keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Iltapuuhia


Tulin vielä pienelle iltapostaukselle ajankuluksi, tytön naposteltua vieressä omatekemäänsä pitsaa kanasta joka jauhettiin:) On muuten aikamoinen vehje tuo mylly ja sekin, uskokaa tai älkää, löytyi laatikoiden kätköistä:D tästä lähin jauhan melkein kaiken;)

Urakkaakin olen saanut pienemmäksi, vielä tosin laatikoita sojottaa siellä sun täällä (lue : nurkat täynnä). Mutta hiljaa hyvä tulee, varsinkin kun yksin sitä tekee, tyttären avustuksella;) mutta kaikkialle on tullut hieman jotain uutta, näin kevään kunniaksi ja sisäisen feng shuan tasapainoittamiseksi - sanotaanko näin?

vielä ei kyllä makuuhuoneessa ole valmista
 

Nämä oli näitä siistittyjä kuvia joista ne pahvilootat oli rajattu pois :D
Kysyttiinpä muuten taas asuntoamme kuvattavaksi lehteen..ensimmäisen kerran kun kysyttiin olin innoissani, tai tottakai olen innoissani aina kun asiaa kysytään, mutta jotenkin tällä viikolla mietin, yöllä jälleen, että antaisinko sittenkään? Tällöin en voisi enään "hallita" ja päättää itse mitä kodistani paljastan ja mitkä jätän salaisuudeksi. Haluan itse päättää mitä kuvia nurkistamme julkistan samoinkuin haluan päättää mitä kodistamme myös kirjoitan/kerron.

Antaisitko sinä kotisi kuvattavaksi?

nyt yritän päästä kommentoimaan blogejanne, selaillut olen kyllä usean, toiset kyllä jääneet välistä, myönnän:/

16 kommenttia:

 1. Hempeetä, rauhallista... kaunista todellakin! Viihtyisin hyvin teillä :D

  VastaaPoista
 2. Jos olisi ammattitaitoinen kuvaaja, niin kyllä. Olisi jännä nähdä, miten muut näkevät. Vaan meidän nurkissa ei ole kuvattavaa. :D

  Kun mietin kaikkia niitä pikkusieluisia, jotka ovat sinua kiusanneet, niin ymmärrän pohdintasi.

  Onko tuo pyörä vai rukin pyörä?! (Iski himotus!) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on rukinpyörä josta ollaan tehty kynttiläkattokruunu :D

   Poista
 3. Jos antaisi luvan kuvata lehteen, mutta olisi itsellä vielä vaatimus hyväksyä juttu ennen kuin menee painoon? :) Mistä sinulla on tuo lautashylly hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän sitä yleensä kannattaa pyytää hyväksytystä, mutta voihan ne silti jotain muuttaa siitä? :D lautashylly on anoppilan peruja :)

   Poista
 4. Kyllä mä antaisin - itse asiassa olen jo niin tehnytkin viime syksynä. Nyt vain toivon ja odotan, että juttu päätyisi joskus lehteenkin. Vaan enpä tiiä... Välillä usko horjuu, että mahtaako mikään lehti ostaa juttua. Noh, kuvat olivat ainakin TODELLA hienoja ja kuvauspäivä itsessään hauska. Jos juttu joskus julkaistaan, raportoin siitä sitten varmasti koko blogimaailmalle(ni). Ni. Suosittelen! :)

  Mullakin on tuommoinen jauhetin ;) Pitäisköhän sitä joskus koittaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, onnea :)<3 raportoihan sitten heti asiasta! annoitko jonkinmoisen haastattelunkin vai miten homma toimi?

   Koita koita :) mä hurahdin tähän täysin :D

   Poista
  2. Siinä kuvausten ohessa turistiin "mukavia" nauhurin pyöriessä. Aiheet olivat luonnollisesti kaikkea sisustukseen liittyvää. Sovittiin, että etunimellä esiinnyn ja asukkaan (asukkaiden) kuvan lehdet kuulemma haluavat myös juttuun mukaan eli sen verran jouduin/pystyin myös venymään, vaikka blogissani tiukkaa linjaa pidänkin omien kuvieni suhteen. Enköhän mä sen jutunkin saa sitten aikanaan tarkastettavaksi, jos se johonkin etenee. Voin kertoa meilissä lisää, jos kaipailet muuta infoa - kysele vain! Multakin on noita kotikuvausjuttuja pyydetty sittemmin eri toimittajien toimesta ja ehkä jälkiviisaana olisi voinut tietty ihan vähän harkita ennen kuin suostuu ekaan kyselyyn... ;)

   Poista
 5. Oon Jasmin sun kanssasi vähän samaa mieltä tuosta lehtihommasta, siis ymmärrän epäröintisi. Mulle on hyvin tärkeää, että pystyn säilyttämään "yksityisyyteni" ja määrittämään rajat "julkisuudelle" niinkuin itse haluan. Jotenkin koen vapaan julkisuuden hieman pelottavana, nykyaikana kun sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ja tietoja väärinkäytetään netissä jatkuvasti. En halua kertoa nimeäni, osoitettani tai työpaikkaani kaikille, vaan kirjoitan mieluummin nimimerkin suojissa ja kuvaan vain sitä, mikä on kunkin blogijutun kannalta olennaista. Jokainen tietysti tekee omat ratkaisunsa. Jos suostuisin lehtijuttuun, sen pitäisi olla hyvin laadittu, suojata nimet ja asuinpaikat, eikä naamat saisi näkyä ollenkaan.

  Asiasta toiseen. Mielenkiintoinen kapine tuo lihamylly - paitsi tyylikäs, myös hyödyllinen :) Tekisi itsekin mieli kokeilla!

  Aurinkoista viikonloppua koko perheellesi!

  VastaaPoista
 6. Ehkä mie antaisin kuvata, mutta toisaalta sitä "pelkoa" ei ole, että joku tänne haluaisi kuvailemaan. Enpä tiedä, mitä tekisin, jos kuitenkin joku kiinnostuisi.

  VastaaPoista
 7. Mä antaisin silloin kun asun omassa rivitalokodissa (eli sadan vuoden päästä). Pelkään, että vuokraantaja näkee, mitä kaikkea luvatonta mä oon siellä tuunaillut ja saan häädön :D

  VastaaPoista
 8. Minäkin sain taannoin kyselyn että haluttaisiinko lehteen koti. Olin ensin että no totta hemmatissä. Ihan sika hienoa!! Jotenkin kuitenkin tässä muutaman viikon ajattelun aikana on into vähän hiipunut. Ensinnäkin se fiilis, kun katselee ihmisten koteja lehdistä. Miksi ihmeessä joku edes haluaisi kotini lehteen niiden upeaakin upeampien kotien rinnalle?!?

  Mutta toisaalta, meidän eteisremontin jälkeen lähetän pyydetyt kuvat ja katson miten käy. Olisihan se oikeasti ihan super mahtavaa nähdä kotinsa ammattikuvaajan kuvaamana!

  VastaaPoista