perjantai 13. huhtikuuta 2012

Err99

err99

kuvaus ei ole mahdollista
katkaise kamerasta virta ja kytke se uudelleen tai vaihda akku

Näin sanoo kamera minulle kokoajan. Miksi? Onko kamera menossa rikki? Kesken kuvauksenkin se eilisestä asti on alkanut tekemään niin että tarkentaessa kohdetta kuvanottonapista (ei ihan ole päässä nämä termit;)) niin se kuvan kohdistuspiipausääni katoaa ja painelet vain tyhjää, kuvaakaan se ei laukaise. Sitten kun sammutat kameran, jää näyttö vielä päälle ja akku pitää lopulta irrottaa. Vai onko vika akussa? VAI johtuuko vika puhtaasti siitä että tänään on perjantai 13. päivä ja se kostaa minulle sitä kun en ole vielä lavuaarista siivonnut aamulla hajonnutta lasia? phuuh. help me...


Nyt olen hieman aloittanut makuuhuoneen laittelua, vaikken ole vielä eteistäkään saanut valmiiksi :D äiti jo tilasi minut vkl:ksi sisustamaan hänen asuntonsa keväiseen uskoon, siitäkin varmasti raporttia tulossa. Siellä onkin kivaa laitettavaa, paljon mukavampi laitella toisen asuntoa kun omaa, oletteko huomanneet saman? oma jää aina kesken mutta toisten asunnot tulee fiksattua ihan loppuunsa. 

Aamupäivä meni muuten leikkikentällä energiaa puraten, kyllä tuolla pikkuneidillä voikin sitten sitä virtaa riittää, välillä tuntuu että tekisi mieli ottaa paristo pirpanasta irti ja laittaa kaappiin lepäämään ;) noei. onhan pienen kanssa ihana puuhastella. ja koko viikonloppu muutenkin menee yh-äidin roolissa niin mikäs siinä sisustellessa ja mummolassa leikkiessä:)


Tule pian kesä ja ihanat hattu ilmat!

Kullanarvoista viikonloppua jokaiselle piipahtajalle:)

17 kommenttia:

 1. Ihan unohdin jo että oli 13 perjantai... Nyt ei enää kyllä uskalla ulos lähteä :D

  VastaaPoista
 2. Käytä se liikkeessä ihmeessä, ettei hajoa juuri kun sitä tarvitsisi!

  Mulla oma kamera on ruvennut uikuttaa muistikortista, että se menee jatkuvasti lukitustilaan ja se tarvitsee irroittaa ja laittaa takaisin normaalitilaan, ärsyttävää :/

  VastaaPoista
 3. Totta vie nyt onkin 13 pvä ja perjantai..ihmeen hyvin päivä silti menny :D Katotaan mitä pojun kaverisyndet tuo tullessaan ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Sie toivot kesää tuloa ja mie ensin kevään :)
  Uuh pe ja 13. viime yö töissä , sen jälkeen unta vaan 4 h ja ens yöksi pitäs taas mennä, apuaaa, mie en jaksa, väsyttäää , mutta uni ei tuu...mutta anyway : Hyvää viikonloppua :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no toivottavasti saat pian töiden jälkeen levättyä ja nukuttua :)

   oooo..kesän lapsi mä oooon..;)

   Viikonloppuja sinnekin!

   Poista
 5. Irroita objektiivi ja laita uudestaan kiinni. Voi poistua ongelma sillä:) Vika voisi olla myös sulkimessa mutta kuulostais siltä, että objektiivi huonosti kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lopetti se tossa pari tuntia sitten pienen putsauksen yms muun jälkeen sen errorin tyrkyttämisen eli toimi. nyt vain sammui koko kamera :D ja tulin siihen tulokseen että se pieni patteri siellä akkulootassa voisi olla loppu? koska vaikka akut on ladattu - ei lähde päälle.

   toivottavasti kyse on siitä? :D

   Poista
 6. Ihana toi lipasto <3 Kamera-asiaan en valitettavasti osaa apua antaa. Ihanaa viikonloppua teidän perheelle!

  VastaaPoista
 7. Minulla on ollut ihan outo perjantai kolmastoista, kun on pitänyt sisällään vain muakavia asioita;) Toivotaan lämmintä ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Tuo tekninen peukalo kun on keskellä kämmentä niin voin vain toivoa että kamera korjaantuu...
  Itse oon aina ihmetellyt että miten omassa kodissa ei osaa päättää MITÄÄN, mutta asiakasprojekteissa sen kun kävelee ovesta sisään niin on heti selvää mitä pitäis tehdä.. :)

  VastaaPoista
 9. Toi on kyllä totta! Toisen kotia laittaessa saa hommat päätökseen,
  mutta omassa kodissa on usein useampi projekti kesken.
  Ehkä se juju on siinä, kun toisen kotia katsoo ulkopuolelta niin näkee eri tavalla.
  Toivottavasti kamera tulee kuntoon.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 10. Tuosta Error 99 on Youtubessa hyvä video, missä neuvotaan mahdolliset syyt ongelmaan ja miten ne ratkaistaan. Eli jos vaikka uudestaan tulee vika esiin, niin tuosta voi olla apua.. :)

  http://www.youtube.com/watch?v=WkXyLieNUDI

  VastaaPoista
 11. Design Mertanen kirjoittaa...

  Sinun blogissasi on aina ihana vierailla! Tosi nuorekas ja helmeilevä tunnelma :-)
  Harmi vaan tuota kameraa... Jospa se toimisi kun päivä vaihtuu lauantaiksi...

  T: Soili
  Design Mertanen -blogista

  VastaaPoista