keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Askartelua

Saako postata kahdesti päivässä, varsinkin jos edellinen postaus oli pelkkää realityä niin nyt olisi aika taas pyyhkiä pölyt ja palata pinnallisuuksiin;) Kiitos kaikille ed.postauksen ajatuksenvaihdoista. Täällä on ihan mieletön auringonpaiste ja kateellisena katson näyteikkunan ohi kulkevia auringossa kylpeviä ihmisiä.

kaksi tuntia vielä.

kaupan kautta kotiin

siivoamaan,

saunomaan ja

tekemään mozzarella/rucola pitsaa.

Kaupalla olenkin tuhlannut päivää asiakkaita palvellessa, askarrellessa ja askartelun vinkkejä jaellessa.


Minusta tuntuu että meistä tulee kanaverkon kanssa vielä hyvät ystävät:) Rautakaupasta tarttui rullallinen verkkoa matkaan. Töissä löytyikin kunnon välineet verkon leikkaamiselle, kotona ei ihan fiskarsin sakset toimineet;) Sydämen taivuttelinkin ajankulukseni hyvin nopeasti ja helposti pienestä palasta. Ei tarvinnut edes leikkailla tms. yksi pala taittui tosi hyvin sydämeksi ja sydän onkin tuollainen kaksipuolinen, ei sellainen lituska. Tämän meinaan koristella kukilla hieman keväämpänä, ehkä, toisaalta se on hyvin kaunis pelkästään juuttinarun varassa roikkuessaan.

Kupu kukillekin oli hyvin helppo ja nopea tehdä:) Jälleen pala kanaverkkoa (ihan sen mukaan kuinka suuren haluat kukkakuvusta tulevan), rautalangalla ompelin sivut kiinni, alhaalta taitoin n.5cm korkuisen matkan kanaverkkoa jotta se pysyisi tukevammin pystyssä, yläosan nappasin nyrkkiini ja laitoin köyttä koristeeksi. Kukat on pirteä lisä kuvun sisällä:)


Mitäs sanotte? :)

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Noihin perusmustien muoviruukkujen päälle oon pyöräyttäny ruskeaa paperia minkä oon solminu juutilla, paljon kauniimpia ja kevyempiä;)

   Poista
 2. Lyhyesti ja ytimekkäästi WAU!!!

  VastaaPoista
 3. Ok, mä ymmärrän tuon kukkakupun, mutta tuo sydän ei mee jakeluun. Miten niin, helposti ja nopeasti? :)) näyttää ainakin ihan sikavaikealta. Kannataako mun edes yrittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritä ja itseasiassa se sydän OLI helpompi kun tuo kukkakupu! Mulle oli ainakin haasteellista saada tuo kukkajutun "kupu" yhtäläiseksi :D sydämessä leikkaat neliön, yhden kulman otat tuon sydämen "alakulmaksi" ja taitat viereiset sivut yhteen, sitten heität yläosan vain "hupuksi" siihen ja muotoilet nuo sydämen kummut. pitäisikö ehkä postata ohje? :D

   Poista
 4. Vau, onpa upeita!:) Olet kyllä näppärä käsistäsi:)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivoja "vääntöjä", hih, yksinkertaisia toteuttaa ja yksinkertaisen kauniita :)
  Hmm...pitääkin hommata jostain kananverkkoa, varsinkin toi kukkakupu on tosi jees!
  Tonne sun edelliseen postaukseen kommentoin sen verran, että oon ihan samaa mieltä, että blogini haluan olevan "kaunis", eli enimmäkseen nättejä kuvia, aina (muka) siististä kodista ja iloisesta lapsesta, reippaasta äidistä ja onnellisesta elämästä. Ainakin enimmäkseen ;) Sillä en mä itse ainakaan jaksais kovin kauaa seurata blogia, jossa vain valitetaan millon mitäkin, näytetään kuvia villakoirista ja pyykkikasoista ja tarinoidaan perheriidoista. Kyllä kaikkien pitäis tietää, että KAIKILLA välillä riidellään ja ainakin melkein kaikilla myös välillä on sotkuista, ja ettei kai kukaan IHAN AINA petaa sänkyä aamulla (??). Toki välillä saa blogissakin olla sotkuinen ja pahalla tuulella, mutta itse oon ajatellut, että jos hyväntuulisuus ja kaunisteltu totuus (?!) jotain mun blogissani raivostuttaa, niin saa vapaasti poistaa listaltaan.
  Jatka vaan samaan "kaunisteltuun" tyyliisi :) Ja ole hyvällä omallatunnolla onnellinen omasta elämästäsi juuri sellaisena kuin se on. Musta ainakin vaikuttaa, että olet miehesikin kanssa oikeasti onnellinen, eikä se mua ärsytä tippaakaan, päinvastoin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äkkiä marsmars rautakauppaan :)

   no niinpä, en minäkään likapyykkejä katselisi;D eipä juu tännekään tarvitse tulla jos blogi ärsyttää, mutta tänäpäivänä on niin helppo valittaa ja purkaa itseään nimettömänä keskustelupalstoilla, kai?

   Kiitos, ollaan me onnellisia;)<3 OIKEASTI :D

   Poista
 6. Ihanat ideat! Osaisinkohan sitä minäkin taivutella? Täytyypäs kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ihmeessä kokeilla :) voisin ehkä tehdä vähän ohjetta?

   Poista
 7. Saa. Meikä postaa usein kolmastikin päivässä. On vaan niin paljon asiaa =D

  VastaaPoista
 8. Kiitos ihanista ideoista!!! Pitääpä joskus kokeilla :D

  VastaaPoista
 9. Oi, ihania juttuja! Tykkään kanaverkosta materiaalina, mutta en ole keksinyt mihin sitä voisi käyttää (jäkäläsydämien lisäksi), joten ideat tuli ihan tilauksesta!

  VastaaPoista