huippu! ;) mun mielestä yrtit olisi kanssa ihania, vaan en saa niitä millään pysymään hengissä. :P
  keittiöpostausta odotellessa, mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. onks täällä menossa jotkut "naamanvaihtopäivät"???
  yks sun toinen on ihan uuden näköinen, enhän mä meinaa tunnistaakaan teitä ☺

  no, pulkkamäki on ihan huisin hauskaa!!

  ja ainakin nuo ruukut on ihanat, odotan omaani innolla!!

  -ja yhtä innolla keittiökuvia!

  VastaaPoista
 5. Marru : Kiitos:)

  Kristi : no hööh oot tylsä :D pulkkailu on parasta!

  Kotomon Taina : Niinpä! heh, mun mielestä yrttejä on helpompi kasvattaa kun esim. salaattia :D

  Pepi : heh :D välillä sitä naamaakin pitää vaihtaa! ruukku lähteepi matkaan:)

  Riitta Sinikka : Kiitos:) Mukavaa päivää sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Pulkkailu on ihan parasta,tosin meidän neiti on jo sen ikäinen että on "noloo" kun äiti laskee esmes liukurilla,teillä siihen noloon oloon on onneks vielä matkaa=D Innolla odottelen keittiökuvia;)

  VastaaPoista