torstai 12. heinäkuuta 2012

Blogeja


"Sisustan, pärisen, pörisen ja elän puutarhassa aina kun voin"
Tervetuloa mukaan elämänvaiheeseen jossa lapset ovat lähtemässä pesästä, tilat kaipaavat muutosta lapsiperheen kodista kahden aikuisen tarpeisiin ja viimeinkin on mahdollista toteuttaa pitkään myssyssä olleita haaveita.Kesällä fiilistellään puutarhassa tai pysähdytään ottamaan kuva jostain kauniista ja onnistuneesta ideasta, keräillään ja kierrätetään. Otetaan kantaa asioihin jos siltä tuntuu...tässä iässä saa välillä vähän päristäkin :)Tapahtumien keskipisteenä on vuonna 1924 rakennettu puutalo, 1200m2 pihaa ja siellä kuvan pikkutalo jonne "muutetaan" aina kesäksi.
 
***
 

vähän; sisustusta, tuunailua, kirppistelyä, valokuvausta.Sitä sun tätä ;)
Alle 30v. intohimoinen valokuvaaja bloggailee omaksi ja ehkä vähän muidenkin iloksi ;) Esillä sitä sun tätä.
***


Mun blogissa on askartelua, valokuvausta, seikkaluja eri maisemissa ja paikoissa, vähän lisää askartelua, eläinystäviä, välillä vähän vaatejuttuja, musiikkia ja pelejä. :)
 
***
 

Maalaisromanttista sisustusta, yhdistellen uutta ja vanhaa. Tuunauksia, maalausprojekteja, ompelua, pihan laittoa, kirppistelyä -mm. näistä on blogini tehty :)
 
Kirjoitusten takana hääräilee 29-vuotias insinööriäippä kahdelle ihanalle pikku viikarille. Rakastan sisustamista, tuunausta, leipomista, bloggailua ja omaa ihanaa perhettäni! Oma koti löytyy Haukiputaalta, jota sisustan suurella intohimolla!

***

Siinä muutamat ihanat blogit. Kiitos myöskin kaikille bloginsa linkittäneelle ja lisää blogeja voi bongailla siis täältä(klick) tai sitten tuosta sivupalkista josta löytyykin sitten kaikki minun suosikkini ♥

5 kommenttia:

 1. Iso kiitos linkittämisestä! <3

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kaunis linkityksestä, en ollut huomannutkaan mutta "pieni lintu" lauloi ;)

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos blogini linkittämisestä <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos linkittämisestä! ♥ Olen otettu!

  VastaaPoista