tiistai 17. huhtikuuta 2012

carpet


Matto on nyt huoneessa paikallaan ja kyllä se on namu:) matolla lötkötellessä saa totaalista väriterapiaa päivään ja kyllä leikitkin maistuvat paremmin;) Neiti on ollut asiasta hyvin innoissaan. Harmi kun en kameralla saa tarkempia kuvia, tai saisin mutta en osaa!

Tänään on jälleen sadepäivä ja se suututtaa, olisi niin mukava saada ikkunat pestyä, ainakin parvekkeilta. Niidenkin laitto ja siivous on vain venynyt mutta tänään (joopajoo) ne isännän kanssa olisi tarkoitus edes siivota. Mattoja sinnekin olen sillä silmällä tiiraillut. Sisälläkin vallitsee pieni kaaos - ei meilläkään aina siistiä ole;) Neidillä on nyt mokoma vaihe jotta kaikki pitää levitellä pitkin lattioita. Sohvankin olen laittanut jo 100 kertaa tätä postausta tehdessä takaisin ojennukseen. Mutta pitäähän sitä energiaa johonkin purata kun ei uloskaan sadesäällä tarkene:) ja kaiken saa aina siivottua.


joo..voi kökkö näitä kuvien laatuja..
Mutta eihän tässä muu auta kuin ruveta tanssittamaan imuria :) Tervetuloa muuten kaikille uusille lukijoille<3

Mitä te teette yleensä sadesäällä lasten kanssa? :)

12 kommenttia:

 1. Hyviä kuviahan nää on, ei näissä mitään vikaa ole.

  VastaaPoista
 2. Eihän kuvissa oo mitään vikaa! :)
  Hmm.. mitä tehdään lasten kanssa.. ne istuu koneella ja mä luen lehteä :D

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, kuvat on oikein hyviä! Ja matto on ihana, sopii mainiosti neidin huoneeseen. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana matto!!!!!

  Sadesäällä, jos ei mennä pihalle, aika usein leivotaan vaikka leipää tai toteutetaan yhdessä siivousjuttuja. Meidän neiti onkin tosi innokas siivoamaan, annan neidille rätiksi käytöstä poistetun sukan (jonka neiti pujottaa käteen) ja neiti pyyhkii pölyt ikkunalaudoilta ja lattialistoilta ja on itsekin tyytyväinen jälkeen, kun ei rätti heilu missä sattuu ;) Että tällaista lapsityövoimaa meillä...

  VastaaPoista
 5. Ihana matto!!!
  Tosi herkku toi tytön huone, iloinen värimaailma :)

  VastaaPoista
 6. Ihana matto! Ja niin suloinen huone tytöllä! <3

  Sadesäällä askarrellaan, pelaillaan, leivotaan ja mitä milloinkin. Yleensä jotain perusarjesta poikkeavaa, jotta päivä mene mukavammin :)

  VastaaPoista
 7. Piiiitkästä aikaa tai ainakin siltä tuntuu, kun pääsen vihdoin viestimään sulle päin.. Kylässä olen kyllä käynyt!
  Ihanalta näyttää tytsyn huoneessa, kuten muuallakin (aiemmat postaukset). Harmi, kun verhoja ei löytynyt, mutta matto on ainakin oikein oiva ja herkun värinen.
  Toivottavasti saat järkkärinkin pian toimimaan! Apua, mitä mä teen, jos meijän järkkäri hajoaa.......?????!!!!

  VastaaPoista
 8. Voi miten paljon ihastuttavia huonekaluja ja yksityiskohtia tytön huoneessa on, upeat värit tuossa matossa...ja tuo sänky ja pulpetti ja ja ja...kerrassaan!

  VastaaPoista
 9. Kaunis matto ja pulpetti.
  Räsymättokuume vaivaa minuakin.

  VastaaPoista