keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Paljastus


Nyt seuraa paljastus työhuoneen stailauksista, kumpi on siis isännän kädenjäljestä ja kumpi on emännän. Kivasti olitte kyllä veikkailleet ja moni osuikin oikeaan, perustelut olivat parhaimpia;)

"numero kakkonen on siun miehes sisustama, koska et ois itse jättäny noita mustan laatikoston laatikkoja tuolleen auki"

"Nro 2 on enemmän mun mieleen. Nro 1 on kans kiva, mutta ei kuitenkaan iske samalla tavalla. Veikkaan, että nro 2 on miehesi sisustama, koska nro 1 on punainen sohva jota mies ei ehkä valitsisi?? :) Nro 2 tulppaanit laittoi kans pohtimaan.... mutta luulen, että miehesi on ne iskenyt vain tuohon, koska tietää meidän naisten tyykkäävän kukista :D "


"Mä luulen että ykkönen on sun sisustama,perusteena niinkin maata mullistava jutska kuin nuo taulut patterin päällä,ainakaan mun miehen mielikuvitus ei riittäis sellaiseen"

"nro 2 on miehesi sisustama ja 1 sun ja mun perustelut menee niin, että itse mua häiritsisi naisena 2 kuvissa näkyvä tietokone oheislaitteineen, mutta mieheiä ne ei tunnu paljon hetkauttavan ;) samoin 2 kuvassa on tuo lehtiteline hieman epäkäytännöllisesti tuolla oven edessä, miten voisi kuvitella "miehen" sen sinne laittavan :D "
Elikkäs, nro 1 varustellut kuvat ovat minun tassuistani, kuten moni sen tiesikin ja nro 2 kuvat ovat mieheni, ja kyllä, kuten eräs veikkasi, molemmat ottivat itse kuvat joka ehkä paljasti osalle kumpi on kampi. Ihana että moni piti myös isännän sisustamaa parempana, kyllä ne miehetkin osaa. Itseä vain häiristi hänen tekeleessä että huoneesta tuli ahtaampi, te ette vain päässeet tätä näkemään, nimittäin toisesta puolesta huonetta ei sitten saanutkaan julkaisukelpoisia kuvia, isäntä itse kun näkyi lattialla sojottavasta peilistä ja olisitte arvanneet kyllä tuloksen;) Minä taas tykkään simppelistä, liiat tavarat pois näkyviltä-sisustuksesta:) noh, kuvia voitte katsella vielä täältä.


Tälle päivälle tulikin kotipäivä ja putiikki on kiinni, tuuraajaa nääs kun ei ole, sairastupa on saapunut jälleen meidän kotiin ja eniten sairastaa meidän pienenpieni karhunpentu:( inhottavaa miten pieniä elämän sankareita aina koetellaan. Äiti auttaa ja hoitaa pirpanaa parhaimmalla mahdollisella tavalla,

parane pian menninkäinen

20 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista pienelle, omatkin sairastamiset on kurjia, mutta noi pienet on niiiin reppanoita :/

  Mä siis niin tiesin, että toi sun sisustus oli sun sisustus ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä, tuntuu se aina pahalta katsoa kun pieni sairastaa mutta toivottavasti se siitä :/

   Hyvin tiedetty ;)

   Poista
 2. Ei siis ollut sunkaan miehes niin luova että niitä tauluja patterin päälle asettelis;)Ei sillä etteikö hienoa jälkeä olisi hänkin tehnyt=D Pikaista paranemista sinne,lapsukaisen sairastaminen on tosiaankin inhottavampaa kuin oma<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollut niin luova ei ;)
   niin on, varsinkin kun niin harvoin meillä neiti sairastaakin ja sitten kun se sairaus tulee, se tulee rajuna, vielä en nyt osaa ennakoida mikä on, kuumetta vain 39<3

   Poista
 3. hehee.. nappiin meni.
  Perustelu:
  Sun sisustamassa oli se tietokonepöydän jakkara seinän vieressä.
  Mullakin oli jossain vaiheessa tietsikkapenkki seinän vieressä, ku se sopis sinne paremmin ja sit aina kun halus koneelle, piti raahata se penkki sieltä paikoilleen.
  Ja isännällä meni hermot.. Et miks se penkki ei vois olla siellä missä sitä käytetään :D
  Niimpä ajattelin, että jos Sun äijä ois vähän samalainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D hyvä perustelu;) mutta kyllä, en mä tykkää että pöytien edessä on tuolit, paitsi ruokapöydässä.

   Poista
 4. Niin.. ja pikkuiselle paranemisia lähetetään... <3

  VastaaPoista
 5. Paranemisia sinnekkin! Kurjaa kun pienet sairastaa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on, mielummin ottaisi kaikki kivut ja kuumeet itselle:(

   Poista
 6. Kyllä ne miehetkin siis osaa! :D

  Voi tosi kurjaa tuo sairastelu. Nopsaa paranemista pikkuiselle :)

  VastaaPoista
 7. Valoisampi ja rauhallisempi... sehän se ykkönen oli ;))
  Pikaista paranemista pikkuselle <3

  VastaaPoista
 8. Pikaista paranemista toivotan myös minä. Täällä flunssaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sinne myös, nyt on liikkeellä jokapaikassa flunssaa!

   Poista
 9. Hah, mäkeen meni arvaus kohdaltani, mutta hauska juttu oli! Toisaalta, jos olisin uskonut ensimmäiseen aavistukseeni, olisin arvannut oikein. Heh, se siitä.

  Oikein pikaista paranemista pikkuiselle!

  VastaaPoista
 10. Hyvvää huomenta kammarista ! Jep, kyllä miehetkin ossaa. Joskus paukahtaa ihan uskomattomia ideoita , vaikka meillä ehkä hieman sovinnaisempia kuin meikäläisellä :)

  VastaaPoista