lauantai 28. heinäkuuta 2012

Dreamcatcher


Kuvasinko ufon? :o ja ei, se ei ole likaa linssissä...

***

Kotkan Meripäivät. Tulipahan nekin jälleen nähtyä, kierreltyä haistellen merta ja kaikkia muita ihmisen suloisia eritteitä. Kesäinen hellepäivä kuitenkin sattui kansaa ilostuttamaan. Ylihinnoiteltua krääsää kojut täynnä, samoin ylihinnoiteltuja juomia. Mikäs siinä. Matkaan tarttui kuitenkin kasapäin erilaisia juustoja, makkaroita, namnam joita sitten illalla herkutellaan viinin kera;)) Löysin myös vihdoin ja viimein täydellisen unisiepparin kotiin pelottamaan pahan unet pois. Uskotteko te niihin? Tai löytyykö kotoasi sieppari?Mukavan kesäistä lauantai päivää kaikille! Mä en taaskaan jouda jättämään tassunmerkkiä kenenkään blogeihin, pahoittelut, mutta täytyyhän tästä harvinaisen helteisestä päivästä vielä nauttia auringossa lilluen, taitaa ollakin viikon viimisin päivä milloinka paistaa ;))

<3

7 kommenttia:

 1. Mulle tuli alkuviikosta postista dreamcatcheri! Hieman erityylinen vaan, mutta kattelin meripäivillä juuri tuota samanlaista ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mulla on ollut unisieppari hakusessa jo kauan aikaa, mutta sellaista sopivaa ei vaan ole löytynyt. Tuo sun oma näyttää aika kivalta. Ja joo, mähän uskon kaikkeen yliluonnolliseen, tottakai :)

  VastaaPoista
 3. Nyt meitä on hellitty todellakin sään suhteen... parempi myöhään, kuin ei milloinkaan :))
  Oon joskus "omistanut" unisiepparin, mutta koko asia ollut vuosia unhossa... löytämäsi näyttää todella kauniilta!

  VastaaPoista
 4. Juu eikähän noita meripäiviä ole tässä jo nähty :) joskus "vielä" nuorempana kiinnostivat enemmän :) Perinteen mukaan paraatissa käytiin ja lauantaina pyörähtämässä tivolissa :) Unisieppari...hmm en tiedä uskonko, olen aina ajatellut että ovat niin karmivan näköisiä, mutta tuo minkä te löysitte onkin jo ihan erimaata!! hehe tuollainen ei olisi yhtään pahan näköinen meidänkään kodissa ja sisustuksessa :) ehkä harkitsen tätä "karmivan" siepparin ajatusmaailman muutosta! Mahtava myrsky muuten viime yönä ;) Hauskaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
 5. Kaikesta ylihinnoitellusta huolimatta moiset kesätapahtumat vaan on niin kivoja :) !
  Ja joo, meilläkin on sieppari, tytön huoneessa, sängyn yllä, lumivalkoinen sellainen, ostettu myös markkinoilta, jostain kesätapahtumasta vissiin viime vuonna keväällä täältä Saksasta :)
  Leppoisaa sunnuntaita! Meillä typy jotenkin "toispuoleinen" tänään, nukuttiin puol kymmeneen, löhöttiin muumeja katsellen sohvalla tyttö ei syönyt edes aamiaista ja nyt nukkuu taas sohvalla :( Ihan raasupolonen...
  Muuten, se arvontapalkintoni ei koskaan tullut perille :(( Itella kunniaan! Nimittäin ainakin yksi toinenkin kirje on hukkunut matkalla äitini luo tänä kesänä :(

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on kamerassasi kenno paskanen, vai mistä luulit laikut/ pisteet tulevan kuviisi ?

  VastaaPoista
 7. Ufohan se, siis tuntematon lentävä esine ;)

  Me nähtiin kanssa eilen ufo. Semmonen joku pallon tapanen juttu (??), mitä luulin ensin kuumailmapalloks kun se ampas tuolta puiden takaa esiin. Haettiin kiikarit ja katottiin että se ihan palo ja mietittiin, et soitetaanko johonki ettei vaan syty mitään maastopaloa. Annettiin lopulta olla, kun on kuitenkin satanut niin paljon, ettei maastopalovaaraa käytännössä ole :) Mutta joo, tosta se meni joku pallojuttu meidän asunnon ohi leijaili ja paloi ja savusi. Kaippa pojat jossain vähän leikki ja testaili tai jotain :)

  VastaaPoista