lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kivoja blogeja part.1

Kyllä on ollut lueskelemista blogeissa joita olette minulle linkittäneet, kiitos:) Paljon ihania blogeja sieltä löytyykin ja nyt esittelen teille 5 mieluista, ja blogithan ei ole mitenkään paremmuusjärjestyksessä.
Muutamat tutut lempparit sieltä löytyikin, jotka löytyy jo lukulistaltani;) teitä ei varmasti tarvitse esitellä;)<3
Hyvää&kaunista, Oman kodin onnea, Oma koti onnenpesä,Elämää äitinä, Hyypiön elämää, Home in the storm ja Pieni Lintu. Kaikki edellä mainitut lukemisen arvoisia täynnä ihania kuvia, kauniita koteja, arjen pohdintoja, taitavia tuunauksia ja päätöntä hölötystä;)

Tässä nyt viisi ensimmäiseksi mieleeni jäänyttä blogia:

keski.blogspot.com
Blogia kirjoittelee reilu kolmekymppinen, suloisen tytön (s.2010) äiti ja käsistään taitavan miehen vaimo. "Tällä hetkellä viihdyn kotona tyttäreni I:n kanssa touhuten. Sisustaminen, pihanhoito, käsityöt, sekä kaikenlainen suunnittelu ja ideoiden toteutus ovat lähellä sydäntäni. Valokuvaus on muuttumassa päivä päivältä tärkeämmäksi harrastuksekseni."
Blogista kyllä huomaa innostuksen valokuvaukseen, todella upeita kuvia joita on mukava katsella:) Blogista löytyy myös helppoja ja herkullisia ohjeita arjen piristykseksi samoten näppäriä ja kivoja tuunauksia.

http://mymindwithme.blogspot.com/
Parikymppisen naisen blogi jonka pääpaino onkin valokuvissa, kirjoittelun ohella. Ainakin minä jäin tätä blogia selaillessa haukkomaan henkeä tuijottaessani valokuvia ja en keskittynyt lukemiseen lainkaan. Tällä kuvaajalla on käsittämätön taito saada tavallisista arjen kuvista satumaisen kauniita. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen:)

http://unelmiaelamasta11.blogspot.com/
"Olen 35-vuotias elämästä nautiskeleva ja tulevasta haaveileva sinkkunainen Helsingistä. Rakastan sisustamista, matkustelua, shoppailua, kokkailua, kutomista ja valokuvausta. Haaveilen, visioin, suunnittelen ja toteutan. Blogissani pääset kurkistamaan asioihin ja unelmiin, jotka kaunistavat ja ilostuttavat elämääni." Kaunis koti ja kaunis blogi:)

http://www.palaonnesta.blogspot.com/
Todella taitavan Siina nimisen naisen blogi täynnä aivan uskomattoman ihania käsitöitä niin tekstiileistä koruihin kauniilla kodilla höystettynä<3 Itse jäin ainakin samantien empimättä lukijaksi:) Mukaan mahtuu myös vilahtelemaan väillä herkullisia leipomuksia.

http://villawallin-anne-mari.blogspot.com/
Valtavassa kartanossa asuva;) 40+-vuotias kahden ison muksun äiti ja isoäiti:) Vaikka kirjoittaja asuu n. 50 neliön kerrostaloasunnossa, on sisustusratkaisut asunnossa todella näppäriä ja ihanaa tavaraa mahtuukin Villa täyteen koosta huolimatta. "Pidän kotiani mökkinä, mummulana ja kaupunkilaisasuntona-ja neliöt toimii! Sisutus on lempipuuhaa, varsinkin maalaisromanttinentyyli. Kiva kun seuraat minua ja tervetuloa Villa Walliniin:)"

Tälläisiä ihanuuksia löytyi tällepäivälle:) Teen kyllä ehdottomasti vielä toisen esittelypostin koska niiiiiin paljon ihania blogeja jäi vielä esittelemättä. Tai itseasiassa kaikkihan ne tekisi mieli esitellä joten älkäähän luulko että blogeissanne on jotain vikaa jos en niitä esitellyt, päinvastoin! Mutta kun ne kaikki eivät esittelyihin mahdu:( Voitte kuitenkin käydä kaikkia blogeja selailemassa tässä postauksessa silläaikaa ennenkuin palaan toiseen esittelyyn, ensiviikolla varmaankin :)

Oikein leppoisaa viikonloppua teille näiden ihanien blogien parissa<3

11 kommenttia:

 1. Pitääpä mennä kurkistelemaan noihin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiittää ja kumartaa! <3 Täytyypä tutustua muihin suosituksiin. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos saamastani huomiosta! Toivottavasti tämä poikii lisää lukijoita blogiini. Kumarrus kaupan päälle! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkeistä...Heti kruisailemmaan niihin :)

  VastaaPoista
 5. Oi minunkin blogini siellä, kiitos paljon! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista sanoista, hymy nousi korviin saakka!!!!!!!! <3

  VastaaPoista