torstai 26. huhtikuuta 2012

Meneekö jo yli?


Voiko tulla yliannostus? Turkoosista nimittäin? En usko että tulee:) Pieniä juttuja näin pitenevien päivien kumppaniksi turkoosia on alkanut kertyä kotiin ja silti tuntuu etten saa tarpeekseni;) Hassujuttu, kynttilöitä en ollut haalinut enään pariin kuukauteen mutta nyt tuntuu että niitä täytyy haalia taas;) Ja hei, pahoittelen jälleen kuvien epätarkkaa laatua:( En ole ollenkaan, en yhtään, kerennyt perehtyä tuon digin asetuksiin ja laatu on tämä. Vai onko se silmä tottunut järkkärin laatuun? Mutta nyt loppui minun kamerasta valittaminen, eihän se marmatuksella parane:) Tänään nyt varsinkin on niin sateisen pimeä päivä joten sekin edesauttaa tuota laatua mutta no juuu...:)

Uskon kuitenkin että turkoosi lisääntyy asunnossamme vielä, joissakin määrin:)

Uuh, tämä päivä taitaakin mennä totaalisesti siivouksen lomassa. Hm. miten musta tuntuu että tällä viikolla on tullut siivottua jokapäivä? tai ainakin joka toinen. Noh, eihän se haittaa tee:) Pienen perus-siivon jälkeen tuleekin loppupäivä puuhailtua sadepäivän juttuja tyttären kanssa.
Mukavaa päivää kaikille, sateesta viis! :)

24 kommenttia:

 1. Itse yritän pitää digikameran ja järkkärin hallussa molemmat. Joissain tilanteissa on todella viisainta ottaa pikkuinen digi mukaan eikä isoa rotjaketta. Siksi säännölliseti kuvailen molemmilla.

  Minulla on myös tuota kynttilöiden haalimista ollut, mutta ei ihan hiljattain. En ole tainnut jaksaa haalia oikein mitään, paitsi lasten kesägarderoobeihin juttuja =D Sitä jaksaa aina, vaikka olisi mikä kevätväsymys! =d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kai se pitäisi itsekin tehdä, mutta tuntuu että tänäpäivänä noi digikamerat on paljon vaikeakäyttöisempiä kun järkkärit :D

   Poista
 2. Täällähän saa turkoosin tartunnan :D
  ....mikä ei ole ollenkaan huono juttu!!

  *koluaa kaappia*

  VastaaPoista
 3. Ei ole turkoosia liikaa ollenkaan ;) Itsekkin olen meinaan tykästynyt juuri tänä keväänä siihen väriin. Kauniita kotikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se sellainen pirteä väri, mutta ei liian ettei tule värioksennusta :D

   Poista
 4. Ihanalta näyttää,ei ollenkaan överiltä<3 Itselläni on ollut jo useamman vuoden ajan turkoosia ripsauksina siellä täällä eikä kyllästytä ollenkaan,ihanalla tavalla tyylikäs,hyväntuulinen ja sillein mukavalla tavalla lapsellinen väri,varsinkin valkoiseen yhdistettynä mun mielestä varsinainen herkku=D
  Mukavaa päivää sullekin,ei anneta sateen haitata menoa;)

  VastaaPoista
 5. Meillä kans turkoosi on taas in, kuten edellisessäkin kodissa. Raikas väri ja sopii miehenkin makuun oleskeluhuoneisiin :) Hyvältä näyttää teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä en oikein ole vaalean turkoosista napannut mutta nyt tapasin tämän tummemman turkoosin ja olen rakastunut ;))

   Poista
 6. Ei mene yli, eikä yliannostusta voi saada ;) Ihanan näköistä!

  Nimimerkillä: Kokemusta on ;)

  VastaaPoista
 7. Turkoosissa on kyllä jotain aivan vastustamatonta, itse tykkään, eikä voi olla liikaa. Jollei nyt tapetteja ja mattoja myöten ole turkoosia:)Täälläkin taas vaihteeksi sataa..tylsää...Ihania nuo lasipullot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei ehkä katosta lattiaan :)
   joo, tänään sataa täälläkin..

   Poista
 8. No ei mene yli, todella kaunista!
  Tänään sadepäivän iloksi tuli "hiplattua" kaupassa turkooseja vaatteita (toistaiseksi jäivät vielä kauppaan) :))
  Mukavaa torstaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no varmasti ne tulee poimittua itselle, eikö? ;))

   Poista
 9. Turkoosi on niin ihana väri ♥
  Sievää teillä aina on..

  VastaaPoista
 10. Turkoosi on kyllä ihanan piristävä väri ja sopii mielestäni valkoisen ja ruskean kanssa kivasti. Lisäksi lime on hyvä pari turkoosille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mmmm, edellinen kämppä meillä olikin enemmän limempi ;)

   Poista