keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Parvekkeille?


Eilen saatiin kuin saatiinkin molemmat parvekkeet siivottua, minä pesin lasit ja ikkunat, isäntä lattiat ja seinät ja kyllä tuli molemmista mustaa vettä :D eli perusteellista siivousta jo näihin kaivattiinkin. Ulkopuolelta laseja en vielä saanut pestyä koska eilen satoi, mutta kerkeäähän ne.
Saunajäähyistutus-parvekkeelle (pohjoisensuunta) tulee turkoosi värimaailma, valkoisen rinnalla. Nyt kuviin vain länttäsin jotain kaapista löytyvää mutta tämä päivä onkin aikaa sisustella enemmänkin :)
Tälle parvekkeelle on tosiaan mukava hypätä saunasta istumaan ja muutenkin viilentymään. Pitää varmasti uusia tekstiilejä ja ruukkuja maalata turkoosiksi :)


Toisesta parvekkeesta (länsisuunta) tulee ruokailuauringonotto-tila. Sitäkin tulee tänään varmasti sisusteltua. Siellä kuivaa myös pyykit nopeasti, kuten pikaisesti räpsäistystä kuvasta näkyy;) Eilen viritettiin myös verho tämän parvekkeen lasien eteen, on kiskolla joten sen saa kätevästi sivuun auringonottamista varten, ruokaillessa pysyy kiinni.

sisustus vielä pahasti kesken;)
Nytpä tästä sitten lisää pyykkiä pesemään ja nuhaista tyttöä hoitamaan, kyllähän siinä välissä kerkeää sisustella, eikö?;) ps. kuinka ihanaa kun on superpuhtaat lattiat koko kämpässä? ihanaa<3

Yritän piakoin myös keretä kommentoimaan teidänkin blogeja, lukenut olen kyllä, uskottehan:)<3

18 kommenttia:

 1. Parveke..toinen..sauna.. nyyyhhh! Mulla ei oo ku yksi niistä ja sekin lasittamaton ja sisustuksesta huolimatta tyhmä! :D

  VastaaPoista
 2. Mullakin jo kädet syyhyäis päästä laittamaan meidän terassia, mutta täällä pohjosessa ei näytä talvi vielä taittuvan, niin ei auta ku malttaa... Uusia juttuja terassille olen kyllä tilaillut, ja suunnittelutyötähän voi aina tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hööh, onneksi sisätiloja voi jo laitella :) ja suunnitella;)

   Poista
 3. Onpa ihanan erilaiset parvekkeet omine toimintoineen! :)

  VastaaPoista
 4. Moikka Jasmiina,

  uskallan vihdoinkin kommentoida ja kertoa blogisi olevan hauska, rehellinen,monipuolinen, iloinen ja valoisa ja sen lukeminen aamusta saa auringon luomaan valoa koko päivään :)

  VastaaPoista
 5. Katselin myös video-postauksesi, oli todella kiva.
  Kivaa sisutuspäivää ja odottelen tuloksia(parvekkeet).

  VastaaPoista
 6. Kyllä parvekkeet on sitten kivoja, etenkin jos niitä on kaksi ja saa molemmille eri tarkoitukset :)
  Meillä ei ole yhtään, ei edes kunnollista terassia.

  VastaaPoista
 7. Ihanan raikasta! Nuo verhot on kivat, haluaisin meillekin terassille verhot, jahka ukko-kulta saa tuon terassin nakuteltua:)

  VastaaPoista
 8. Toinen parveke verhoineen näyttää ihan kuin se olisi jostain sisätiloista otettu(: Harmi kun täällä ei pääse vielä laittamaan grilliä ja puutarhakalusteita pihalle, kun parhaillaankin lunta sataa lähes vaakatasossa :((

  VastaaPoista
 9. Näitä kuviasi katellessa miettii että pitäskö sittekin vaihtaa tämä laiskanamiehenomakotitalo elikkä rivari kerrostalloon :)

  VastaaPoista
 10. Mä odotan hulluna, että pääsis jo laittelemaan terassia, mutta eilen tuli vielä lunta :(

  VastaaPoista
 11. Mä odotan myös,että tarkenis terassia laittelemaan.No,ehkä vielä lämpenee..

  VastaaPoista
 12. Heippa, mistä mahtaa olla tuo valkoinen pieni pöytä parvekkeella? Ihana!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tarjoilupöytäkö? :) hm..en osaa kyllä sanoa kun sen äitini kellarista vuosia sitten olen penkonut:)

   Poista