perjantai 6. heinäkuuta 2012

kesäsäässä"Blogin takana hääräilee Keski-Suomessa asuva, sisustussuunnittelua opiskeleva nainen.Blogin pääpaino on sisustuksessa, mutta sekaan mahtuvat niin käsityöt, matkustelu kuin ihan tavallinenkin elämä.Valokuvausharrastusta voi myös seurata päivän kuvien muodossa, jotka voivat olla harkiten kuvattuja tai satunnaisotoksia matkan varrelta."
 
Yllä nyt esittelyssä ensimmäinen blogi joka linkitetyistä blogeista jäi hyvin mieleen:) Inspiroivia ja laadukkaita kuvia blogin täydeltä joita oli ilo katsella. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen!


Minun itseni viikko on mennyt aikalailla ulkoillessa, auringossa lilluessa, lapsen kanssa leikkiessä ja herkutellessa, eli suoraan sanottua laiskotellessa;) Tietokoneella ei ole tullut oltua 5minuuttia pidempää ja miksi pitäisikään, sateiset säät kuitenkin vetää taas pian sisätiloihin joten nyt on oikeus nauttia ja pitääkin, eikä tuijotella sitä tv:n tai koneen ruutua;)


Olen mä kyllä vähän muutakin tehnyt kuin laiskotellut, hakenut kaupasta yrttejä ja istutellut niitä parvekkeelle, helppoa laiskan puuhaa, mutta kyllä mulla yksi DIY-projektikin on jälleen mukaan mahtunut, ihan laiskan tahdilla;)


Mutta siitä lisää toisen kerran;) Nyt toivotan jokaiselle lukijalle ja täällä piipahtavalle erittäin ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! Itsekin yritän palata kirjoittelemaan aikaisemmin kuin viikonpäästä jälleen;)

Nautiskellaan!

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. OO,mikä tuoliruukku,just äsken makailin mökkilaiturilla auringossa ja lueskelin sisustuskirjaa(Maalaisunelmia sisällä ja ulkona) ja bongasin siitä samantyyppisen JA suunnitelin sen myös toteuttavani,sä ehdit ensin=D
  Nyt hetken hengähdys blogien parissa,on se vaan tuo auringossa makoilu niiiin rankkaa puuhaa ja sitten pyöräilemään ja uimaan tytsyn kanssa;)Mukavia lepoisia hellepäiviä sinnekin,nautiskellaan<3

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on laiskoteltu niin mahdottomasti! Ensi viikolla onkin enemmän ohjelmaa, kun isäntäkin aloittaa loman, mutta sen jälkeen ei mitään suunnitelmia. Ollaan vapaita, kuin taivaan linnut <3

  Kaunista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 4. Kesällä on ihanaa viettää laiskan letkeää elämää :)
  Mukavia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
 5. Uskomattoman ihana tuo tuolirytkyläistutus...Ja laiskottelusta viriää uskomatonta uutta :)

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan ihana tuo sinun tukkasi! (:

  VastaaPoista