keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Haaveissani

Sain Tää ois tän koti blogin Kirsiltä haasteen. Kiitos, olen aika huono näitä haasteita tekemään ja niiden toteuttaminen kestää aina. Mutta nyt löytyi hetki töiden ohella tämä tehdä:)
Haasteeseen kuuluu kertoa viisi asiaa, jotka ostaisi, jos ei tarvitsi tippaakaan miettiä hankintojen materialistisuutta, järkevyyttä tms. ja käytettävissä olisi tietenkin kaikki maailman rahat ;) hmmm jaa.

1. talohan se ensimmäinen ostos olisi ehdottomasti, maalta. kanoja muutamat ja norjanvuonohevonen.
iso perunamaa ja kasvihuone, näillä pärjättäisiin;)2. ottaisin elämäntyylikseni saman kuin kyseisellä henkilöllä, matkustelisin, söisin ja joisin.


3. tässävaiheessa täytyisi varmaan myös autoon panostaa, mutta omalla lentokoneella pääsisi aika hyvin paikasta toiseen, varsinkin matkustellessa ja syödessä ja juodessa.

4. antaisin myös suvulleni rahaa

5. antaisin rahaa myös kohtuudella muillekin, tekisin lahjoituksen, en vain kerro mihin;)

En nyt sen kummemmin rupea tätä haastetta muille heittämään, olen tässä kenties jo niin jäljessä jotta kaikki tämän ovat jo tehneet. Napatkaa ken sen haluaa tehdä:) ja vinkatkaa sitten kommenttilootaan, tulen sen ilomielin lukemaan.


Meillä paistaa aurinko, ja töissä on tullut taas häärättyä, ystävänpäivää ja vähän muutakin;)

Aurinkoista päivää jokaiselle ja tervetuloa uudet lukijat! :)

9 kommenttia:

 1. Ihania haaveita! Haaveilu on ihanaa!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitti kivasta blogista (johon löysin, kun googlettelin myymäläänne, jonka bongasin ohi ajaessani tänään). :) Täytyy tulla vierailemaan putiikissanne joku päivä.

  T. 30-äiti Karhulasta :)

  VastaaPoista
 3. Näitä on kiva lukea!:D

  Ja makkarissa näyttää ihanalta!! <3

  VastaaPoista
 4. Haaveilu on parasta ;) Vielä kun pääsee joitakin niistä toteuttamaan <3 Tykkäsin muuten kovasti tuosta makuuhuoneesta :)

  VastaaPoista
 5. Ei ole yhtään vaikeaa kuvitella sua maalla asumassa,toivottavasti tuo haave joskus toteutuu<3 Mä voisin tuon Anthonyn palkata kokkaileen,ihan seuran vuoksi,ei sapuskoista niin väliä=D Touhukasta torstaita sinulle<3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi : tervetuloa poikkeamaan :)

  Kiitos kaikille teidän kommenteistanne :)<3

  Kirsi : en mäkään koe yhtään vaikeana kuvitella itseäni maalle ja kyllä se haave toteutuu <3 kyllä se Anthony juu ihan kokiksikin kelpaisi :D

  VastaaPoista
 7. Haaste napattu oman blogin puolelle (:

  http://maalaiskirja.blogspot.com/2012/02/viisi-haavetta.html

  VastaaPoista