torstai 26. tammikuuta 2012

Vesimeloonia ja pika-arvontaa


Valoa kaipaa mieli. Kirkkautta ja mielen lepoa. Silmänkantamattomiin riittävää puhtaan valkoista lumista maisemaa, jonne pääsenkin pian, jo huomenna ♥ Tällä hetkellä suunnattoman perhekeskeinen olotilani on äärimmillään ja on kiire viettämään kiireetöntä aikaa tärkeimpien kesken. Täällä ollaan niin loman kaipuussa. Tänään aion kuitenkin töiden jälkeen nauttia pyykkipäivän tuoksuista, kukista ja vesimeloonista.
Olen myös aloittanut projektin jostain vähän suuremmasta..jostain jonka toteuttamisesta olen haaveillut pienestä kikkaratukasta lähtien..Senkin toteuttamiseen sain oivallisen potkun takalistalle;)
Sen kunniaksi haluaisinkin järjestää pienen pika-arvonnan, koska en täällä kuitenkaan (paljoa) ole huomisesta alkaen bloggailemassa. Mutta ette pääse ihan helpolla...;)


KAIKKI blogiini 30.1 mennessä kirjautuneet lukijat osallistuvat arvontaan.
Tasa-arvon puolesta - saat vain yhden arpalipukkeen.
Linkittää tai jakaa ei tarvitse (ellei halua;))
Kerro mikä on sinun haaveesi jonka olet jo toteuttanut tai tulet toteuttamaan.

Arvonta alkaa siis NYT ja päättyy 30.1 maanantaina.
Palkintona 2kpl isoja Bastion Collectionin tähtikuppeja.


Toivotankin siis jo etukäteen hyvää viikonloppua jokaiselle piipahtajalle ♥

//Jasmiina

73 kommenttia:

 1. Nam,vesimeloonia,eiku hakeen.oon jonkun aikaa seurannut blogiasi,tykkääntykkään!ja arvonnassa mukanakin olisin!

  VastaaPoista
 2. Niin siis arvonnassakin mukana toki, mutta se haave....hmm, toteutuneita haaveita vaikka kuinka, mutta parhaillaan haaveilen työstä jolla olisi merkitystä ja joka tuntuisi mielekkäältä muulloinkin kuin palkkapäivänä.

  VastaaPoista
 3. Oikein nautinnollista ja rentouttavaa arjenpakoa teille ♥
  Yllättäen, minun haaveeni on se talo. :) Ihana arvontapalkinto!

  VastaaPoista
 4. Arvontaan mukaan! Haaveilen mielekkäästä työst, ehkäpä kädentaitojen parissa.=) Osaksi olen jo toteuttanut, kun pyrin aktiivisesti kädentaitoja harrastamaan. Jotta osaan sitten jos flaksi käy.=D

  VastaaPoista
 5. Haaveilin pitkään mukavasta työpaikasta, missä viihtyisin ja yllätys-yllätys päädyin lopulta sellaiseen! :)

  VastaaPoista
 6. Mukana ihanassa arvonnassa, tottakai.

  Itse olen aina haaveillut (ainakin salaa) kotiäitinä olosta. En ole mikään urasuuntautunut ihminen. Nyt olen vuorotteluvapaalla vielä tämän kevään, joten tämä on melkein se täyttynyt haave.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 7. Haaveet mikä ihana tekosyy taas pysähtyä hetkeksi...haaveilemaan..
  Haave jonka minä aion vielä tänä vuonna toteuttaa on oma Yritys, jota nykyisen päivätyöni ohella kokeeksi pyörittäisin ja sitten ehkä leipätyöksi tekisin..
  Haaveet kantavat eteen päin sanotaan!

  VastaaPoista
 8. Ihanat arpajaispalkinnot!

  Minun haaveenani on oma talo; oma haave kunnostaa vanhaa, miehen rakentaa uusi.

  Kauniita kuvia, ihan tulee keväinen mieli. :)

  VastaaPoista
 9. Oi,mitkä kuvat ja mitkä arpajaiset! Lukijana mukaan,kiitos!

  VastaaPoista
 10. Yksi toteutunut haave on oma talo, johon muutimme vuosi sitten! ♥ Toteutumaton haave ois päästä tekemään mielekästä työtä, alanvaihtokin on käynyt mielessä...

  VastaaPoista
 11. Aika tuore lukija tunnustautuu lukemaan ihanaa blogiasi =)
  Olen toteuttanut unelmani runsas vuosi sitten, kun ostimme mieheni kanssa oman talon maaseudulta.

  VastaaPoista
 12. Ehdottomsti mukana arvonnassa:)

  Haaveenani on ollut sisustusalan tutkinto, kahdestakin syystä. Ensinnäkin oma mielenkiinto ja käsillä tekemisen into sekä toiseksi se, että siitä olisi todella paljon hyötyä työssäni (kun sinne joskus palaan).

  VastaaPoista
 13. Kiireellä mukaan arvontaan.
  Ja nyt kävi niiiin mieleni tekemään vesimelonia. ;)
  Hmmm.... niin se haave.
  Talon taakse on haaveissa koko talon levyinen pikkuruutuisin ikkunoin katettu terassi.
  Ja tämä toivottavasti toteutunee jossakin vaiheessa.
  Toinen haaveeni on ollut valkoinen kesäkeittiö-katos ja tämä on jo aika ajankohainenkin, vihdoin. ;)
  Runko & katto on jo pystyssä ja kevättä odotellaan, että rakennus saisi seinät ja lattiankin. ;)

  VastaaPoista
 14. Oma talo -haave meillä saatiin reilu vuosi sitten viimein toteutettua, joten nyt toiveissa olisi saada myöskin tuo piha laitettua lopulta kuntoon...niin ja koko perheen yhteinen lomareissu jonnekin lämpimään tai vaikka kaupunkikohteeseen ulkomailla, muutamaan vuoteen kun sellaista ei olla voitu toteuttaa! ;)

  VastaaPoista
 15. Arvonnassa toki mukana...
  Toteutunut haave, talo maalla!

  VastaaPoista
 16. Kuten moni muu yllä, minä haaveilen mielekkäästä työstä, mutta mulle olis myös tärkeetä, että olisi kiinteät työajat (helpompi arki lapsen kanssa).
  Aikanani haaveilin (siinä missä muut poliisiksi tai malliksi tulosta) kotiäitinä olosta. Nyt se on koettu ja vaikka tämä on äärettömän ihanaa, mua oikein kutkuttaa innosta ajatus, että ensi syksynä pääsee töihin (lapsi olisi silloin jo 1,5v ja raaskisin ehkä laittaa neidin päiväkotiin :). Ajatus ihan tavallisesta arjesta on ihana.

  Eli mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 17. Haaveeni on toteutunut kun olen saanut olla ihanien pikkupoikieni kanssa kotiäitinä :)

  VastaaPoista
 18. Haaveilen matkasta Uuteen-Seelantiin, jonka luonto on jotain uskomattoman kaunista.

  VastaaPoista
 19. Haaveilen omasta yrityksestä, toteutettu on jo puolen vuoden kokemuksella, mutta edelleen haaveet liittyy sen kehittämiseen ja saada se kannattavaksi ettei tarttis miettiä vanhaan työhön palaamista hoitovapaan jälkeen=)

  VastaaPoista
 20. Heissan, taas kerran niin ihania kuvia... tunnelmallisia :)

  Arvonnassa mukana tottakai! Pikkutytön haave on ollut, oma hevonen. Vielä ei ole toteutunut, ei tiedä vaikka joskus oman sais :)
  Tällä hetkellä haaveena, valokuvaus ja kuvankäsittely... työ, en tiedä, mutta harrastus ainakin. Kurssit aloitettu, joskus (ehkä) alaa opiskelemaan... saas nähdä :))

  VastaaPoista
 21. Mukana arvonnassa :) Mun yksi suurimmista haaveista on oma mummonmökki. Mökkikin on jo katsottuna, enää pitäisi saada vakituisia töitä, jotta voisin ostaa mökin omakseni ja tehdä siitä suloisen kotikolon <3

  VastaaPoista
 22. Haaveilen kunnon energialatauksesta, innosta ja aikaansaamisen tunteesta. Nyt on vähän hakusessa, mutta ehkä keväämmällä taas..
  Arvonnassa mukana, ihana palkinto.

  VastaaPoista
 23. Suurin haaveeni oli omistaa oman rakkaan kanssa omakotitalo. Se haave toteutui vuodenvaihteessa ja siitä saakka on ollut paljon virkeämmällä ja paremmalla mielellä kuin aikaisemmin. On omaa tilaa ja piha ja saa tehdä kodistaan juuri sellaisen mistä pitää :)

  VastaaPoista
 24. Lukijana arvonnassa mukana totta kai :)
  Monivuotinen haave ja unelma oli omakotitalo omalla tontilla josaki pienellä paikkakunnalla, ja nyt son ollu totteutuneena reilu 3v :) Remontti on osin kesken alla olevan syyn takia :)
  Tuleva haave on että pääsisin piakkoin jo olkapääleikkaukseen ja sitä kautta takas työelämään ja kunnolla remontteeraan tätä taloa :)

  VastaaPoista
 25. Ihania kuvia! :)

  Haave..hmm..no sellanen helposti toteutettava on käydä mahdollisimman usein YKSIN hiihtämässä ja aika hyvin olen nyt saanut sen toteutettua! Terapeuttista! <3

  VastaaPoista
 26. Mukaan arvontaan lukijanasi :)
  Ainakin yksi, elämäni tärkein haave, jonka olen toteuttanut, oli haave omasta perheestä. Olla naimisissa miehen kanssa, jota rakastan ja kunnioitan ja, joka rakastaa ja kunnioittaa mua. Ja saada tuon miehen kanssa tyttölapsi. No, oisin mä pojankin ottanut ;D Mutta (salaa) haaveilin tytöstä, jonka myös sain <3
  Toinen suuri haave, jonka toivon jonain päivänä myös toteutuvan, on haave omasta putiikista.
  Ja vielä kaupan päälle haave, jonka jaan miehen kanssa ja, jonka olemme myös päättäneet parin vuoden päästä toteuttaa, on haave yhdestä kokonaisesta talvikuukaudesta Floridassa, Miamin lähistöllä. Vuokrata kämppä, auto jne. ja lomailla siellä kokonainen talvikuukausi.
  Siinä nyt ainakin pari haavetta :)

  VastaaPoista
 27. Ihana palkinto :) Tällä hetkellä suurimpana haaveena on alkukesästä mennä Japaniin pariksi viikoksi. Pitää vain saada loma-ajasta vahvistus, että pääsisi lentolippuja varailemaan :)

  VastaaPoista
 28. Nam, vesimeloni tekisi kyllä nyt terää:) Ihana arvonta, mukana ehdottomasti. Yksi suuri haaveeni olisi saada jäädä kotiäidiksi ja perustaa sitten jossakin vaiheessa joku sisustusputiikki.

  VastaaPoista
 29. Nyt on tärkeimpänä elämässä tuo haave omasta kodista ja pianhan se projekti starttaakin. Ihana kun jaksat järjestää arvontoja...mukana siis ilomielin!

  VastaaPoista
 30. Minun haaveeni on... hmmm... oma talo maalla.

  VastaaPoista
 31. Oma koti on haave, jonka jossain vaiheessa toteutan :)

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa! Haaveena mm. tutustua paremmin rakkaan naapurimaamme pääkaupunkiin, Tukholmaan, ja sen historiallisiin vaiheisiin...realistinen haave :).

  VastaaPoista
 33. Mun toteutunut haave oli oma yritys.. nyt haaveilen että se pystyis mua myös elättämään.. mutta näillä näkymillä ja verotussysteemeillä se ei taida olla mahdollista :DD

  Viikonloppuja! <3

  VastaaPoista
 34. Haaveena oli oma talo ja viime kesänä se toteutui :)

  VastaaPoista
 35. mukana arvonnassa. Monta haavetta on toteutunut; ihanat lapset, omakotitalo, matkat ym. Ihminenhän elää unelmiaan kohden ja silloin unelmat saattavat toteutua, eikun unelmoimaan:)

  VastaaPoista
 36. Töissä ollessani haaveilin, että saisin olla kotona tekemässä käsitöitä. Nyt työttömänä haaveeni on toteutunut, ei paha ollenkaan :)
  Arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 37. Nams, vesimeloonia! :)

  Haaveena on ollut oma talo ja senpä sain keväällä! Ja nyt remontin jälkeen se alkaa myös olla talon sijaan KOTI! <3

  ..yksi pienistä haaveista on ollut saada valmiiksi opiskeluihin liittyvä raportti, joka on ollut "vaiheessa" kolme vuotta. Äsken sen palautin - voi tätä ilon määrää! :D

  VastaaPoista
 38. Haaveilla on totisesti taipumus toteutua, ennemmin tai myöhemmin. Sen olen saanut ihan oikeasti itse(kkin) todeta! Perhe, lapset, koti, työ..... niitä on monta! Toki haaveita vieläkin riittää ja ne pitää elämässä kiinni =)

  VastaaPoista
 39. Haaveena on ensimmäinen oma koti <3 paitsi että yhtä isona haaveena on se, että pärjättäis pelkällä miehen palkalla ja saisin jäädä lasten kanssa kotiin :'( Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 40. Ihanan keväisiä kuvia <3.

  Niin ja arvontaankin osallistuisin (muuten ihka ekaa kertaa ikinä) kertomalla että haaveilen yrityksen perustamisesta ja aion toteuttaa tuon haaveen kunhan aika on sopiva. Aika pitkälle on jo asiat mietittynä, mutta edelleen puuttuu se rohkeus ryhtyä toimeen.

  VastaaPoista
 41. mukana arvonnassa ja haaveilen lottovoitosta , semmosesta kohtuu isosta, ei tarvi olla jättipotti ;)

  VastaaPoista
 42. Mun haave ja unelma olisi kivuton elämä. Tarkemmin ajatellen haluisin edes vuorokauden ilman kipuja, se on sellainen asia mitä en ole vuosiin kokenut! Toinen haave olisi oma kirpputori/kahvila. Sais työpaikan mihin ei inhota mennä ja se että saisi leipoa työkseen plus että saisi olla vanhan romun keskellä ♡

  VastaaPoista
 43. Kävin jo päivällä kurkkimassa, mutta kun ajattelin, että eihän mulla paljon haaveita ole, kun olen saanut niin paljon, etten enää tajua edes mistään haaveilla....kunnes äsken ymmärsin, että keväästä ja kesästähän minä haaveilen; Villa Lilla odottaa tuolla pienen matkan päässä lumen keskellä :D

  VastaaPoista
 44. Haaveilen tällä hetkellä siitä että saisin itseni edes siihen kuntoon ettei joka päivä tarvitsisi ottaa kourallista kipulääkkeitä... =)

  Haaveilen siitä että jos joskus palaan työelämään, saisin tehdä jotain mielekästä....
  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 45. Mun haaveena olis löytää sellainen työ missä viihdyn ja mitä olisi ihana tehdä. Kaks vuotta enää kotona oloa ja sitten pitäis palata duuniin joka ei innosta millään lailla..

  VastaaPoista
 46. Olen arvonnassa mukana!
  Haaveeni on toteutumassa pikkuhiljaa.. Haaveeni nimittäin on sisustajaksi opiskelu ja sitä minä opiskelen tällä hetkellä :D

  VastaaPoista
 47. Mukaan arvontaan..
  Pienänä haaveilin perheestä ja äidiksi tulosta. Se nyt on ainakin totutunut.. ♥ Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 48. Hmmm.... nyt jo unohin pitiks sen olla jo toteutunet unelma.... =) hah niin no joo haaveilin isosta perh(s)eestä ainakin tarpeeks monta vuotta ja se on ainakin toteutunut, toteutumattomiahan tulee melki joka päivä lisää ainakin miljuuna... mutta tuo perhe ainakin nyt on päällimäinen ja isoin haave ollut joka on toteutunut.. ja joo o haluan tuollaiset tähtilöis mukkeloiset... =)

  VastaaPoista
 49. Mukana ollaan. Haaveita on monta, mutta jos nyt yksi niistä voisin edes toteuta. Haluan että edes yhden päivän vuodessa kello ei tikittäisi niin nopsasti ja ehtisi siinä päivänä tehdä paljonkin hyödyllistä. Hmmm...Eli hidastettu kelloko se sitten on.??? T:) Koralli

  VastaaPoista
 50. Aina on aikaa pieneen haaveiluun <3

  haaveena työpaikka, jossa saan olla oma itseni ja minua arvostetaan sellaisena kun olen. Työpaikka, jossa arvostetaan erilaisuutta ja sinun ei tarvitse olla tietyn muotin mukainen. Tällä hetkellä olen sellaisessa työssä, mutta sijaisuus loppuu. Toivon, että löydän vielä yhtä hyvän paikan tulevaisuudessa. Haaveena myös lähi tulevaisuudessa pienen perheen perustaminen <3

  VastaaPoista
 51. Mukaan! Haave joka nyt heti tulee mieleen ois piiitkä loma! Mieluusti pois kotiympyröistä. Ja palkallinen tietty :)

  VastaaPoista
 52. Kuulostaa ehkä tyhmältä mutta joskus haaveenani on olla 32v naimisissa, lapsia, vanha taloo, farmariauto ja elämä rauhallista ilman kriisiä kriisin perähän. No nyt siinä ollaan ja koitetahan pysyäkin :)
  Hyvää viikonloppua :)
  ..Niin, ja tietenkin että saisi pitää kaikki läheiset lähellään mahdollisimman pitkään..

  VastaaPoista
 53. Makee palkinto! Mun haave, mikä on jo toteutunut, on maalle muutto ja oma talli eläimineen.

  VastaaPoista
 54. Ihana palkinto!!Toteutunut haave on äitinä olo ja oma koti! <3

  VastaaPoista
 55. Tää on aika helppo, mun suurin haaveeni oli päästä äidiksi ja se on toteutunut. 2 ihanaa lasta <3

  VastaaPoista
 56. mun suurin haave on aina ollut äidiksi tuleminen! terv. onnellinen kolmen lapsen äiti :)

  VastaaPoista
 57. Toteutunut haave on neljä lasta. Ja toivottavasti haave ullakkohuoneistosta Helsingin keskustassa toteutuu joskus.

  VastaaPoista
 58. Ihastuttavat kupit...Kyyyllä minä sen kirijan vielä kirijotan :)

  VastaaPoista
 59. 8v tyttöni on haaveillut jo pari vuotta Pariisin matkasta ja Eiffeltornin näkemisestä (onko se oikeesi niin suuri), joten nyt siitä on tullut minunkin haaveeni, eli haaveilemme yhdessä äiti-tytär -matkasta keväiseen Pariisiin tänä vuonna! Melko hyvät mahikset on, että haave jopa toteutuu :-)

  VastaaPoista
 60. Mukana ollaan! :) tällä hetkellä eniten taidan haaveilla omakotitalosta.. Olisi paljon sisustettavaa ja koirille oma piha. <3

  VastaaPoista
 61. Ihana arvonta, pakko osallistua :)

  Haaveena oman yrityksen perustaminen, joka alkaa olla aina vain lähempänä.

  VastaaPoista
 62. Mukana mukana mukana.

  Minäpäs se haaveilen jatkuvasti kaikesta pienestä.. varsinkin nyt kun päällänsä on shoppailematon tammikuu. Mutta oikeasti oikeasti, olen saavuttanut jo niin ihania haaveita, etten osaa enää haaveilla mistään kovin isosta. Nyt nautin ja katselen ympärilleni ja kiitän :)

  VastaaPoista
 63. Ihana arvonta jälleen kerran. Itse haaveilen tällä hetkellä erilaisista taidoista; osatapa luoda jotain kaunista käsillä neulaa, lankaa, vasaraa, höylää, kameraa, pensseliä tms käyttämällä.

  VastaaPoista
 64. Ihana arvonta ja mukana tottakai!
  Toteutunut haave on oma koti sekä nähdä brittifutista livenä paikan päällä, juu-u:) 2 vuoden sisällä toteutuu piiiitkä haaveeni matkasta New Yorkiin!

  Ihanaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista
 65. Haaveilin monta vuotta sukeltamisesta ja siitä, että omin silmin näkisin, mitä pinnan alla tapahtuu. Haaveeni toteutui, kun sitten menin/pääsin sukelluskurssille. Tästä alkaa olla aikaa jo niin monta vuotta, että täytyypä alkaa keksiä muita haaveita... =D
  Pieniä haaveita toki on päivittäin...

  VastaaPoista
 66. Ihanat kupit joten mukana arvonnassa.:) Haaveena olisi joku mieluinen ammatti ja työpaikka johon olisi kiva mennä joka aamu!:)

  VastaaPoista
 67. Unelma talo on tänä vuonna löytynyt <3 Nuo kupit olisivat tänne kuin piste iin päälle <3

  VastaaPoista
 68. Minäkin arvonnassa mukana. Toteutumattomia haaveita ei juurikaan ole, kun ei haaveile niin iloisia yllätyksiä silloin tällöin sattuu.

  VastaaPoista
 69. Haaveeni on saada remontti valmiiksi ja kesäkahvila pystyyn. :)

  VastaaPoista
 70. Haaveeni on selviytyä kunnialls juuri alkavasta koeviikosta :)

  VastaaPoista
 71. Haaveeni olisi päästä ylioppilaaksi. Opinnot jäivät aikoinaan kesken, mikä harmittaa kovasti. Nyt toivottavasti uusien tuulien myötä saisin kerättyä opintointoa ja kirjoitettua sen lakin itselleni :)

  VastaaPoista
 72. Haaveita vaikka kuinka, mutta ehkä se, että kehittyisin kaiken aikaa harrastuksessani ja jaksaisin pyrkiä koko ajan tekemään parhaani...
  ..kiva arvonta, mukana !

  VastaaPoista
 73. Haavenani on pieni mummon mökki kaukana kaikesta.
  Mukavia haaveiden toteuttamishetkiä sinulle.
  -Piivi-

  VastaaPoista