perjantai 16. maaliskuuta 2012

Välillä lyhyttä


40 C° kuumetta..nimittäin lomakuumetta. Jotenkin muhun iskee lomakuume aina juurikin näihin aikoihin, kun ei ole oikein talvi mutta ei kunnon kevätkään..Olenkin päättänyt viedä perheeni kesänlopulla johonkin lämpimään:) Sitä ennen on tavoitteena käydä kaupunkilomalla isännän kanssa, ihan vain kahdestaan.
Ennen tytärtä reissailtiin usein. Mieleenpainuvin matka on kuitenkin Malediivit, jonne ehdottomasti isolla e:ellä haluan joskus uudestaan. Turkoosi vesi, valkoinen hiekka, villit delfiinit, bungalowit, todellinen no man's land.


Tämä kyllä ei ole ehkä ihan pienen lapsen paikka, koska tekemistä saarelta itsestään ei löydy juuri nimeksikään, lukuunottamatta perusteellisia turistiharrastuksia. Tahtoisin viedä tyttäremme johonkin elämykselliseen paikkaan, johonkin jonka hän muistaisi aina ensimmäisenä lomamatkanaan.


Vietnam?


Mikä teidän mielestänne on ollut mukavin paikka pienelle lapselle lomailla? :)


Otsatukan lisäksi lähti vielä toiset melkein 10 cm tukasta, eli reilu 20cm.. kyllä on kevyt olo kun takuista pääsi eroon;)
Mä aloitankin illalla urakan noiden blogien selailussa mitä olette linkittäneet:) Lisää saa linkitellä tänne  , voi olla että menee sekin kahteen osaan.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihan tiedoksi, vietnam ei ole pienen lapsen lomapaikka!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mukava jos perustelisit näkökulmasi? :)

   Poista
 2. Mielestäni Vietnam soveltuu erinomaisesti koko perheen matkakohteeksi ja parasta tämänkaltaisissa kohteissa on se, että lapsi oppii näkemään sitä oikeaa maailmaa (matkailu avartaa) eikä pelkästään täynnä suomalaisia olevia turistikohteita ja hotellien uima-altaita. Suosittelen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin, itseäni ei nimittäin kiinnosta yhtään turistikohteet, välimeren lomakohteista puhumattakaan! Reppureissuja suosin henk.koht, paikallisuutta ja jokaisen omaan kulttuuriin tutustumista:)

   Poista
 3. Ihanat lomakuvat..Minuunkin iskee näihin aikoihin lomakuume, mutta en ole aikoihin joutanut Suomea pidemmälle lähteä. Voin lapsiperheelle suositella puerto ricoa kanarian saaret..Lämmin suojaisa paikka, lapsille matalat rannat ja hyvät siistit hiekkarannat muutenkin. Pieni paikka ja kaikki saatavilla (myös suomeksi)mm.pieni tivoli löytyy kylästä... Ei bilepaikka.
  Aivan ihana sininen laguunirantakin sieltä löytyy kävelymatkan päästä..Mukava ja lämminhenkinen palvelu ja hintataso kohdallaan..

  VastaaPoista
 4. Ihanat lomakuvat:)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista