lauantai 3. maaliskuuta 2012

Bloggin'

Tasan vuosi sitten 3.3.2011 klo 11.51 alkoi minun bloggailu-ura. Vaatimattomasti, ajatellen blogin olevan vain paikka purkaa työasioita, kirjata tärkeimmät muistiinpanot ylös, kuvata muutamaa nurkkaa kotoa ja puhua niitä ja näitä. Melkein kukaan ei seurannut blogiani. Kuitenkin, hyvin nopeasti blogista tuli mulle paljon henkilökohtaisempi, uskalsin itsekin kirjoittajana tulla kasvollisena seisomaan postausteni ja puheideni taakse, perhekeskeisempi ja oikeastaan aikamoinen henkireikä arjen keskellä kultaisine muistoineen - samassa suhteessa alkoi myös ulkopuolisia lukijoitakin kertyä.


Bloggaamisesta muutenkin on tullut mulle vähänkuin työ, tai ei työ mutta ajattelen bloggausta nykyään niin että ei julkisessa työssä, kuten sisustuskaupan pitäjänä kukaan tule töihin minulle moittimaan jos esittelen itseäni tai käsitöitäni, eli samoinkuin työssäni, saan iloa tosi paljon bloggauksesta jakaessani arkeani ja sisustelujani teille, varsinkin palautteen puolesta! On nimittäin ilo kuulla että joku saa munkin blogista irti inspistä, onhan tämä minullekin suuri inspiraation tuoja, ilman sen kummempaa kehumista.

Siksi monta kertaa kyselenkin ketkä tätä lukee, minkälaiset ihmiset jättävät kommenttia? Näitä mietin monesti välillä iltaisinkin, useimmiten ennen postin julkaisua. Aiheuttaako tekstissä joku iloa, kiukkua, väärinymmärryksiä, kateutta, inspiraatiota jne..Mullekin kun on jo kerennyt harmillisen usein tulla negatiivista palautetta, pinnallisuudesta, perheestä, sisustusratkaisuista - teipit keittiössä;) Mutta lopulta mietin että voin ainakin lukijoilleni tehdä tätä mahdollisimman hyvin:) teille fiksuille ja mielenkiintoisille lukijoille ja bloggareille joista on tullut jo vähänkuin kaveriporukka täällä verkossa:)
Ei tässä bloggaamisessa mulle ole ainakaan tärkeää mikään blogin suosio ja listoille pääseminen ja siellä hurjalla stressillä keikkuminen, ei, mulle on tärkeintä bloggaamisessa se että tämä homma on mulle mielenkiintoista ja se että joku siellä oikeasti ruudun takana arvostaa mun ajatuksia ja saa puhtia omaan arkeensa - vaikka saadessaan ispistä jostakin tuunauksesta:)

kaikki kuvat we<3it
Mutta mä oon iloinen mun blogista, 245 postauksesta ja melkein 300 lukijasta<3
Ja kaikista iloisin ja kiitollisin mä olen teidän inspiroivista blogeistanne.
Olen kiitollinen jokaisesta vinkistä, kommenteista ylipäätänsä mitä teiltä saan - se tekee tästä bloggauksesta nimittäin vielä mielenkiintoisempaa;) ja kiitollinen palautteesta, positiivisesta ja asiallisista mielipiteistä.

Kaikesta huolimatta, eiköhän tätä bloggailua tule jatkettua vielä toinen vuosi;)

Kiitos teille ketkä olette, toiset käsikädessä, toiset kuitenkin mukana, jakaneet tätä pientä blogihistoriaani mun kanssa<3 kaikki tasapuolisesti.

pst. klo 18.00 päättyy arvonta(linkki) ja voittajan julkaisen 4.3;)

38 kommenttia:

 1. Hurrrjasti onnea yksivuotiaalle ! Kivasti kirjotat...Näin minäkin aattelen tästä blogilantiasta. Iloa ja uusia tuttavuuksia.Yltiösosiaalisena ihmisenä täällä niin mukava liikkua ja olla mukana. Olen voittanut jo kahesta arvonnasta kylttilöisen itelleni, joten nyt taitaa pittää antaa tillaa toisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en olisi ikinä uskonut että mun blogikiinnostus kestäisi näin kauan mutta kumma juttu, en voisi enään olla ilman blogia:)

   Poista
 2. Voi onnea paljon! En enää muistakaan millaista oli elämä ennen blogiystäviä. Kiva että aloit bloggamaan silloin vuosi sitten! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea 1-vuotiaalle. ♥ Blogistasi on tullut yksi suosikeistani, jatka vaan samaa rataa. ♥

  VastaaPoista
 4. Samaa meinasin sanoa, kuin Tiina :)
  Mutta sanonpahan uudestaan: Onnea 1-vuotiaalle ja siun blogista on tullut yksi suosikkiblogeistani miullekin :)

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva kirjoitus. Blogisi on aivan uusi tuttavuus, joten siitä ja sen sisällöstä en ole oikea ihminen sanomaan mitään.

  Mutta bloggaamisesta yleensä...Olen sitä mieltä, että kun sydämellään ja rakkaudella tekee, mitä ikinä tekeekin, vaikka bloggaa, se huomataan. Se synnyttää paljon ihastusta ja jonkin verran vihastusta. Koska aitoutta ihastellaan ja kadehditaan. Joku osaa olla aito oma itsensä ominen ideoineen ja juttuineen, se kerää toisia samanlaisia yhteen ja sitten niitä jotka jostain syystä eivät osaa olla avoimia, omia itsejään ja kärsivät siitä-he ovat kateellisia. Paljon olen saanut miettiä tätä teemaa, sillä olen kohdannut uskomatonta vihamielisyyttä aika ajoin. Tutut ja tuntemattomat retostelevat oikeita ja keksittyjä asioita meistä anonyyminä ties missä palstoilla ja totuus ja taru menee sekaisin. Kukaan ei välitä mikä oli totta tai oikein. Olen monasti pahoittanut mieleni, kunnes tajusin lopettaa seuraamasta noita anonyymivihanpurkaussaitteja. Olen ymmärtänyt, että en voi millään parantaa sairaita ihmisiä, en voi poistaa ihmisten kateutta ja pahaa oloa. Voin vain bloggailla sydämestäni ja antaa sen mitä on annettavaa.

  En ole mitään listoja myöskään seuraillut. En linkittee blogiani facessa enkä mainosta. Ennemminkin olen pitänyt kynttilää vakan alla. Silti blogini on alkanut saavuttaa suurempaa ja suurempaa suosiota. Uskon sen johtuvat siitä, että teen sitä sydämellä. Siellä on asioita, joista olen kiinnostunut ja joita rakastan: sisustusta pikkuisen, lasten muotia paljon, aikuisen muotia ihan mausteeksi, alevinkkejä muidenkin hyödyksi kuin itseni, ruuanlaittoa, luomuvinkkejä, lasten sutkautuksia, iloa, eloa, ajatuksia...Sekametelisoppa, jollainen elämäkin on.

  Tottakai on haukuttu siis pinnalliseksi: "Tuo ei muuta ajattele kuin vaatteita."
  On haukuttu epäaidoksi, kun ostan luomuruokaa ja kuitenkaan emme elä puumajassa omat vaatteemme virkaten, vaan ostan kaupsta ihania vaatteita. On haukuttu ties miksi. Mottoni onkin nykyisin: "Karavaanit kulkee ja koirat haukkuu." Se niin kuvaa tätä suhdettani vihaajiin ja haukkujiin.

  Olipas pitkän pitkä sepustus =) Kaiken kantava teema siis oli, että tee rakkaudella blogiasi, kuten olet tähänkin asti tehnyt, niin ei voi mennä vikaan.

  Onnea 1-vuotiaalle!

  Ps. Kiva kun jätit merkkiä blogiini, niin minäkin löysin tänne!

  VastaaPoista
 6. <3 olipa ihana kommentti!
  Kyllä minäkin lopetin hyvin nopeasti kaikkien keskustelupalstojen seuraamisen joiden kautta blogiini tullaan, rinta rottingilla vain mennään :) Mutta en todellakaan ymmärrä tätä anonyymien pakkopätemistä, ihan arkisista asioista? hierooko ne käsiään yhteen ruudun takana jätettyään pahan ja ilkean kommentin jollekin? :D

  Mutta onneksi blogiin tulee paaaaaljon enemmän positiivista kuin negatiivista palautetta<3

  VastaaPoista
 7. Onnea 1 vuotiaalle lemppari blogille <3
  -anne

  VastaaPoista
 8. Ja eiks olekin mennyt aika nopeasti!!
  Eihän siitä ole kuin hetki kun itsekin aloitin ja näin me "konkarinoviisit" täällä käsikädessä mennään : D
  Välillä ottaa päähän koko touhu ja tulee mieleen lopettaa, mutta onhan tämä kiva henkireikä!

  Onnea yksvuotiaalle! Ja paljon lisää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ihan niin nopeasti on mennyt, kuin lasta kasvattaessa ;D
   Kiitos<3

   Poista
 9. Kiitos Sulle, Jasmiina:) Ja onnea 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 10. Onnea onnea onnea! Eipä ole meidän jälkikasvuilla paljoa ikäeroa (siis blogeille ja tytöillä) :) Ja pidän blogista juuri sellaisena, kuin se on. Älä muuta mitään!

  VastaaPoista
 11. Onnea vuoden vanhalle, kauniille blogille, täällä on aina ilo piipahtaa!

  VastaaPoista
 12. Oikein paljon onnea 1-vuotiaalle!!

  VastaaPoista
 13. Onnittelut!!! Ja pitäähän suakin kiittää, että oot täällä jakamassa juttuja meidän muiden kanssa :))

  VastaaPoista
 14. Onnea blogille ja bloggarille! Onhan tuo samanhenkisen porukan löytäminen ihan parhautta tässä hommassa! Sulla on hyvä asenne tähän hommaan, kitisijät kitisköön keskenään :D

  VastaaPoista
 15. Onnea yks-vee ja kiitos huippu kivasta ja ihanasta blogista! Mä ainakin saan tosi paljon inspiraatiota täältä :)

  VastaaPoista
 16. Paljon onnea 1-vuotiaalle! =) Tykkään kovasti blogistasi, jatka tyttö samaan malliin! =)

  VastaaPoista
 17. Onnea yksivuotiaalle! Olen seurannut blogiasi vasta hetken ja pidän sun blogissa juuri aitoudesta ja tietysti myös kauniista kuvista=) Tämä on kyllä hassu tämä blogimaailma, itse olen niin tuore, että oma tyyli kirjoittajana on vähän hakusessa, enkä ole onneksi mihinkään negatiiviseen (vielä) törmännyt. Vähän sama tunne kuin uudessa työpaikassa, sitä hakee omaa paikkaansa porukassa. Sitä en ymmärrä kuinka jotkut vaivautuvat negatiiviseen kommentointiin, siinähän on tarkoitus vain loukata ja pahoittaa toisen mieli ja jarnan tavoin uskon että se kumpuaa omasta pahasta olosta.
  Anyways mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh, kiitos paljon Alexandra<3
   Kyllä se oma tyyli blogille vielä löytyy;)

   juu, meitä mahtuu maailmaan monia, toisten on pakko purkaa oloaan toisiin:)

   Poista
 18. Onnea taaperolle<3 Minähän olen melkein alusta asti sun puuhiasi seuraillut ja hirmu kamalan paljon tykännyt=D Niin se vaan menee tässä maailmassa että jos yhdelle kumarrat niin samalla tulet toiselle pyllistäneeksi joten parasta se vaan on sitä "omaa linjaa" vetää,varsinkin kun se on niin kiva kuin sulla<3

  VastaaPoista
 19. Onnea 1-vuotiaalle! Mukana olen tainnut lukijana olla alusta pitäen, kiitokset kivasta blogista :)

  VastaaPoista
 20. Onnea onnea tosi kivalle blogille! Jatka vaan samaan malliin... :)

  VastaaPoista
 21. Onnea! Sun b1ogista miegi a1otte1in ja monesti se1ai1en aiembia juttuja :)

  VastaaPoista
 22. Kiitos teille kaikille ihanille lukijoille ja bloggareille<3

  VastaaPoista
 23. Olipas ihana postaus :) En muista missä välissä mukaan eksyin, mutta täällä ollaan ja haetaan inspiraatiota! Jos on aikaa lukea vain muutama blogi, niin kyllä sun blogi keikkuu aina sielä lukemislistalla :) Niinkuin tälläkin hetkellä, tulin pikasesti vaan vilkasemaan... :D

  VastaaPoista
 24. Äh, kommentoin vahingos väärällä tilillä..

  VastaaPoista