maanantai 12. maaliskuuta 2012

Linkitä blogisi


Muutamien lukijoiden toiveesta, jatketaan nyt blogien esittely-postauksia. Itsekin on mukavaa jakaa, ei vielä niin tunnettuja mutta todella lukemisen arvoisia blogeja myös muidenkin tietoisuuteen:)
Eli linkitä blogisi kommenttiboksiin, voit myös halutessasi kirjoittaa pienen selostuksen mukaan, että minkälainen blogi on kyseessä. Selailen kaikki blogit sitten läpi ja esittelen täällä omassa blogissani kymmenen mielestäni parasta ja mielenkiintoisinta blogia.

:) Eli nyt kaikki bloggaajat blogeja linkittämään!

94 kommenttia:

 1. Olen käväissyt aikaisemminkin blogissasi, mutta en ole varma olenko kommentoinut mitään. :)

  kunonneuloosi.blogspot.com on ks. saittini, toivottavasti tykkäät!

  VastaaPoista
 2. http://henna-maria.blogspot.com/

  Valokuvausta, korujen tekoa yms muuta harrastusta :)

  VastaaPoista
 3. En ole varma olenko jo aiemminkin tämän linkittänyt tänne mutta tässä on minun blogini http://www.rakkaudestajouluun.blogspot.com/ jonne kirjoittelen sisustamisesta,joulu juttuja,haaveista ja kaikenlaisista jutuista jotka liittyvät minun elämääni! :)

  VastaaPoista
 4. Olen ollut jonkin aikaa lukijana ihanassa blogissasi. Omani on aika tuore, kesästä asti olen kirjoitellut. Lähinnä sisustusjuttuja, käsitöitä, askarteluja, leipomuksia, välillä pikkutytön vaatejuttuja. Voisi ehkä sanoa, että lifestyle-blogi. :) Toivottavasti viihdyt! :)
  http://keski.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Heippa!
  Esittelen blogissani piirroksiani ja maalauksiani ja mitä sattuu mielen päälle. Luen myös nuorten ihmisten juttuja, kuten Sinunkin, vaikka itse olenkin jo varsin"lady -ikäinen". Minulla on vasta kaksi seuraajaa "galleriassani"
  Etsiskelen yhteyksiä ja kuvitustöitä sekä aktiviteettia ja seuraan myös toisten samantyyppisten ja muidenkin kirjoittajien blogeja.
  löytyypi:
  http://Anne-Riitan piirroksia ja kuvia.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. moi! eksyin aika sattumalta tänne, mutta söpöltä blogilta vaikuttaa ja jätänpä omani tänne samalla. blogi on tosi uusi, lähinnä kirjoitan juttuja mun omista reissuista ja postailen jotain valokuvia, mutta kaikkea muutakin eksyy sekaan. :) http://saanak.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Hei,
  Löysin blogisi liikkeesi kautta ja jäin lukijaksi. :)

  Kirjoitan sisustukseen ja kotiin liittyvää lifestyle-blogia.
  Kuvia on paljon ja aiheet vaihtelevat.

  Tervetuloa kurkkaamaan!

  http://vaniljahome.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Hei, pian vuoden vanha blogini käsittelee pääasiassa sisustusjuttuja. Välillä jotain muutakin. Kuvailen blogiani sanoin Sisustajan lifeastyle blogi ;)

  http://siskoliina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. Minun blogissani on arkeani. Lapset vilahtavat, neuloosin oireet, kosmetiikkaa, liikuntaa ja omia ajatuksia. Kausittain korostuu milloin mikäkin.

  www.villaminttu.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Mäkin nyt linkitän omani:)

  http://homeinthestorm.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. http://mymindwithme.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 12. Täytyypä linkittää tämä minunkin! :) http://elamaaaitina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 13. Hei! Loistava idea! Juuri tänään huhuilinkin omassa blogissani (http://unelmiaelamasta11.blogspot.com/) lisää lukijoita. Olen kirjoitellut blogiani 9 kk eli ihan noviisi vielä. Kirjoittelen pääasiassa sisustamisesta, käsitöistä, leipomuksistani ja matkoista. Tervetuloa kurkkaamaan!

  VastaaPoista
 14. http://assherises.blogspot.com

  ^kynsijuttuja, meikkejä, shoppailua, välillä hieman uimistakin. :)

  VastaaPoista
 15. www.palaonnesta.blogspot.com

  Tässä minun uusi blogini. :)

  VastaaPoista
 16. http://elahetkessa-jossuoonamaria.blogspot.com/

  VastaaPoista
 17. Kirjoittelen sulan maan aikaan pääasiassa puutarha-aiheisia juttuja ja talvisaikaan sitten sisustusaiheita. Eläimet ja käsityöt pyörivät satunnaisesti kuvissa :)

  http://tinasdecoration2.blogspot.com

  VastaaPoista
 18. Minulla oikeen tuore blogi, johon en saa kirjoitetuksi niin usein kuin tahtoisin (lapsi tekee hampaita, meillä ei nukuta, minä en jaksa! :D), mutta tästähän tuo vilkastuu ajan kanssa ja viimeistään kun päästään muuttaa (:
  Http://susakblog.blogspot.com

  Mä olen myös sun vanha lukija jo ties kui isolta ajalta, vaikka harvemmin kyllä kommentoin (niitä termosmukeja mm. huhuilin Facen puolella ja lempi kodin materiaaleja kaipailin postausideana :).
  Pakko varmaan hakea itellekin tuommoiset kengät kun juuri ostit!

  VastaaPoista
 19. http://moderniamaalaisromantiikkaa.blogspot.com/

  Modernia maalaisromantiikkaa kertoo meidän perheen arjesta ja ennen kaikkea minun sisustus obsessiosta! Elämää kaksikerroksisessa omakotitalossa maaseudulla, ripauksella maalaisromantiikkaa ja modernia designia :) Tervetuloa <3

  VastaaPoista
 20. http://annukanaurinkoiset.blogspot.com/

  Ompelusta risuihin, puutöistä metalliin, virkkaamisesta kierrätystölkkeihin, heinäseipäistä maalaamiseen.. Käsillä tehden, insiraatiotulvaa seuraten.

  VastaaPoista
 21. http://kadetmullassa.blogspot.com/

  Blogi kertoo meidän muutosta kaupungista maalle. Blogissa on aiheita laidasta laitaan; puutarhasta, remontoinnista, sisustuksesta, eläimistä, ruuanlaitosta ym. kaikesta maan ja taivaan väliltä.

  VastaaPoista
 22. www.pienilintu.blogspot.com

  Käsitöitä, valokuvia, ihan tavallista arkea. :)

  VastaaPoista
 23. http://castle-inthesku.blogspot.com/

  Oot ehkä joskus piipahtanut? :) blogissa rustailen sisustusjuttuja kuvien kera, sekä joskus karvanaama kaksikkomme myös tassuttelee blogissani. Tervetuloa tutustumaan!

  VastaaPoista
 24. http://anunkameralla.blogspot.com/

  Kuvia.. elämää.. sitä sun tätä :)

  VastaaPoista
 25. littlelifewithstyle.blogspot.com

  sisustusta, ostosksia, ajatuksia ja matkustelua, hieman myös koirahaaveilua ja elämän pienien ilojen jakamista parikymppisen tamperelaisen toimesta.

  VastaaPoista
 26. Kaipa tänne täytyy itsensäkin lykätä :) www.kristallinhohtoa.blogspot.com. Tykkään näpertää kaikenlaista käsilläni eli esillä tuunailuja ja ompeluksiani, mutta pääpaino sisustusjutuissa. Välillä vilahtelee myös lasten vaatteista juttua. Kohtapuolin olisi tulossa meidän talon esittelykierros.

  VastaaPoista
 27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 28. Tuolta Anun blogista klikkasin itseni tänne. Blogini on noin 5 kk vanha muistaakseni, eli aika tuore tapaus. Osallistun kuvahaasteisiin ja bloggailen myös uuden talomme rakentamisesta ja sisustamisesta. Kevään tullessa huomiota saa myös uusi pihamme. Välillä tuunailen, teen käsitöitä ja bloggailen mistä milloinkin. linkki on
  http://valuakuvasa.blogspot.com/
  Poistin äskeisen kommentin, koska siitä jäi viestin loppuosa pois.

  VastaaPoista
 29. Voi kääk! Jäin ihan koukkuun näihin linkkeihin... Mielenkiintoisia ja toinen toistaan ihanampia blogeja niiden takaa löysin.

  Minua kiinnostaa kaikki käsillä tekemiset, arkiset puuhat, puutarhajutut, sisustaminen jne. Oma blogini on aika tuore, nimikin vielä hakusessa... http://tyttelinkadenjaljet.blogspot.com

  VastaaPoista
 30. Kiva idea, varsinkin näin kun vasta pari kuukautta bloggailua takana... :)

  Intoilunani on värit ja blogissa näkyy pientä väkertelyä, puutarha- ja kasvi-aiheita varmasti kevättä kohden enenevässä määrin, matkailua, shoppailua...

  http://therearelilactrees.blogspot.com/

  VastaaPoista
 31. http://hyypio.blogspot.com/
  Sisustelua mustavalkoisesti lapsiperheessä.

  VastaaPoista
 32. www.hexunblogi.blogspot.com

  Vähän kaikenlaista maalaistytön höpinöitä. Valokuvasta, joitain sisustusjuttuja, entisöintiä jne... :)

  VastaaPoista
 33. Osoitteesta http://onelettavahuolella.blogspot.com voi löytää mitä tahansa kakkavaipoista oopperatreeneihin. Ei mitään ihmeitä, mutta pieniä kurkistuksia meidän elämään :)

  VastaaPoista
 34. http://paarynapuunalla.blogspot.com/ osoitteessa kolmen tytön lähihoitaja äiti sisustaa, leipoo ja elää monivivahteista perhe elämää vauvajutuilla höystettynä.

  VastaaPoista
 35. Riittääkö, jos kerron että olen Roosa?
  Opiskelen vaatusalaa ja en ole aikuinen. Rakastan matkustelua, vaatteita, ruokaa, kirppistelyä, valokuvausta sekä ihmisiä. Blogini on siis täynnä hömppää kera kuvien asioista mitä rakastan.

  rrroosa.blogspot.com

  Tervetuloa :)!

  VastaaPoista
 36. http://arjenilojaetsimassa.blogspot.com/

  Käsitöitä, tuunausta, valokuvausta, mitä mieleen juolahtaa ;)

  VastaaPoista
 37. http://stayclassic.blogspot.com/

  Lotta kohta 20v kirjottelee lottamaisista
  jutuista kivoilla kuvilla, inspiroivilla
  jutuilla ja iloisilla asioilla :--)

  VastaaPoista
 38. http://villawallin-anne-mari.blogspot.com
  50 neliötä ja sen sisustusta ja tuunailua ja pieniä söpöjä juttuja eli ostoksia:))

  VastaaPoista
 39. http://kotomolla.blogspot.com/
  sisustelua, askartelua, kotoilua, lapsiperheen eloa, rentoa otetta.
  Ja siellä olis sulle tunnustuskin! :)

  VastaaPoista
 40. http://sentimjourney.blogspot.com
  Näpertelijäsieluisen 28-vuotiaan naisen blogi omista DIY-projekteista, muodista, taloprojetista ja elämän muista höpötyksistä. :)

  VastaaPoista
 41. http://tummaajavaaleaa.blogspot.com/
  - 27-v asuntojen parissa työskentelevän naisen ajatuksia ja toteutuksia sisustukseen, luovuutta ja ideoita, käsillä tekemistä, visiittejä sisustusputiikkeihin ja kahviloihin sekä ajankohtaisia maisemakuvia -

  VastaaPoista
 42. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 43. Englannin Bournemouthissa ravitsemustiedettä opiskelevan naikkosen blogi. Käsittelyssä enemmän tai vähemmän ajankohtaiset asiat ravitsemuksen laajalta ja avaralta pelikentältä. Sisältää useimmiten ankaraa brittien kritisointia, tosin hyvällä maulla, lempeällä mielellä ja kaikkien rakastamalla sarkasmilla höystettynä. Tosin pakko myöntää, että kritisoinnille on syynsä: Täällä saarella ollaan harvinaisen pahasti ulalla mitä tulee ravintoon, terveyteen ja näiden kahden väliseen sidokseen.

  Ei muuta kuin heleijaa ja mars mukaan! Eikun kattilat paukkumaan joko asioiden puolesta tai niitä vastaan, keskustelupöydällä on aina tilaa yhdelle kahvikupposelle. (teenjuojia voin vakavasti harkita)

  Siispä tervetuloa tänne--> http://kelloviidenkahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 44. Kahden pojan äiti tuunailee, askartelee, neuloo, virkkaa ja keksii milloin mitäkin uusiokäyttöä vanhoille tavaroille. Kirppislöytöjä esillä silloin tällöin; tykkään vanhoista tavaroista, erityisesti rasioista.=) Asumme 1949 rakennetussa rintamamiestalossa, jossa vanhat lautalattiat narisevat.

  Tervetuloa blogiini! http://arjeniloja.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 45. Tiiranpesässä asustaa kolmekymppinen taiteilija, joka kirjoittelee ja kuvia laittelee koiristaan, tekeleistään ja sisustuksistaan.
  Haaveilee monenmoisista asioista ja suunnittelee yrittäjyyttä, sekä tulevaa omakotitaloprojektia.

  Aloitin blogini vasta vähän aikaa sitten, eikä sieltä vielä ihmeitä löydy, lämpimästi tervetuloa kuitenkin kyläilemään!
  http://tiiranpesa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 46. Vähän askartelua ja muita kiinnostuksen kohteita. Mikä nyt sattuu inspiroimaan milläkin hetkellä :)

  http://inspirationbylaura.blogspot.com/

  VastaaPoista
 47. http://sininiitty.blogspot.com

  Niukasti alle kolmenkymmenen, valokuvausta harrastava, kaikkea wanhaa (kirjoista huonekaluihin, taloista astioihin) rakastava ja puutarhajuttuja opetteleva hevos- ja koiraihminen. Blogissa kuvia ja juttuja kirppis- sekä huutokauppalöydöistä, vanhoista ja uusista ihanuuksista, kodista ja puutarhasta, itsetehdyistä ja tuunatuista... Tervetuloa! :)

  VastaaPoista
 48. Kodin sisustamista, esikoisen odottamista, ruoanlaittoa ja krppislöytöjä - mm. niistä on minun blogini tehty. :)

  coraline.twentysomething.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis: coraline-twentysomething.blogspot.com

   Painovirhepaholainen!

   Poista
 49. http://omakotionnenpesa.blogspot.com/

  Kotiäiskä kolmelle joka rakastaa sisutelua, kotoilua ja kaikenlaista näpertelyä. Perheestä löytyy myös käsistään kätevä aviomies ja meillä onkin melkein aina jonkinlainen projekti menossa :)

  VastaaPoista
 50. http://kaksitassua.blogspot.com/

  Elämää lapsiperheen kanssa. Sisutelua, vaatteita, askartelua, ystäviä ja valokuvausta amatööriotteella. Haaveiluakin mahtuu mukaan :)

  VastaaPoista
 51. http://sweeet-memoriess.blogspot.com/

  VastaaPoista
 52. http://kikulipersikka.blogspot.com/

  15-poikabloggaaja. Pieneltä paikkakunnalta. Intohimoina teatteri ja valokuvaus. Blogi sisältää paljon valokuvia ja arjen höpöttelyä. Lifestyle.

  VastaaPoista
 53. http://say-no-sir.blogspot.com/

  Lifestyle -blogi, suuret kuvat, vinkkejä, ohjeita ja saattaa sisältää erikoista sisältöä :)

  VastaaPoista
 54. Sisustuspuoti punavilla
  Kertoo kodista, lapsiperheestä ja sisustuspuodin aarteista. Vanhaa ja uutta tavaraa.
  punavilla.blogspot.com

  VastaaPoista
 55. Jätänpä minäkin tänne linkin blogiini, kun nyt satuin tänne jostain kautta eksymään :)

  www.onnenomenia.blogspot.com

  Ihan tavallista elämää 1-vuotiaan lapsukaisen kanssa, juttua "ipanasta" ja kodista, lähinnä sisustuspainotteisesti.

  VastaaPoista
 56. http://helloworld-elina.blogspot.com/

  Ilosen kirppistelijän blogi! paljon päivän asuja ja muuta kivaa!

  VastaaPoista
 57. 18-vuotiaan tytön eloa Brasiliassa, jonka kiinnostuksiin kuuluu matkustelu, liikunta ja elämästä nauttiminen :)
  http://beijosmelissa.blogspot.com

  VastaaPoista
 58. http://homesweethome-nitta.blogspot.com/
  Meidän blogissa sisustelua,leipomuksia,vaatteita,taaperon juttuja ja ihan tavallista arkea.:)

  VastaaPoista
 59. http://unelmiajaelm.blogspot.com/
  Arkihöpötystä laidasta laitaan ja kaikkea siltä väliltä.

  VastaaPoista
 60. http://birdena.blogspot.com/
  15- vuotiaan elämästä, vaatteista ja päivistä kertova blogi. Blogissani on sitä sun tätä, älä siis lukematta jätä ;)

  VastaaPoista
 61. http://www.tuuletar.blogspot.com/

  Tuulettaren ja pojan elämää; valokuvausta, sisustusta, vaatteita, kaikkea kaunista, iloja, suruja, ihan vaan arkea... :)

  VastaaPoista
 62. http://pocketxfullxofxsunshine.blogspot.com/

  kohta kakskymppisen tyttösen valokuvablogi (:

  VastaaPoista
 63. https://miiansivut.blogspot.com

  Kotia, sisustusta, remonttia, matkailua, koiria, kissaa ja maaoravaa, puutarhaa, yleistä höpinää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsis, siis http://www.miiansivut.blogspot.com/

   Poista
 64. http://omankodinonnea.blogspot.com/ Sisustelua, näpräilyjä, joskus lastenvaatteita ja muutakin asiaan kuulumatontakin:)

  VastaaPoista
 65. http://livelaughlove-byemma.blogspot.com/

  VastaaPoista
 66. Heihei!! Minä täällä! *vilkuttaa* :)
  Kamalassa vatsakivussa jo eilisesta asti. Mietin täällä, että meniskö töihin taikka umpisuolen leikkaukseen.. :)

  Ainiin.. pistänpä omankin blogin tänne ihan kaiken varalta.. 8-)

  http://hyvaajakaunista.blogspot.com/

  VastaaPoista
 67. Hei,
  Asunto uusiksi- blogissa rempataan ja kunnostetaan asuntoja.
  http://asuntouusiksi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 68. Linkitänpä nyt tämän omankin blogin tänne.
  Aika tuore tapaus vielä, eikä ole oikein kunnolla vauhtiinkaan päässyt.
  Blogi keskittyy lähinnä lapsiperheen elämään, kauniisiin pikkuisiin hetkiin. Joskus tuunaillaan ja askarrellaan, tehdään käsitöitä yms. ja siinä sivussa yritetään opetella valokuvaamista :)

  http://sarinusva.blogspot.com/

  VastaaPoista
 69. aukkau.blogspot.com

  16-vuotias tyttö Oulusta päin kirjottelee perus blogia joka sisältää höpöttelyjä päivien tapahtumista, paljon monenlaisia kuvia ja kaikkea muuta mitä mieleen millonki vaan juolahtaa.

  VastaaPoista
 70. maija-maya.blogspot.com

  Blogini käsittelee omaa tyyliäni, ostoksiani, kosmetiikkaa, matkailua sekä inspiraatiojuttuja. :)

  VastaaPoista
 71. http://naag-notanaverageguy.blogspot.com/

  VastaaPoista
 72. Heippa, kaikil ♥ Olen 39-vuotias onnellisest naimisis oleva pirtsakka naine ja elämäämme kuulu kans mieheni lapsukaise tyttö ja poikka ♥ Kirjoittelen vähä mitä sattuu mut enite rakastamastani sisutamisest ( tietty ), ruuanlaitost, leipomisest ja yleensä elämäst ♥ Kaik mitä höpise ni on omal murteel kirjotettu ja sitä onkki pal kehuttu ♥ Tervetuloa meil mukka ♥ Terkuin, Johanna tois puolt jokke Turust ♥

  http://vaahtokarkki-enkeli.blogspot.com/

  VastaaPoista
 73. http://westartednuthing.blogspot.com/

  VastaaPoista
 74. http://yourbiggest-fan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 75. http://irae-livethelifeyoulove.blogspot.com/

  VastaaPoista
 76. linkitän myös blogini.
  Kirjoittelen vähän mitä sattuu.. lapsiperheen arjesta, sisustamisesta ja harrastuksestani (pidän sisustuskutsuja) josta tykkään todella paljon!

  http://jensku-allaomenapuun.blogspot.com/

  VastaaPoista
 77. Minäkin vielä linkitän blogini
  http://punainen-koulu.blogspot.com/

  Blogi kertoo vanhan kansakoulun elämästä: remonttia, puutarhaa, kokkailuja

  VastaaPoista
 78. Moikka!

  Mä kirjotan valokuvausblogia osoitteessa vilmahang.blogspot.com. Pyrin kirjoittamaan 3-4 krt viikossa ja postaan siis ottamiani kuvia, kuvanmuokkausasiaa, kameratapahtumia ja muita kamerajuttuja :) Vaikkei kamerat nyt kauheasti kiinnostaisi, niin pääasiassa blogi kuitenkin koostuu isoista, hyvälaatuisista ja kauniista kuvista!

  VastaaPoista
 79. Lapsiperheen elämästä, valokuvaamisesta,
  pienimuotoisesta sisustamisesta sekä
  aika ajoin pieniä otteita tekemistäni käsitöistä
  kertoo blogini: http://iloajaunelmaa.blogspot.com/ .
  Tervetuloa käväisemään! :)

  VastaaPoista
 80. http://hyvinvointiloki.blogspot.com/

  23-vuotiaan opiskelijatyttösen blogissa käsitellään erilaisia hyvinvointia lisääviä asioita, kuten liikuntaa, ruokaa, vaatteita, kauneudenhoitoa, ekoilua... Onnellisuus on elämäntapa.

  VastaaPoista
 81. http://hyvinvointiloki.blogspot.com/

  23-vuotiaan opiskelijatyttösen blogissa käsitellään erilaisia hyvinvointia lisääviä asioita, kuten liikuntaa, ruokaa, vaatteita, kauneudenhoitoa, ekoilua... Onnellisuus on elämäntapa.

  VastaaPoista
 82. http://andrevei.blogspot.com/

  18 kohta 19 vuotiaan tytön höpinöitä ihan normaalista arjesta ja ajatuksista elämästä sekä tietenkin tyttöjen jutuista. :)

  VastaaPoista
 83. http://outspokendiary.blogspot.com/

  Blogi, jonne kirjoittelen muodista, sisustamisesta, tapahtumista, tv-ohjelmista, musiikista etc.

  VastaaPoista
 84. http://kellotapulikuu.blogspot.com/

  Blogini on vasta alkutekijöissään, mutta sen kantava idea on kaikenlainen luovuus. :)

  VastaaPoista
 85. http://lauravee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 86. http://bellissimamarinella.blogspot.com/

  Sisustusideoita, matkajuttuja, muotia, unelmia

  VastaaPoista
 87. http://helloworld-elina.blogspot.com/

  kesä, koira, musiikki, Helsinki, kitara, utheilu, säbä, laulaminen, kiinalainen ruoka, shoppailu, kaverit, chillaus, nauraminen, jätski, suklaa, kamera, blogi, kirppari, koira, perhe, säätäminen...

  VastaaPoista
 88. www.reettak.blogspot.com

  Vasta vähän aikaa sitten aloitettu 18-vuotiaan tytön lifestyle-blogi :) Vaikea sen kummemmin rajata blogia, juttuja kirjoittelen siitä mistä milloinkin puhuttavaa tuntuu löytyvän :) Toivottavasti tykkäät :)

  VastaaPoista
 89. http://peaceandlovewhales.blogspot.com/

  tällänen perus blogi. paljon kuvia ja usein kirjotettuja postauksia. toivon että tykkäät ! + tykkään sun blogistas !!!

  VastaaPoista
 90. Heippa! En löytänyt blogistasi etsi-toimintoa, joten joudun kysymään. Mistähän nuo ihanat espadrillot ovat peräisin? Aivan hurjan kauniit!

  VastaaPoista