sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Viikonlopun retkeilyjä


Tulee aika kuvapainotteinen postaus meidän viikonlopusta, siitä kun toivottiin että kertoisin enemmän mitä puuhaillaan. Nyt on koko viikonloppu mennyt hyvinkin ulkoilupainotteisesti, kuten aina. Hommattiin kuperkeikasta istuin pyörään, kun isännällekin se pyörä kotiutui. Reidet kiittää - sen verran tuolla on tullut polettua, ylämäki..alamäki..ylämäki..Niin parasta hyötyliikuntaa ikinä!

Tänäänkin fillaroitiin sitten rannalle päivää paistattelemaan ja kiviä heittelemään:) Auringossakin on jo toooosi lämmin, veikkaan että pientä päivetystä on tiedossa;) Hyötyliikuntapainotteisen viikonlopun aikana on voinutkin ihan luvalla syödä..ja syödä..Toisella parvekkeella kun on jo niin lämmin, maistuu ruokakin paremmalta ulkosalla.


Oikein ihanaa ja ulkoiluntäytteistä sunnuntaita kaikille
mä lähden vatsani viereen aurinkoa palvomaan;)

11 kommenttia:

 1. etkö muuten sitten syö jos et ole liikkunut? :/

  VastaaPoista
 2. aaaaa, ihanan lämmin postaus. Missä meidän "pelkkäpaitakelit" ovat? kyllä vielä pakko laittaa takkia päälle, ei muuten tarkene. Ihanaihanaa.. kohta on lääämmin ja varpaat pääsee ulos sukista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä! kyllä ne varpaat pian pääsee kesälaitumelle:)

   Poista
 3. Ihania ulkoilukuvia!!! Täällä kans nautittu ulkoilusta ja hyötyliikunnasta :)) Mutta teillä näyttää ruoka paljon herkullisemmalta ;D
  Ihanaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos samoin! :) tai siis kivaa alkanutta viikkoa;)

   Poista
 4. Murrr... Täällä metrin hankien keskellä ollaan kyllä melko kateellisia teidän keleille :D

  VastaaPoista
 5. Heli : kiitos:)

  Tiina : syömään;)

  VastaaPoista