keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

kehyksiä ?

Taulukollaasini on pysynyt aloillaan mutta lisää olisi kuvia vailla kehyksiä, tai kehyksiä vailla kuvia;) Olen yrittänyt keksiä lisää persoonallisia kehysvaihtoehtoja wall of fame:iini, mutta mietintä ei ole tuottanut tulosta..Haluaisin oikeastaan tuon koko seinäkaistaleen katosta lattiaan täyteen rakkaimpia kuvia kehystettynä, olisikohan hullu idea? Kuvat saisi ehkä jatkua vielä oikealle jäävän oven yläpuolelle..
Minkälaisia erikoisia kehysratkaisuja teiltä löytyy? ehkä voin napata hyvän idean;)


ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan :)

10 kommenttia:

 1. No voeh.. mul ei ole yhtään kehystä missään! :/
  En edes osaa sanoa, miksi ei ole :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös perhekollaasia tuossa portaikossa. Kehykset nyt ei kummoisia ole, olen aina napannut mukaani pari kun kivannäköiset kohdalle osuneet. Väreiltään ne ovat valkoista ja ruskeaa. Olen enemmän keskittynyt tuohon kuvien "vanhentamiseen". Minusta kuvakollaasit ovat hauskoja ja tuohon seinällesihän niitä mahtuu vielä vino pino :) Mitään uutta kehysratkaisua en nyt kylläkään yhtäkkiseltään keksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä on, mutta melkein vuoteen en ole saanut kollaasiini lisäystä :D

   Poista
 3. Kinkkinen kysymys! :/ Mieleen tuli ensimmäisenä jonkinlaisen luonnon materiaalien käyttö. Joskus olen tehnyt kehykset esim. oksista ja sitonut kulmat narulla yhteen. En sitten tiedä, käykö se tuohon kokonaisuuteen.. Ja jossainhan on ollut niitä kirjoista tehtyjä kehyksiä - siis sellaisia, että siihen kirjan keskelle tulee se aukko, kun leikkaa riittävän monesta sivusta keskustan pois.

  Mutta siis kivalta näyttää tuo seinä! :) Itsekin haaveilen moisesta. Kehyksiäkin olis valmiina odottelemassa monet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä ideoita, täytyykin tuota kirjakehystä kotona koettaa:)

   Poista
 4. Ehdotuksia ei ole antaa, tuo näyttää jo niin kivalta!:)

  VastaaPoista
 5. Me kun asutaan tämmöttisessä petopunkkerissa elikkä kivitalossa niin vähämpä on mittään seinillä...Kun aina pitäs olla iskuporakone ja proppuja ja kaikkea muuta vaikiaa :)

  VastaaPoista