tiistai 17. heinäkuuta 2012

Pikaisesti


Elossa ollaan vaikkei täällä ole näkynytkään^

***

Me ollaan asuttu viikonlopusta lähtien metsässä, syöty siellä, sienestetty siellä, marjastettu siellä, ihan kovista sateistakin huolimatta. Ja nyt me lähdetään taas, kuinka rentouttavaa. Saadaanpahan eilisen mustikkapiiraan lisäksi mustikkamehua! Mutta nyt kyllä haetaan marjakeruri kaupasta, ei se mustikoiden sormin nyppely mitään hauskaa puuhaa ole ;)

Kaappivanhuksenkin saa täytettyä kuivatuista herkuista jälleen.Iloista viikkoa sateesta huolimatta, ja kiva huomata miten paljon uusia lukijoita tänne taas on tullut:) Mä palaan paremmin ja ajankohtaisemmin asialle kunhan olen jälleen oppinut asumaan neljän seinän sisällä.

Puss.

5 kommenttia:

 1. Meidän pitäisi lähteä viikonloppuna kanssa marjametsälle, jos sitä saisi hieman kerättyä jotta saisi piirakan leivottua ja vähän pakkaseenkin laitettua, mustikkapiirakka on niin hyvää :P

  VastaaPoista
 2. Kävin itsekin eilen poimimassa mustikoita, niitä on metsät pullollaan. Mukavia ulkoiluhetkiä teille! ^_^

  VastaaPoista
 3. Tänään löydettiin pieni määrä mustikoita, no saatiin ainaski yksi pieni piirakka aikaiseksi :) Ja aurinko, siitäkin saatiin tänään nauttia!!!

  VastaaPoista
 4. Kaappi on MAHTAVA!! kyllä pitää osata nauttia metsästä, ja vaikka vähän sadetta olisikin :) Taitaa nyt mustikoita olla metsät pullollaan :) Lähdetäänpi tästä mökille niitä noutamaan :) Ihanaa kesän jatkoa ja mitä suuremmin RENTOUTTAVIA mettähetkiä! :D

  VastaaPoista