keskiviikko 1. elokuuta 2012

Bizarre Food


Kalanpää curry

100 -200 g kalaa / 1dl kookosmaitoa / mausteita(curry) / 4 kpl currylehtiä / 1 sipuli /  4 kpl valkosipulia /  1chili / muita kasviksia (brokkoli, tomaatti)

***

Tee haluamistasi mausteista (curry, kaneli, sahram, kurkuma, inkivääri) seos jota tulet käyttämään. Kuulota sipulia ja valkosipuliä öljyssä ja rasvassa, lisää chilit, tomaattia halutessa, brokkolit ja laita myös halutessasi kalalientä jonka olet kalanperkeistä itse valmistanut (ei pakollinen), lisää kalanpalat + kalanpää rohkeasti sekaan ja upota kookosmaitoon, itse lisäsin vielä ripauksen Peri-periä sekaan currylehtien kera. Hauduttele kunnes kala on kypsä, muista maistella välillä;) Ruokaan tulee muuten lisätä suolaa jollet käytä kalalientä!

Tarjoile curryruoka couscous pedillä.

***

Nyt tuli tälläinen resepti postaus näin aamutuimaan koska testailen Etsiresepti.fi sivustoa jonne minut kutsuttiin liittymään. En yhtään tiedä miten itse sivustoa käytetään joten katsotaan pamahtaako resepti sinne;)

Mutta mä palaan ihan hetken päästä takaisin, kunhan aamulenkki on tehty ja teidän blogit luettu ♥

Olkaahan kuulolla;)

2 kommenttia:

  1. Teuvon kuvat Noormarkusta kävi täällä ja toivottaa hyvää syksynalkua.
    www.ttvehkalahti.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit! Ihanat herkut. oikein aasialainen makunautinto!!! Ja niin herkullisesti laitettu esille ja kuvattu että johan tän pitäisi olla kiellettyä kun kuolakin valuu tajuttomasti :-P ja mäkun NIIN rakastan tällaisia ruokia :-)

    VastaaPoista