perjantai 18. toukokuuta 2012

mystery solved?

Näin siinä kävi, tämän mysteerisen äänen kanssa joka kappastarallaa paljastuikin kännykäksi, joka itki tyhjenevää akkuaan, laatikon uumenissa..isäntä tuli kotiin, kuuli äänen, avasi makuuhuoneen laatikon ja esitti minulle syypään, oli muuten aika hyvä nolo fiilis.


Mutta eihän tämä nyt niin kummallista vielä ole joten heitetäänpä lisää löylyä, nimittäin....


...tämä kyseinen kosketusnäytöllinensuperpuhelin kun on ollut poissa käytöstä melkein vuoden! ai miksikö? siksi, koska ainoa nappula, se tärkein, noiden vaivaisten kolmen nappulan lisäksi on rikki, painotan käyttökelvottoman rikki. Eli puhelinta ei saa päälle vaikka vasaralla ja taltalla tuota nappulaa hakkaisi (kuten kuvasta näkyy sitä yrittäneeni). Siksi se on ollut poissa käytöstä, koskemattomana laatikon uumenissa, siinä laatikossa missä on ne kaikki huushollin rojut ja tilpehöörit. Eikös kaikilla olekin sellainen?

Siellä se sitten yksinään aamusta on mennyt PÄÄLLE ja ruvennut samantien valittamaan akkua.

Mystistä?

kyllä.

mä luulen että mun täytyy nyt kutsua paikalle Fox Mulder...

ja jep, mä en nuku tänä yönä ennenkuin asia selviää että MITEN tuo kyseinen rakkine on voinut mennä päälle..tai sitten mä tartteen tooooosi monta olutta unen saamiseksi...

erittäin jännityksellistä viikonloppua :)  

15 kommenttia:

 1. Voi ku Sää oot saanu Seponkin Sun mysteerikuvaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no siinähän se Seppo kuumeisesti myös tätä mysteeriä pohtii :D

   Poista
 2. Jos se alkaa tikittää, niin heivaa mäjelle :)

  VastaaPoista
 3. Tuo Seppo (ja Sepon keskittynyt ilme) & samsunki samassa kuvassa on ihan parasta - niin tietty heti sen Itse Mysteerin jälkeen! :D

  Jännittävää viikonlopun jatkoa sinne teille!

  VastaaPoista
 4. No voihan mysteeri...odottelinkin, että kyllä se ratkaisuviesti vielä tänään julkaistaan. Onpas muuten harvinaisen kelju vekotin ;)

  VastaaPoista
 5. Rupes heti soimaan päässä X-Filesin tunnari :) Joku avaruuden olio taitaa haluta ottaa suhun yhteyttä!

  Meilläkin on piipannut pari yötä: jotenkin ihmeellisesti pakastimen lämpötila on laskenut parina yönä ja 2 maissa on alkanut hirveä piippaaminen :)
  Nyt rupee pelottaan ;)

  VastaaPoista
 6. Ei voi kikatukselta muuta sanoa ku PLIIP PLIIP..

  VastaaPoista
 7. Hyvä että äänen aiheuttaja selvis kun jäi muakin päivällä vaivaamaan :D

  VastaaPoista
 8. Onneks kutsuit paikalle sepon, etkä mulderia! Jännää viikonloppua... ;)

  VastaaPoista
 9. Hahah :D Lueskelin tätä sun mysteeriä ja mietin itsekin kuumeisesti et mikä se vois olla, mut ei mieleen tullut muuta kuin tuo palohälytin, koska se on melkoisen ärsyttävä ääni, varsinkin yöllä. Mut onneksi sait mysteerin päätökseen, mut aika kummaa kyllä et tollanen puhelin voi herätä henkiin :)

  VastaaPoista
 10. En oo ehtinyt blogeissa vierailla niin multa meni tää sun mysteeri ihan sivu suun, mutta nyt kun luin ton allaolevan alustuksen niin anteeks vaan mutta kyllä nauratti :D

  VastaaPoista
 11. Hei,
  ensimmäistä kertaa blogissasi ja pidän paljon tyylistäsi. Hienoa!

  VastaaPoista
 12. Voi ei! Mä nauran täällä kippurassa! MUTTA! Hyvä kun mysteeri selvisi..voin kuvitella sut heilumassa siellä ja kaivelemassa KAIKKI paikat in search of the kirottu ääni! :) kiitos tästä..oli hauska lukea sun tekstiä kun oli niin mahtavasti kuvailtu etsintä! Nyt kun mysteeri on vihdoin selvinnyt, OIKEIN RAUHAISAA sunnuntaita :)

  VastaaPoista