keskiviikko 29. helmikuuta 2012

...

Onnellisuus näkyy parhaiten epätäydellisessä elämässä.

Pinnallisuus joka blogistani huokuu, ainakin keskustelupalstojen mukaan, ei kuitenkaan ole meidän tosielämää. Se on vain se pinnallinen raapaisu jonka haluan itsestäni teille viestittää, en yhtään enempää tai siitäkään vähempää, kultainen keskitie vain, jonka vuoksi blogistani löytyy vähän kaikkea kaikille, omaa elämääni. 

Päätin tänään kuitenkin raottaa ovea hieman henkilökohtaisemmaksi, ehkä. Minulle on henkilökohtaista oma koti, kun on tarkka reviiristään niin aina siitä ei halua todellisesta kuvaa paljastaa, helpompi minulle on esim. kuvata itseäni- yllätyin myös palautteesta jonka vuoksi moni muukin haluaa siellä ruudun takaa enemmän arkisia minä-täällä-hei kuvia. Minuthan kaikki näkee täälläkin päivisin, miksi sitä salaisin, ja muutenkin, itsestään on paljon helpompi pitää. Kun taas, ei meidän kotia kaikki näe, paitsi sen raapaisun jonka täällä jaan.
En tiedä..

Mutta nyt te ainakin näette miltä meidän kodissa näyttää..

kun kaikilla on kiire..

kukaan ei siivoa..

nyt pääsette te, palstojen helmet, myhäilemään tyytyväisinä ja käsiä yhteen hangaten, katsomaan että ei meillä aina niin siistiä ole;)


sänkyjä ei pedata


kukaan ei muista kastella kukkia tai heittää vanhoja kuihtuneita pois, kasvavasta pyykkivuoresta puhumattakaan. pyykkikuvan toisella puolella odottaa voittajaansa mount everest..


sohvakin pedattuna siinä asennossa milloin sen viimeeksi siinä röhöttäessä jätit..

Mutta me ollaan onnellisia, juurikin tämän meidän epätäydellisen elämän keskellä. Ollaan onnellisia myös kun meillä on siistiä, itsekin luen mielummin blogeja kauniista kodeista, enkä koe tarpeelliseksi ketään puhtaasta asunnosta haukkua ruokkimalla omaa pahaa oloani jos meillä ehkä sillä hetkellä on sotkuista.
Silti, meinaan tänään tarttua kesyttämättömän imurinvarteen.


näistä olen kuitenkin super onnellinen.

50 kommenttia:

 1. Itse ainakin myhäilen täällä kotona, heh en sentään. Oot mun mielestä kyllä tosi aito bloggaaja! :)
  -satu

  VastaaPoista
 2. Ihana :) Ja kiitos, mukit on uudessa kodissaan!
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jess, hyvä että tuli ehjänä perille :)

   Poista
 3. En kyllä minäkään menisi ketään mollaamaan siististä kodista ja kyläänkin mennessä on mun mielestä aika epäkohteliasta jos ei ole laitettu paikkoja vähän parempaan kuntoon. Ja en kyllä haluisi sotkuisesta kodista kuvia katsoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä juuri monen mielestä pinnallista onkin kun sotkuja ei asunnostaan näytä :)

   Poista
 4. Mulla ei ole kyllä ikuna tullut pinnallisuus mieleen kun olen blogsuttelujasi lukenut,tosin en mä odotakaan mitään hirmuisia paljastuksia enkä tilityksiä,ihan ILOISIN ja AVOIMIN mielin lähden aina kurkistelemaan että mistäs mun suosikkiboggaajat tällä kertaa kirjoittaa;)Eiköhän se arjen onni piile just siinä epätäydellisyydessä,eipähän tartte "vanhana" katua että oli meillä kyllä aina siistiä mutten kerennyt viettää aikaa läheisteni kanssa=D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis suosikkibloggaajat,tytsy lienee murustellut jotain näppiksen päällä kun tulee kirjoitusvirheitä,eihän mulle muuten;)

   Poista
  2. niinpä :) mun kirjoitusvirheet menee puuttuvien näppäimien piikkiin;)

   Poista
 5. Siis täh mitä ihmejuttui, siel keskustelupalstoil oikke puhutaa...Tottakai joka kodis näkyy arki en ittekkä petaa ja sohva on välil pommin jäljilt, mut jos blogiini laitan kuvii ni tottakai sillon kaik on järjestykses. Kuka semmost viittii kattoo, ku paikat on leviänäs. Eiks niil ihmisil ol muut tekemist, ku valittaa jostai blogeist ? Mun mielest sun blogi, ei ol pinnalist nähnykkä ;)No meit on moneen junaan ja joku jää asemalki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en kyllä itsekään hirveesti välittäisi lukea sellaista blogia jossa AINA olisi paikan hujanhajan :)

   Poista
 6. Just näin Jasmiina!
  Ei kait meillä kenelläkään ole nurkat aina ojennuksessa, mutta ei mulla ainakaan tulisi mieleenikään kuvailla (saati julkaista) niitä isoimpia villakoiria, likaisia astioita tai vaatekasoja, joita meilläkin aika usein pitkin taloa pyörii. Eihän niitä ole kiva toistenkaan blogeista bongata, omat nurkat riittää niiden katseluun. Mielummin vierailen omaakin silmää miellyttävissä blogeissa!
  Peukut niille joilla koti on aina tiptop-kuosissa - meillä ei ole, eikä tule. Meillä eletään ja ollaan vielä aika onnellisiakin! ;)

  Mukavia keväisiä päiviä sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toiset esittelee päivittäin puhtaita vaatteitaan, minä esittelen tästälähin vain likaisia :D haha.

   Poista
 7. versot on hyviä! :)

  VastaaPoista
 8. Mielestäni blogisi ei ole pinnallinen, se on ihanan aito ollut aina, jatka samaan malliin äläkä välitä kirjoitteluista ;)

  VastaaPoista
 9. Voi pojat!
  Kantaaks joku taas turhia huolia jostain turhiata asioista :D

  Mä ainakaan kauheesti välitä katsella kenenkään imureita sunmuits, vaikka kuinka lukijat (tai siis arvostekijat!) kuinka toivois sitä realismia!
  Eiköhän meillä kaikilla ole niitä laiskoja haista-paska-päiviä, mutta ei niitä tarvi dokumentoida.
  Paljon kivempihan on katsella niitä JES-olipa-siistiä-ja-nättiä ....

  Ja noi mun kaikki ziljoonat kirotusvihreet on kyllä ihan bloggerin vika!!! Emmää vaan ite :DDk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mua taas hirveesti kiinnostaisi toisten likaiset astiat;)

   Poista
  2. No perhana, pitäiskö kuvata ihan sua varten mun kestopaskanen paistinpannu, poltin nimittäin vahingossa kestopinnoitteen pilalle ja nyt siihen tarttuu KAIKKI kiinni ......olis ostoslistalla uusi mutta kun olen jostain syystä ehtinyt vaan ihan vääriin kauppoihin...

   Poista
  3. Kuvaa ihmeessä :D jotkuthan voi muuten luulla että teet ruokaa aina vain uusilla paistinpannuilla;)

   Poista
 10. Mä en edes tiedä, mitä tarkoittaa sana: pinnallisuus. :P
  Ainakin tänään ymmärsin sen, kuinka turha on esim. pintasiivous, kun liikutin sohvaa paikaltaan. Sieltä altahan ilmestyi suuren pölykasan keskeellä olevat karkkipaperit, joita me syötiin muistaakseni ennen joulua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pinnallisuus - hotel mama blogi?

   haha :D

   Poista
 11. Asiaa! Sitä paitsi, jos omaa tuollaisen sisustussilmän ja valokuvaussilmän mitä sulla on, niin ei noista sekaiseistakaan kuvista kovin ankeita saa! Esimerkiksi tuo petaamaton sänky on kuin suoraan jostain sisustuslehdestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3kiitos. valokuvaussilmästä en silti puhuisi, mä nyt räpsin niitä kuvia miten sattuu :D

   Poista
 12. Likaisia kalsareita kuvaamaan... no ehkä ei ;D Pakko myöntää, että niitä kauniita ja siistejä huoneita mieluummin katson... voi vaikka itsekin innostua siivoomaan :))
  On myös ihana tosiaan katsella kuvia itse kirjoittajasta, mutta yksityisyyden rajan jokainen saa päättää itse...
  Nyt toivottelen ihanan aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joo piristää mieltä kun aurinko paistaa :)<3
   On mustakin kiva tietää kirjoittajien kasvot? :)

   Poista
 13. Sinun blogi on aina ollu maanläheinen, pinnallisuus on kaukana siittä <3 Ne jokka kirjottelee sisustuspainotteisten blogien pinnallisuuksista, ei tiä mitä sisustusbloggaaminen on..Just, taitais jäähä blogin suosio vähemmälle, tai no mie en ainakaan sisustushulluna kattelis kuvia joissa joka päivä sänky pettaamattomana jne...en tiä tajuattako mitä tarkotan...jos joka päivä kattelis sekasesta kodista kuvia tai siivoamattomuutta niinku oikiasti arkipäivässä on niin jäis mulla ainaki sen blogin seuraaminen...ne EI oo silloin sisustusblogeja vaan ihan muita blogeja..vaan kyllä blogeissa AINA on siistitty koti kuviin mitä julkastaan :) Hölmöjä ne jokka luulee muuta :) Tuskin niiläkään jokka huutelee keskustelupalstoilla niin on sekanen koti jos tulee harvinaisempia vieraita kottiin, kyllä nekki siivoaa kodin silloin, eli sama asia blogeissa, "harvinainen" vieras eli lukija tulee katteleen kuvia niin tietekki silloin siivotaan koti :)
  eli siis yhteenvetona: Sisustuspainotteisten blogien kodit ON ylleensä stailattuja, siis siistitty ylimääräset tavarat pöyviltä jne ja niin kuuluu ollakki, kuka niitä muuten lukkee...ei ainakaan sisustushörhöt :) toki tämmösiä pikkupaljastuksia on kans sisustuspainotteisissa blogeissa mutta ylleensä kuvat on ku sisustuslehtien sivuilta ja niin kuuluu ollakki :)
  Nakkele vaan niskoja niille keskustelupalstojen höpöttäjille, ne ei oikiasti tajua mikä sisustuspainotteinen BLOGI on :) Sekasten kotien blogit on asia erikseen..ne ei ylleensä oo sisustusblogeja :) Nih!

  VastaaPoista
 14. Nän se sano Ruususen Eskokin Marjalle Ruusunaika-sarjassa että turha miettiä, ollaan vaan ...onnellisia :)

  VastaaPoista
 15. Sun blogi on ihan mielettömän ihana! tykkään!! :)

  VastaaPoista
 16. Säkin olet joutunut hyökkäyksen kohteeksi! :( Itse olen saanut lukea mitä ihanimpia kommentteja omasta pakkomielteestäni valkoiseen ja kuinka on hyvä että miehenikin on albiino, sulautuu sisustukseen... =D

  Ihmeellistä tälläinen ajattelutapa... Jokainenhan varmasti maalaisjärjellä ajateltuna ymmärtää ettei blogien kodit ole mitään kuvausrekvisiittaa. Sotkua tulee joka päivä ja ihan samalla lailla siivotaan kun jaksetaan, kuten niissäkin kodeissa joita blogimaailmassa esitellä. Kuka tahtoo kuvata likaisia sukkia ja alushousuja kaiken kansan töllisteltäväksi tai lautaseen unohdetut, jo hieman homeiseksi menneet murot? Niin, ei kai kukaan.... ;)

  En osaa muuta sanoa, kuin että aika turttuttaa tälläisiin juttuihin. Itse nyt puolivuotta myöhemmin en enää korvianikaan jaksa lotkauttaa haukuille, anteeksi korjaan, eriäville mielipiteille. =D

  Täyttä höyryä vaan eteenpäin, rakas blogisisko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tullut muutamasta palstasta jonkun verran kävijöitä :D
   Enhän mä tästä nokkiini ottanutkaan, huumorimielellä;) nokkiini otan vain jos asioissa käsitellään henk.koht. perhettäni ja tiedetään "muka" asioista, anonyymit kun asuu meillä kärpäsinä katossa :D
   Eipä nämä pinnallisuus letkautukset paljoa hetkauta :)

   Samoin<3

   Poista
  2. Miia, iik! Yks keittiökuva joka sulla niin mullaki oli jääny vesituopit pöyvälle ja tiskialtaassa oli astioita..iiik! :D *tirsk* :D

   Poista
 17. Musta on ihanaa, kun joku uskaltaa laittaa välillä myös realistisia kuvia siitä tosielämästä, kun kaikki ei ole tip-top. Itseäni ainakin lohduttaa nähdä, ettei kaikki muutkaan jaksa aina pedata sänkyä jne :D
  Blogisi on muutenkin ihana, jatka samaan malliin!! :)

  VastaaPoista
 18. No voi nenä, kommentti taisi hävitä.
  Sitä vaan, että miekin laitoin kuvia sotkuista, jotka täällä odotti, kun kotiuduin :)
  Ja luulisi ihmisten ymmärtävän, että blogit on pintaraapaisuja ihmisen elosta ja olosta, eikä tänne ihan kaikkea laiteta...
  Toiset eivät vissiin ymmärrä tai ovat niin kateellisia muille, että sen takia pitää moittia toisia. Toivottavasti et lannistu!

  VastaaPoista
 19. Oho, huomasin, että ollaan samaan aikaan kommentoitu toistemme blogeja ja samalla huomasin, että tuo siun kello näyttää väärää aikaa tuossa kommentoinnissa. Edellisessä näyttää 7:05, vaikka kello on nyt 17:08.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, tämä bloggerin kello tikittelee omiaan vaikka asetuksissa se on oikein ;)

   Poista
 20. Voi niitä kateellisia kun palstoilla jauhaa.. Huoh, keskittyisivät nauttimaan omasta elämästään! :) Täytyy kyllä myöntää että oot yks aidoimmista ja mukavimmista bloggaajista joita luen! Ja jatka samaan malliin! Olet ihana! :D

  VastaaPoista
 21. Eiköhän se onnellisuus jokaisella muodostu eri asioista. Mulla OSA onnellisuutta tulee siististä kodista. Moni onkin meillä käydessään sanonut, että teillä on sitten aina niin siistiä. Mutta ei meillä todellakaan ole. Aina ei vain jaksa. Mutta kyllä huomaan omassa mielialassani sotkuisen kodin...

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään aina siistiä ole ja luulisi sen jokaisen ymmärtävän:)

   Poista
 22. Ihana!! <3 Meilläkin näyttää oikeesti tolta =)

  VastaaPoista
 23. Jostain tänne tupsahdin ja ajattelin heti jättää viestiäkin:)
  Hyvin ja ymmärtäväisesti puhuit Jasmiina:) Ei kannata välittää, ehkä aina ei ajatella asioita loppuan asti, kun kritisoidaan...netti on netti, ei päiväkirja, jollei niin itse halua, koti on myös koti eläville ihmisille, sinne saa mahtua myös sotkua;) Mutta kukaan ei halua niillä "ilahduttaa" lukijoitansa..;D
  ILoa viikonloppuusi!
  Nyt jään selailemaan kaunista blogiasi:)

  VastaaPoista