keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Sateisia löytöjä


Väsyneet terveiset viikon keskeltä!

Viikko alkoi reippaasti, mutta joku väsymys nyt on tänne iskenyt, ei jaksa tehdä mitään, mutta välillä onkin hyvä levätä, antaa pölyjen kerääntyä nurkkiin ja ladata jälleen akkuja puurtamisen jäljiltä. Konettakaan ei ole jaksanut availla, paitsi sähköpostien lukemiseen. 

Isäntä toi alkuviikosta mukavan yllätyksen, oli käynyt dyykkailemassa jotain roskalavaa ja toi sieltä mukanaan mm. nuo puiset pitkulaiset vetolaatikot:) Toisen niistä jo tupruttelin valkoiseksi ja istutin basilikaa ja tilliä, joka ei vielä ole lähtenyt itämään. Toisen kohdalla iskikin jälleen väsy ja laatikko jäi odottamaan inspiraatiota;) Paljon muutakin se isäntä oli sieltä raahaillut mutta niitä esittelen kun on taas energiaa kertynyt enemmän :)

Väsymyksen keskeltä kuitenkin iloiset terveiset lukijoille!

7 kommenttia:

 1. Taitaa nää pilviset/sateiset kelit viedä mein voimat, samalta tuntuu. Mutta välillä tosiaan pitää ottaa rennosti, jaksaa sit taas mennä paikasta toiseen!
  Noi vetolaatikot näyttävät ihan vanhan Husqvarnan laatikoilta :)

  VastaaPoista
 2. Olin just sanomassa samaa, että on varmaan polkuompelukoneen laatikot :) Kovan näköiset tulee noin maalattuna.
  Toivottavasti levättyäsi piristyt, eikä mikään tauti iske.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Mullekin tuli heti mieleen ompelukonelaatikot.. Hienot!
  Mul oli maanantaina sellainen olo, että seinät kaatuu.. ei edes kaupassa koluaminen piristänyt.. mut onneks meni ohi..

  VastaaPoista
 4. Minä omistan juuri samanlaiset ompelukoneen laatikot. Ja kovin tuttu oli tuo vaakakin. Miten joku heittää noin kivoja esineitä roskiin!

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit laatikot! Hieno oli myös edellisen postauksen pöytä:) Täälläkin on hieman väsähtämistä ilmassa, hyvä kun koneen saa edes välillä auki;) Varmaan aika normaalia tähän aikaan vuodesta...Jaksamisia sinne suuntaan!

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Täällä tervehtii uusi lukijasi. En viitsinyt tuohon tuoreempaan postaukseen kommentoida, etten sekoita blogilinkkejä :) Päädyin blogiisi, kun yhtäkkiä sain vaan päähäni, että haluan alkaa seurata joitain sisustusblogeja. Googlettamalla ja monen mutkan kautta tänne päädyin ja ihastuin heti blogisi ulkomuotoon :) Pikaselauksella kiinnitin heti huomiota ihaniin kuviisi. Nyt on urakkana lukea postauksesi blogin perustamisesta lähtien.

  Oikein lämpöistä ja lempeää kesää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista